Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HEDEFİMİZ HER ZAMAN KALİTE..

Sektörde kısa zamanda güzel çalışmalara imza atarak adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Edman Tuning Garage ve Oto Tekstil'in kurucusu ve sahibi Sayın Doğancan Edman ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HEDEFİMİZ HER ZAMAN KALİTE..

Öncelikle DoğancanBey sizi tanıyabilir miyiz ? Sonrasında ise Edman Tuning Garage, Oto Tekstil'in kuruluşu ve bu günlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?.

            Sözlerime başlamadan önce,  öncelikle Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1996 yılında Sakarya- Adapazarı'nda doğdum. Balıkesir, Burhaniye Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nden 2014 yılında mezun oldum. Mezuniyet sonrası Bursa'da özel bir hastanede bir süre çalıştıktan sonra ülke çapında kurumsal bir hastanede  de sağlık memuru olarak 2 yıl kadar görev aldım. Sonrasında sağlık sektöründen çıkış yaptım, küçüklükten beri otomobil üzerine iş yapmak hep  hayalimdi ve 2016 yılında bu hayalimi  gerçeğe çevirdim. İlk başlangıçta tekstil atölyelerine fason üretim yaptırdık .7-8 ay kadar bu süreç devam etti, Daha sonra müşterilerimizin memnuniyeti ve çevremizden gelen olumlu tepkiler üzerine kendi üretimimizi  yapmaya başladık. Vişne Caddesi'nde Tekstil bölgesinde üretim tesisimizi hizmete açtık adını da "Edman Tuning Garage Oto Tekstil " olarak koyduk .Edman Tuning Garage'de tüm oto aksesuarların üretimlerini  ve tedariğini sağlamaktayız.

     Kaliteden ve müşteri memnuniyetinden kesinlikle taviz vermeden üretimlerimizi ve  satışlarımızı her geçen gün arttırmaktayız. Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir Tuning firmasıyız.

     Otomotiv ve modifiye  dünyasının ihtiyaç duyduğu  en yeni ve güncel ürünleri her zaman Müşterilerine  en uygun fiyatlarla sunma  prensibi ile çalışmakta olan Edman Tuning Garage birçok modifiye  fuarlarında da yeni ürünlerini müşterilerine sergilemektedir .Bütün marka model araçlar için ihtiyaç duyulan aksesuar ürünleri ile hizmetinizdedir. Her  geçen gün bir önceki günden biraz daha kurumsallaşan Edman Tuning Garage  müşterilerinin de güveni ile emin adımlarla yola devam etmektedir.

Yurt genelinde satışlar yapıyorsunuz değil mi?

            Evet , tüm Türkiye genelinde anlaşmalı kargo ve ulaşım firmaları  aracılığı ile ulaşabilmekteyiz. Ayrıca Ege ve Akdeniz bölgelerinde de firmamızın  ürün tedariği ve  toptan dağıtım aracımız ile hizmet vermekteyiz. İlk hedefimiz kazancımızı, sermayemizi Türkiye'ye  yatırmak ve  Türkiye'ye kazandırmaktır. İleriki süreçte talepler doğrultusunda yurtdışı hizmetlerine de başlayacağımızı buradan sırası gelmişken belirtmek istiyorum.

Peki genel olarak hayatınızdan memnun musunuz?

            Sevdiğim işi yapıyorum,  aynı zamanda sağlığım ve sıhhatim  yerinde ,gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.

Bu meslek üzerinde yoğunlaşmamış olsaydınız hayalinizde hangi meslek vardı?

            Yine Otomotiv üzerine bir meslek olurdu , ama hangi iş kolu olurdu onu bilemiyorum.

Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları bayağıyüksekçıkmakta, gençler üzerindeki işsizlik oranlarıise genel oranların neredeyseiki katı. Sizde genç, başarılı bir girişimci olarak bu konuyla ilgili gençlerene türtavsiyelerde bulunmak istersiniz?Neleröğütlersiniz?

            Gençlere tavsiyem,  kesinlikle sevdiği işi yapsınlar. Bilgisayar üzerine ya da Fotoğrafçılık üzerine ilgileri varsa o  meslekler üzerine çalışmalar  yapsınlar, ya da herhangi bir meslek üzerine ilgileri ve sevdikleri bir meslek varsa , o meslek üzerine devam etsinler. Kesinlikle aileden veya dışarıdan ,başkalarından istemedikleri mesleklere girmeleri konusunda gelen telkinlere kulaklarını tıkasınlar  ve mutlaka sevdikleri mesleklere  yoğunlaşsınlar demek istiyorum.

Genel manada tercih edilmenizi , müşterilerinizden teveccühgörmenizi ,üç ana başlıkta toplamanızısöylesem bizlere neler söylersiniz.?

   Kesinlikle;

1- Güven

2- Kalite

3- Ve memnuniyet  derim.

Diyerek sözlerini tamamladı
 

      Kısa zamanda büyük yol kat ederek Otomotiv aksesuarları üzerine gerçekten güzel çalışmalara imza atmış olan Edman Tuning Garage Oto Tekstil'in kurucusu ve sahibi Sayın Doğancan Edman'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.


İletişim Bilgileri:

Demirtaş Mahallesi

Parekende-1   Canberk Bey :0 543 618 10 74

Parekende-2        Arif Bey     :0 542 618 10 74

Toptan Doğancan  Bey          :0 543 786 59 28

Facebook: Edman Tuning Garage Oto Aksesuar Toptan Parekende

Instagram: edman_ tuning_ garage

www.edmantuning.com

Osmangazi/ Bursa

 

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM



 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.