Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“HAYATIM AİLEM, İŞİM ve BURSASPOR ÜZERİNE KURULU”

Ahmet Bozdemir ile şirket merkezinde Bursaspor dekorlu odasında yaptığımız söyleşide kendi sektörü ve Bursaspor hakkında çarpıcı mesajlar verdi. Sektörde bulundukları noktaya deyim yerindeyse tırnaklarıyla kazıyarak geldiklerini ifade eden Ahmet Bozdemir şirket olarak geldikleri noktada eşi ve şirket ortağı Banu Bozdemir hanımın çok önemli katkıları olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“HAYATIM AİLEM, İŞİM ve BURSASPOR ÜZERİNE KURULU”

2000 YILINDA YOLA ÇIKTIK.

“Eşim Banu hanımla aldığımız kararla inşaat sektörüne daha küçük ölçekli malzeme satışıyla başladık. Ama hedefimiz belliydi sağlam ve emin adımlarla büyümek ve ticari itibar kazanmakla birlikte sektörde güvenilir bir firma olmak amacıyla 2000 yılında sektöre girmiş olduk. Bugün geldiğimiz noktaya bakarsak bunu başardığımızı söyleyebilirim”

“Bu süre içinde malzeme satışın yanında sektöre inşaat müteahhitliği konusunda da girerken diğer yandan tuğla üretimi yapan 3 fabrikayı bünyemize katarak Türkiye genelinde 60 ilimize malzememizi satıyoruz. EKAR şirketler grubunda yaklaşık 1150 çalışanımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Üretim konusunda kapasitemizi önümüzdeki beş yıllık planlamamızı ve bağlantımızı yapmış durumdayız. İnşaat sektöründe ise yap-sat modeliyle teslim etmiş olduğumuz dairelerimizin yanı sıra devam eden projelerimizde mevcuttur”

FOTO 100 – Ahmet Bozdemir ile arkadaşımız Adnan ALP görüştü.

*****************************

Ahmet BOZDEMİR “Aileden Bursasporlu olduğumuz için Bursaspor’a destek vermeye yönetici olmadan önce başladım”

Konu Bursaspor’a geldiği zaman Ahmet Bozdemir’in konuşma zevki ve tonu gerçekten çok farklı oluyor adeta çocuklarından bahsedercesine mutlu ve keyifli sözcüklerle sohbetimize devam ediyor.

BURSASPORLULUK BİR MİRASTIR!

“Bursasporlu olmak sonradan olmaz gerçekten aileden gelen bir mirastır babadan oğla ondan da torunlara geçen bir aidiyettir aslında bir mirastır. Bizler doğuştan Bursasporlu olduğumuz için benim çocuklarım Ekin ve Aras’ta ilk tanıştıkları renk yeşil beyaz’dır. Eşim Banu hanımla birlikte evlatlarımızı gerçekten çok sıkı birer Bursasporlu olarak yetiştiriyoruz”

YÖNETİCİ OLMADAN ÖNCE SPONSORLUK YAPMAYA BAŞLADIK

“İşlerimiz belli bir noktaya geldiğinde Eşim Banu hanımla birlikte acaba Bursaspor’a nasıl bir katkı verebiliriz diye düşünmeye başladık. İlk desteğimizde hatırlarsınız göğüs reklamı konusunda sponsorluk oldu ardından Özlüce tesislerinde siz basın mensuplarının çalışma şartlarını iyileştirmek için Basın Çalışma Ofisini yaptırdık. Hatırlayın yeni stadyumda kapı isim hakkı aldık, son Kasımpaşa deplasman sponsorluğunu üstlendik buna benzer desteklerimize devam ediyoruz”

2015 YILINDA YÖNETİCİ OLMAK NASİP OLDU

“Cenab-ı hak bana 2015 yılında Bursaspor’da yöneticilik Asbaşkanlık yapma fırsatını buldum bu gerçekten benim için çok büyük bir onurdu. Yönetici olmadan önce verdiğim desteğe yönetici olduktan sonra çok daha fazla heyecanla hizmet etmeye devam ettim ama bildiğiniz gibi bizim süremiz sonunda alınan kongre kararı alındı ve maalesef ibra edilmeyen bir yönetimin içinde yer almış olduğum için çok üzüntülü dönem yaşamıştım”

TOZLUK SPONSORLUĞUMUZ TÜRKİYE’DE BİR İLK OLDU!   

“Ailece evde dünya liglerinden maçları da seyrediyoruz bir gün eşimle birlikte Arjantin’den bir maç seyrederken Banu hanım şöyle bir fikir ortaya attı. “Neden Bursaspor’da tozluklarda sponsorluk yapmıyoruz?” deyince karar aldık ve kulübe bu teklifi götürdük. Olumlu bulundu ve ülkemizde bir ilk olarak tozluklara EKAR firmasını yazdırmış olduk. Şunu da eklemek isterim biz bu reklamı tozluğun ön yüzüne düşünmüştük ama kaptanımız Pablo Martin Batalla’nın fikriyle reklam tozlukların arkasına konulmasını kararlaştırdık”

BAŞKAN AY HER ZAMAN TEŞEKKÜR EDİYOR!

“Sevgili başkanımız Ali Ay her görüştüğümüzde katkılarımızın farkında olduğunu ve kendisine sürekli destek veren ender insanlardan birisin diye ifade ediyor. Kulübün içinde bulunduğu şartları herkes biliyor ama maalesef başkanımız bu konularda yalnız bırakıldığını görüyorum. Gerçi Bursaspor yönetim olarak da bazı eksik yönleri elbette var mesela tüm Bursa işadamı ve sanayicilerini kurulacak bir heyet ile ziyaretlerini sık sık yapması gerekiyor”

YÖNETİMDEN DAHA KALABALIK DEPLASMAN YAPIYORUZ!

“Bildiğiniz gibi sizinde olduğunuz her deplasmana takım kafilesi ile birlikte ailece ve misafirlerimle gidiyoruz. Hattı esprili bir anım var yanılmıyorsam son Sivas deplasmanıydı biz yine ailece ve iki misafirimle seyahat ediyorduk. Aynı anda Başkan Ali Ay ve yönetimden sadece iki yönetici yer alıyordu; sayın başkan Ali Ay’a espriyle “Başkanım bakın biz aile olarak siz yönetimden daha kalabalığız!” dedim. Başkanım Ali Ay gülerek “haklısın Ahmet!” dedi ve gülüştük. 

PAUL LE GUEN NOKTA ATIŞI BİR TRANSFERDİR!

“Çok samimi bir şey söylemek gerekirse teknik direktörümüz Paul Le Guen kariyer ve bilgi olarak ülkemizdeki yabancı hocalar içinde başa yazarım. Bu kadar çalışkan ve mütevazi bir teknik adamın tüm Bursaspor camiası olarak arkasında durmamız gerekiyor. Hocamız elindeki kadro ile en iyisini yapmayı başarabilen bir teknik adamdır lütfen kendisine her zaman destek verelim”

YÖNETİCİLİKTE YARIM KALAN İŞLERİM VAR!

“Genel kurulda ibra olmadık bunda benim ne günahım vardı gerçekten çözmüş değilim gerçi hukuki yönden aklanmış olsak da bu bende yarım kalan yapacak işlerimi kesintiye uğrattı. Elbette Bursaspor’da yönetici olsam da olmasam da hizmetime devam edeceğim. Ama kabul ederseniz yapmak istediğim ciddi işler vardı ama bir fırsat gelirse bunu tamamlamak elbette isterim. Ama bu kez biraz daha dikkatli olacağım yani her yönetimde görev alacağım anlamı çıkmasın gerçekten Bursaspor’a hizmeti şiar edinmiş bir ekip olursa o ekipte yer alabilirim”

FOTO 120 – Bursaspor eski asbaşkanlarından Ahmet Bozdemir

FOTO 180 -  Bozdemir ailesi iç saha maçlarında olduğu gibi tüm Bursaspor deplasmanlarında tam kadro

FOTO 160 – Ekin Bozdemir forma lansmanında Tomas Sivok ile beraber

FOTO 150 – Aras Bozdemir’in Ertuğrul Ersoy sevgisi bir başka.

FOTO 130 – Tozluk sponsorluğuyla EKAR Grup Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

FOTO 140 – Bozdemir ailesi için maç veya tatil fark etmiyor her yerde Bursaspor sevgisi.

FOTO – EKAR

HABER VE FOTORAF ADNAN ALP

     

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.