Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Veren Dokunuşlar Via Dekor’dan

Bursa'da sektörünün köklü kuruluşlarından olan Via Dekor ‘un kurucusu ve sahibi genç İşadamı Sayın İskender Üzüm ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2017 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayat Veren Dokunuşlar Via Dekor’dan

Sektöründe Bursa'da emsallerine fark atmış olan Via Dekor  Avusturya ile ihracat bağlantıları olduğu gibi, çeşitli Avrupa Ülkeleriyle de ihracat görüşmelerini sürdürüyor.

İskender Bey, Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Via Dekor'un bugünlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

1983 yılında Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde doğdum.1997’de Lise hayatımla birlikte mobilya sektörüyle tanışmış oldum. Daha sonra Yüksek Öğrenimimi de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mobilya, İç Mekân Tasarım Bölümünden 2004 yılında mezun olarak, mesleğim üzerine ihtisaslaşmış oldum. Mezuniyet sonrası 7 yıl kadar başka şirketlerde çalıştım. Edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2012 yılında Konak Mahallesi, Yıldırım Caddesinde "VİA DEKOR" adıyla Showroom’umuzu açtık. Ayrıca 6500 Metrekare Alan üzerine 1300 Metrekare Kapalı Alanda Üretimimize Yaylacık Mahallesinde sürdürmekte olduğumuzu da sırası gelmişken belirtmek isterim. Kurulduğumuz günden itibaren yenilikçi ve atılımcı kimliği, hayat veren çizgisiyle kısa süre içinde sektörün saygın firmaları arasına girmeyi başardığımız kanaatindeyim.

İskender Bey, Sizden neler ürettiğinizi sorsam, bize neler söylersiniz?

Via Dekor ürünleri en yeni teknolojilerle donatılmış üretim tesisinde geniş makine parkuru ve profesyonel kadrosu ile

MUTFAK DOLAPLARI,

BANYO DOLAPLARI,

İÇ ODA KAPILARI,

VESTİYER DOLAPLARI,

GİYİNME, SOYUNMA DOLAPLARI

Gibi ev ve işyeri dekorasyonu konusunda olabilecek ürünlerin tasarım, imalat, montaj ve montaj sonrası hizmetler verilmektedir. Şu unutulmamalıdır ki,

"Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur".

Gelecek hedefleriniz hakkında bizlere neler söylersiniz?

Şubelerimizin yurt geneline yayılması için, gelebilecek franchising tekliflerini değerlendirme aşamasında olduğumuzu belirtmek isterim.

Sektör olarak sıkıntılarınız oluyor mu?  Oluyorsa bu husus hakkında neler söylemek istersiniz?

Eğitimi, mesleği bilgisi ve tecrübesi olmayan kişilerin kaçak yollarla, merdiven altı üretim yapması, bizim gibi işini layıkıyla yapan firmaları zor durumda bırakmaktadır. Gerekli merci ve birimlerin mutlaka bu konu üzerine gerekli tedbirleri en kısa zamanda almasını bekliyoruz.

Genç bir İşadamı olarak, gençlere tavsiyelerinizi öğrenebilir miyiz?

Öncelikle sevebilecekleri bir işe odaklanmaları lazım. Sonrasında Yılmamaları, bıkmamaları ve savaşçı kimliklerini öne çıkararak işin üstesinden gelmeye çalışmalarını salık veriyorum.

Hizmet ağınızla ilgili neler söylersiniz?

Bursa'ya ilaveten Marmara ve Ege Bölgelerine de hizmet edebildiğimiz gibi, gelebilecek teklifler doğrultusunda ülkemizin dört bir yanına hizmet götürme potansiyelimiz bulunmaktadır.

Avusturya ile ihracat bağlantılarımız olduğu gibi, çeşitli Avrupa Ülkeleriyle de ihracat görüşmelerimiz sürmektedir.

VİA DEKOR'un kurucusu ve Sahibi Genç İşadamlarımızdan İskender ÜZÜM'e bundan sonraki çalışma ve projelerinde de başarılarının devamını Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak dilemekteyiz.

İLETİŞİM:

SHOWROOM

Konak Mh. Yıldırım Cd. Gül Sitesi No:104/A Nilüfer Bursa

www.viadekor.com.tr

FABRİKA

Yaylacık Mh. 38. Sk. No:10/3 Nilüfer Bursa

TELEFON

Tel:  0 224 452 1652-452 1696

Gsm: 0 532 157 1983

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.