Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYALİNİZDEKİ BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI

Bursa'da çocuk giyimi dendiğinde akla gelen Öncü firmalardan olan Nur Bebe Çocuk Giyim Mağazası'nın kurucusu ve sahibi Sayın Bayram Aslan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HAYALİNİZDEKİ BEBEK VE ÇOCUK MAĞAZASI

Kısa süre önce açılmış olmasına rağmen, kısa zamanda çok yol kat etmiş olan, ürün çeşitliliği ve kalitesi itibarı ile ülkemizin önde gelen firmalarının seçkin ürünlerini sunan  Nur Bebe Çocuk Giyim Mağazası kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor.

Öncelikle Bayram Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Nur Bebe Çocuk Giyim Mağazası'nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1979 yılında Orhaneli’nin Gümüşpınar köyü doğdum. İlk orta ve liseyi Orhaneli'nde bitirdikten sonra üniversite eğitimimi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde 4 yıllık İşletme Lisans programından 2000 yılında mezun olarak tamamladım. Orhaneli'ne dönüşte 4 yıl amcamla birlikte benzin istasyonu işletmeciliği yaptım. 2005 yılında ailecek Bursa'ya yerleştik. Bursa’da Karadağlı Şirketler Grubunda çalışmaya başladım ve orada 11 yıl yöneticilik yaptım. Daha sonra 2016 Ekim ayında kendi işyerimi açmak vesilesiyle işyerinden anlaşarak ayrıldım ve aynı yıl ve ay içerisinde  "Nur Bebe Çocuk Giyim Mağazası" adı altında Soğanlı Mahallesi 2. Kanal Caddesi no:169/A işyerimizi hizmete açtık.

Peki, Bayram Bey hangi yaş gruplarına hizmet vermektesiniz ve işyerinizde hangi tür ürünlerin satışını yapmaktasınız?

0 -16 yaş aralığı bebek ve çocuklarımıza hizmet vermekteyiz. Bebek kıyafetleri bebek çeyizi ve bebek mobilyaları aynı zamanda bebek gereçleri bebek arabaları gibi ürünlerin satışını yapmaktayız. Değişik ve gözde markaların Alt -üst çocuk takımları spor ve abiye kıyafetler ile Çamaşır ve Çorap çeşitlerimizin de olduğunu eklemek isterim.

Ayrıca Bebek ve Bisiklet Gruplarında kampanyalarımızın sürdüğünü sırası gelmişken söylemek isterim.

Firmanızın Misyonu ve Vizyonu ile ilgili bizlere neler söylersiniz?

Kaliteyi uygun fiyata müşterilerimizle buluşturmak için Sektörel gelişmeleri yakından takip ederek en güzelini en kalitelisini en uygun fiyata müşterilerimize sunma çabasındayız.

Firmanızın gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

6 aylık bir firma olmamıza rağmen kısa zamanda sektörü tanıdık ve bu sektörün gelişmeye açık olduğunu gördük. Böylelikle gelecekte de sektörle ilgili yatırım planları yaparak işlerimizi geliştirme çabasında olduğumuzu söyleyebilirim.

İşyerinizde hangi markaları bulundurmaktasınız?

Bebek mobilyalarında Lacivert Mobilya ile çalışmaktayız. Bebek arabalarında Rosso oyun parkı ve beşikte (park beşikde) Maccon firmasının ürünlerini bulundurmaktayız. Taşınabilir beşiklerde ise farklı markalarda ürünlerle çalışmaktayız.  Kıyafet grubunda Divonette , Difa , Bebüş Kids ,  Baby Rose , Pengim , Nafitto , Leylek ,  Ciccim Baby , Baybcix

BEBEK VE ÇOCUK GİYİMİNDE ÖNCÜ KURULUŞ

Kot  ve diğer kıyafet guruplarında Sani, Miss  Zelish ,  Via Girls başta olmak üzere daha birçok gözde firma ürünleri ile çalışmaktayız.

Bayram Bey, Gördüğüm kadarıyla, kısa zaman içerisinde Online satışlara başlayacaksınız değil mi?

Evet, Çok kısa zaman içerisinde faaliyete başlayacak olan sitemizde Online pazara açılarak e-ticaret hizmeti vermeye başlayacağız.    N 11.com ve gitti gidiyor.com da mağaza açılışlarımızı yaparak ürünlerimizin satışını tüm Türkiye’de yapmaya başlayacağımızın müjdesini şimdiden değerli halkımıza vermek istiyorum.

Röportajımızın sonuna yaklaşırken Bayram Bey, yakın ve çevre mahallelerde yaşayan insanlarımıza ve genel anlamda Bursalılara ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Mağazamıza mutlaka gelip, gezmelerini görmelerini ve ürünlerimizi denemelerini bekliyoruz. Güleryüz ve tatlı dille müşterilerimizin hizmetinde olduğumuzu özellikle  belirtmek isterim.

Nur Bebe Çocuk Giyim Mağazası'nın değerli kurucusu ve sahibi Sayın Bayram Aslan'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyor, gelecekte uygulamaya koyacağı projelerde de başarılı olmasını temenni ediyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

SOĞANLI MAHALLESİ

2.KANAL CADDESİ   NO:169/A

TEL: 0224 233 36 07

GSM: 0533 504 06 96

FACEBOOK:NurBebeçocukGiyimMağazası

OSMANGAZİ/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.