Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“HAS MERSİN 33 TANTUNİ” DEĞİŞMEZ LEZZET DURAĞI

-Öncelikle bizleri konuk ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Okuyucularımıza ve bize kendinizi tanıtır mısınız?

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“HAS MERSİN 33 TANTUNİ” DEĞİŞMEZ LEZZET DURAĞI

 Murat TEKİN, Gaziantep’in Nizip ilçesinden Bursa’ya geldik. Öncesinde biz Eskişehir’de Mersinli ustaların yanında 3 sene çalıştık. Bu işi öğrendik, sonrasında bir abimiz burada bir potansiyelin olduğunu söyledi. Bursa’da tam 17 sene evvel burayı açtık. Müşteriye güleryüzlü ve samimi bir şekilde 17 senedir aynı noktada hizmet veriyoruz.

-Peki, ürünlerinizi alırken et olsun, kırmızı et olsun diğer malzemelerle ilgileniyorsunuz. Nereden tedarik ediyorsunuz? Bu ürünleri alırken dikkat ediyor musunuz?

 Biz buna çok dikkat ediyoruz. Bursa’nın en ünlü toptan kasapçılarından TİTİZ Kasap ile çalışıyoruz. Zaten kendisi de bize verdiği ürünün arkasındadır. Buraya küçük tabelasını da astılar, herhangi bir sorunda sorumluluk onlara aittir.

-Murat bey, bize menülerinizden bahseder misiniz?

 Bizde en önemlisi, sadece tantuni yapıyoruz. Tantuninin yanında çorba, döner, kebap, mantı vs. olmuyor. 17 senedir tek kalem tantuni. Sonradan tavuk tantuni ürünümüz çıktı. Çünkü öğrenci müşterilerimize ve orta seviyedeki insanlarımıza et tantuni pahalı geliyor. Hâlbuki biz yine fiyatları ucuz tutuyoruz. Türkiye’nin şu anda en ucuz tantunisi buradadır.

-Peki, tantuni fiyatlarınız nasıl?

 Et tantuni 10 TL, tavuk tantuni 7 TL. Öncesinde et tantuni 7 TL, tavuk tantuniyi de 4 TL’ye veriyorduk. Doların yükselmesiyle herkes bize zam yaptı, dolayısıyla bizde zam yapmak zorunda kaldık.

 17 senedir aynı şekilde devam ediyoruz. Müşterilerimiz de bizleri seviyorlar. Biz yaparken kendimizi önce müşterinin yerine koyuyoruz. Ben bir ürüne para verdiğimde ondan memnun kalmalıyım. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.

-Peki, burada kaç kişi çalışıyor?

 Bizim işletmemizde herkes sigortalı olmak şartıyla 6-8 kişi çalışmaktadır. Saygı ve sevgi çerçevesinde çalışıyoruz.

-Gerçekten küçük bir yer olmuş olmasına rağmen lezzetiyle, kadrolu çalışanların işi bilen kişiler olmasıyla Bursa’da da bizim gazetemizin bile dikkatini çekmişsiniz. Son olarak halkımıza, vatandaşlarımıza ve Bursa’da yaşayan insanlarımıza neler söylemek istersiniz?

 Biz Bursa halkını gerçekten çok seviyoruz. Bunun yanında Mersinlileri de çok seviyoruz. Bu işi Bursalılara sevdiren bizim Mersinli hemşerilerimizdir. Bütün tantuni seven, canı çeken herkesi Bursalı Tahir Caddesi üzerindeki HAS MERSİN TANTUNİ’ye bekliyoruz.

Bizler de Bursa Haber Gazetesi olarak bizi kabul ettiğiniz için ve bu güzel iş yerinize davet ettiğiniz için teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyoruz.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.