Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAMİTLER HİZMET DE HAK ETTİĞİ YERDE OLMAK İSTİYOR

Tarihin Hamitler köyü bugünün Hamitler mahallesi yaklaşık 60 bin nüfuslu Osmangazi ilçesinin en büyük mahallesi köy statüsünden mahalleye dönüşte yaklaşık 1000 dönüm köyün ortak malı arazinin hazineye devreden Hamitler, hizmet dede hak ettiğini bekliyor ve istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2019 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HAMİTLER HİZMET DE  HAK ETTİĞİ YERDE OLMAK İSTİYOR

Tarihin Hamitler köyü bugünün Hamitler mahallesi yaklaşık 60 bin nüfuslu Osmangazi ilçesinin en büyük mahallesi köy statüsünden mahalleye dönüşte yaklaşık 1000 dönüm köyün ortak malı arazinin hazineye devreden Hamitler, hizmet dede hak ettiğini bekliyor ve istiyor. Hamitler mahallesi halkı ve Hamitler mahallesinin kurucusu ve şuan dada muhtarı olan Hüsamettin AŞKIN                                                                                    

 HAMİTLER MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞINI İSTİYOR               

60 bin nüfuslu Hamitler mahallesi sağlık ocağı konusunda dertli  Hamitler mahalle muhtarı Hüsamettin AŞKIN sağlık ocağı konusunda şunları söyledi. Kendi imkanlarımla tadilatını yaptırdığım ,mahallemizin eski sağlık ocağını bir buçuk yıldır kullanamıyoruz tadilat amaçlı hizmete ara verilen sağlık ocağımızı bir türlü hizmete açamıyoruz. Bürokrasi de mekik dokuyoruz ancak tüm birimler topu diger biri diğerine atıyor yeni yönetmenliğe uygun hale  getirdiğimiz sağlık ocağımızın hizmete açılmasını istiyoruz.                                                      Bu konuda bize yetkililerin yardım etmesini istiyoruz.                                                                                                                                 

  İMAR SORUNLARIMIZ VAR                                                                                                                 

Özellikle Hamitler mahallemizde 1.  sit alanından 2. Sit alanına dönüşen imar durumu çerçevesinde Adnan Türkkan ortaokulu, camii , spor tesislerini ve sağlık ocağında için de bulunduğu alanın infazı ve Şuurlandırılmasının yapılarak Osmangazi Belediyesine devrini bekliyoruz. Sonuç alamadığımız takdirde gerekirse derdimizi bir dilekçeyle CİMERE  bildireceğiz.                                                                      

TRAFİK SORUNLARIMIZ VAR                                                          

Sürekli büyüyen Hamitler mahallesi özellikle sabah işe gidiş  ve öğrencilerin okula gidişinde, akşam yine eve dönüşlerde mahallemizde bazı bölgelerde trafik yoğunluğu yaşıyoruz bu duruma yetkililerden çözüm bekliyoruz.                                         

EĞİTİM DE OKUL SAYIMIZ YETERLİ DEĞİL                             

Hamitler mahallemizde var olan okullar yeterli değil çünkü mahallemizin nüfusu bir çok ilden büyük dolayısıyla yeni okullara ihtiyacımız var  biz her türlü fedakarlık yapmaya hazırız ancak konu eğitim olunca hak ettiğimiz standartlarda okulları mutlaka istiyoruz                                                            

HAMİTLER SPOR KULÜBÜMÜZE TESİS İSTİYORUZ                      

Süper amatör kümede mücadele eden Hamitler spor kulübümüze tesis yapılmasını istiyoruz özellikle mahallemizdeki Osmangazi belediyesin kulübümüz adına yaptırdığı ve işletmesini Osmangazi belediyesinin yaptığı halı sahanın kulübümüze devrini ivedilikle bekliyoruz mahallemizdeki eski futbol sahamız atıl kaldı buraya modern bir tesis yapılarak Hamitler spor kulübümüze tahsis edilmesini yetkililerden istiyoruz çünkü bu bizim mahalle ve spor kulübümüzün en doğal hakkı olduğuna inanıyoruz  biz Hamitler köyü iken başka köyler gibi kooperatif kurup 1000  dönüm araziyi hazineye vermeye bilirdik ancak biz öyle yapmadık hazineye seve seve bıraktık dolasıyla bu istediğimiz hizmetler en doğal hakkımız olsa gerek buradan yetkililere sesimizi duyurmak istiyoruz ve hizmetlerin gelmesini bekliyoruz.

                                                                 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.