Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜVENİN ADRESİ ‘NG Tasarım’

NG Tasarım, Koltuk Döşeme, Perde- Aksesuarın sahibi ve işletmecisi Sayın İsmail Göksu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2017 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2017 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÜVENİN ADRESİ ‘NG Tasarım’

Yapmış oldukları güzel çalışmalarla kısa zamanda Bursa'da adından söz ettirmeyi başaran NG Tasarım müşteri memnuniyetine çok önem veriyor.

Öncelikle İsmail Bey, sizi tanıyabilir miyiz?
Tabiki,1968 Bursa doğumluyum.1987 yılında Bursa Erkek Lisesinden mezun oldum.
1989-1990 yılları arasında MRP ve ERP Üretim ve yönetim sistemleri üzerine özel bir firmada eğitim aldım. Bu eğitimden geçen Bursa'dan ilk iki kişiden biriydim. Aldığım eğitim, ağırlıklı olarak tekstil üretimi olduğu halde, bütün üretim sektörleri üzerinde geçerliydi. Bilgi işlem sektöründe 9 yıl kadar çalıştım süreçte Konya Şeker fabrikası gibi büyük firmaların bilgi işlemlerini yaptığımızı da yeri gelmişken belirtmek isterim. MGI Contier Firmasının bilgi işleminde 3,5 yıl çalıştım.2003 yılının Ağustos ayından sonra, Romanya’nın Başkenti Bükreş'te Prestij Mobilyanın Bilgi İşlem, Üretim, Planlama, Satın Alma, Depo Yönetimi departmanlarının bütün sorumluluğunu üzerime aldım.2007-2009 yılları arasında Çakarlar Tekstilde Üretim sistemi kurdum. Üretim sistemiyle birlikte üretim verimliliğinin sorumluğu da bana aitti ve kısa zaman zarfında üretim verimliliğini %55'den %85 'e çıkarttım.2009-2011 arasında kendi işyerimde bilgi işlem sektörü üzerine çalışmalarıma devam ettim.2011 2016 yılları arasında Sev dehan Metal Ayak Fabrikasında 1,5 sene üretim planlamada ,3,5 sene ise Depo ve Satın Alma sorumluluğu görevini yürüttüm. Bu işyerinde de verimlilik hesaplarının genel anlamda uygulayıcısı oldum.2016 yılının 15 Şubatında NG Tasarım, Koltuk Döşeme, Perde-Tasarım adıyla işyerimizi açtık ve ilk günkü şevkle çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

İsmail Bey, vermiş olduğunuz hizmetleri başlıklar halinde sıralayabilir misiniz?
ÖZEL TASARIM KOLTUKLAR VE KAPLAMALARI
KOLTUK TAMİRİ
KUMAŞ YENİLEME
KOLTUK TASARIM VE TAMİRİ
OTURMA GRUBU
SANDALYE DÖŞEME
YATAK BAŞLIĞI
DÖŞEME YENİLEME
MODERN KOLTUK TASARIMLARI
TASARIM VE İMALAT
KOLTUK KAPLAMA
KANEPE YÜZÜ DEĞİŞTİRME
DÖŞEMELİK KUMAŞ ÇEŞİTLERİ
KORNİŞ MONTAJI
MONORAY SİSTEM MONTAJI
STOR PERDE MONTAJI
ZEBRA PERDE MONTAJI
MOBİLYA MONTAJ VE TAMİRATI
YATAK ODASI MONTAJI
AKSESUAR TAMİRATI Diyebilirim.
Daha başka neler ilave etmek istersiniz?
Biz kişiye özel çalışıyoruz, özel şeyler yapıyoruz. Müşteri ne istiyorsa elimizden gelenin % 100'ünü vererek istenileni yapmaya ve müşterimizi her halükarda memnun etme gayreti içerisindeyiz.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR
Her şey malın çok iyi olması değildir, müşteri ile iletişim ve diyalog olmazsa, altınla mal satsanız bile yine istediğiniz hedefe ulaşamazsınız. Mesela bu devirde internette ne isterseniz bulabilirsiniz ama müşteri memnuniyetini bulamazsınız.
Genelde koltuk döşeme işlemlerinde kış aylarında işler bayağı yavaşladığı halde şükürler olsun bizim işlerimiz bir gün bile aksamadı ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Tabletimizde perde giydirme programımız var, Müşterilerimizin pencere resmini çekiyoruz, istenilen deseni, modeli uygulayarak kendi pencerelerinde nasıl duracağını hiç kesmeden, ise başlamadan onu tablette gösteriyoruz. Bu programı uygulayan Bursa'daki 3 Firmadan biri olduğumuzu da söylemek isterim.

NG Tasarım, Koltuk Döşeme, Perde-Aksesuarın sahibi Sayın İsmail Göksu'ya Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar dileriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
İMALAT
ERTUĞRUL MAHALLESİ
135.SOKAK DÖRTÇELİK EVLERİ NO:16/C
(ATIŞ KENT SİTESİ YANI)
NİLÜFER/BURSA

SHOWROOM
ERTUĞRUL MAHALLESİ
138.SOKAK KARNUR DEĞİRMENCİOĞLU APT.
NO:9/C-A
GSM:0536 729 26 93
www.nghomedecor.com
NİLÜFER/BURSA
HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.