Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜVENİN ADRESİ ÇETİN GAYRİMENKUL

Bursa'nın Gayrimenkul Sektörlerinden biri olan Çetin Gayrimenkul ‘un sahibi Serkan Çetin Bey'le keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÜVENİN ADRESİ ÇETİN GAYRİMENKUL

Piyasaları ayakta tutan tek sektör İnşaat sektörü Biz de bu işte kendimizi göstermeye karar verdik diye ifade eden Serkan Çetin ‘Güler yüzlü ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz’ dedi.

Serkan Bey sizi tanıyabilir miyiz?

Elbette.1985 doğumluyum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Bu sektöre girmeden önce turizm sektöründe çalışmaktaydım. İnsanlarla diyaloğum kuvvetli olduğu ve bu işle alakalı bilgim olduğu için bu sektöre girdim.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gelecekle ilgili hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

Yıldırım ve Bursa genelinde İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyetiyle tek kişi olmak istiyorum. Çetin Gayrimenkulü bir marka yapma düşüncesindeyim.

İnsanlar neden Çetin Gayrimenkulü seçsin?

İnsanlara güven ve memnuniyet veriyoruz. İnsanlar verdiğimiz evin karşılığında mutlu olup bize dönüş yaptıkları zaman bizim bu işi yapma Motivasyonumuz artıyor.

BU İŞTE BAŞARILIYIZ

Serkan Bey Çetin Gayrimenkul ‘un kurulum aşamasından bahseder misiniz?

Piyasaları ayakta tutan tek sektör İnşaat sektörü Biz de bu işte kendimizi göstermeye karar verdik. Başarılı olduğumuzu düşündüğümüz için Çetin Gayrimenkulü açtık.

Kaç kişi çalışıyorsunuz?

4 çalışanımız var. Arsa ve daire üzerinde çalışma grubundalar. Genel ağırlıklı olarak daire işleri daha fazla oluyor.

HERKESİ EV SAHİBİ YAPIYORUZ

İşlerinizin bu kadar aktif olmasının sebebi nedir?

Abartılı satış rakamlarımız yok. Kanaatkârız. Daha fazlasında gözümüz yok. Uygün fiyatta herkesi ev sahibi yapıyoruz. Ayrıca Daire satışlarımız Erikli ve Kestel'de bulunmaktadır.

Hizmetleriniz var mı?

Kendi müşterilerimizi müşteri araçlarımızla karşılıyoruz. Fiyat değerlendirmesi yaparken en iyi fiyat garantisini veriyoruz. Güler yüzlü ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

2.ŞUBEMİZ KESTEL'DE AÇILIYOR!

Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

İnsanlarımız şu an ki ülkemizde yaşanan bazı sıkıntılı olaylardan tedirgin olmasınlar. Her şeye rağmen İnsaat ve Gayrimenkul sektörüne yatırım yapsınlar. Yatırımlarımızı genel olarak bu sektöre yaparsak daha iyi bir ülke olabiliriz. Ayrıca 2.şubemizi açmak üzereyiz. Herkese kapımız açıktır. Bize destek olan Sayın Mehmet KOÇ 'a , Sarıgül Gruba' a  ve  Ömer YAVUZ Bey'e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

ÇETİN GAYRİMENKUL

Serkan ÇETİN

0532 161 55 49-0532 316 54 73

Erikli Mah. Eylül Cad.No:2/1B

Yıldırım/BURSA

HABER FOTOĞRAF GİZEM AŞUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.