Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜVEN YAPIMIZDA VAR: AKÇAN YAPI

Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet AKÇA ile güzel bir söyleyişi gerçekleştirdik

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÜVEN YAPIMIZDA VAR: AKÇAN YAPI

Ticarette 40 yılını dolduran Akcan Yapı  inşaat sektörüne ise 2001 yılında Görükle bölgesinde başladı. Kuyumculuk ve öğrenci pansiyonu gibi ticari işleri olan Akcan Yapı inşaat işini ön plana çıkarmış gibi görünse de  tüm işlerini severek yapıyor.                                                                                        

MÜŞTERİLERİMİZ EN ÖNEMLİ REFERANSIMIZDIR              

Akcan Yapı kurulduğu günden bu yana “güven” olgusu ve anlayışını tüm projelerinin temeline yerleştirerek sizinle büyüyen bir firma oldu. Yaptığımız işe duyduğumuz saygı çerçevesinde önce işimize, sonra size verdiğimiz “güven”le geldiğimiz bu noktada Bursa’nın en bilinir ve güvenilir inşaat firmalarından biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özünde güven veren firmayız müşterilerimizin memnuniyeti bizim en önemli referansımızdır.

KONFORLU SİTELER YAPIYORUZ

Kayıoba Konakları 1.etap projesinden sonra ,kısa süre önce açılışını yaptığımız Kayıoba Konakları 2.etap projemiz güzel ve konforlu bir yaşam merkezi oldu. Sosyal tesisleri, güvenilir ve kaliteli konutlarıyla adeta göz kamaştırıyor. Kapalı otoparkı sosyal yaşam merkezin de bulunan yüzme havuzu spor salonu hamamı saunası ve kendine özgü sosyal donatı alanlarıyla bütünleşen doğa harikası manzarasıyla tam bir yaşam merkezi olan Kayıoba Konakları-1 ve Kayıoba Konakları-2 bölgenin parlayan yıldızı olan Kayapa’ya ayrı bir güzellik getirmiş durumda. Şehrin stresinden uzak keyifle yaşanılacak konutlar. Ev sahibi olmak isteyenlerin aslında hayalindeki konutları Akcan Yapı’da bulmak mümkün.  Kayıoba Konakları 3.etap projesini kaçırmamak için harekete geçmenin tam zamanı. Daire almak isteyenlerin bu projeleri görmeden karar vermemelerini istiyoruz çünkü, biz kalitemizden ve müşterilerimizin güveninden eminiz

ÖZ KAYNAKĞIMIZLA İMALAT YAPIYORUZ                                          

 Biz firma olarak sata dayalı değil kendi öz kaynaklarımızla mülkiyeti bize ait arsalarda imalatımızı yapıp bitiriyoruz.

Yaptığımız konutların kalitesine çok önem veriyoruz satana kadar değil, satış sonrası hizmetlerimiz ile konutlarımızın arkasında firma garantimiz devam ediyor. Şuna inanıyoruz; 1 müşteri 10 müşteriyi getirdiği gibi 10 müşteriyi de götürebilir. Hedefimiz her zaman kaliteli konutlar inşaa etmek.  Yatığımız konutların takdir edilmesi, bizim  onur kaynağımız. Müşterilerimize her zaman şunu tavsiye ediyoruz  daire almak istiyorsanız, güvenilir firmalardan daire alın mağdur olmayın. Firmayı inceleyip, doğru karar verilmeli. Doğru projeler her zaman kazanır ve kazandırır. Firma olarak doğru, güvenilir ve kaliteli konutlar inşa ettiğimize inanıyoruz

İNŞAAT SEKTÖRÜ EKONOMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ                    

İnşaat, ekonomin lokomotifidir. İnşaat sektörü hızlanırsa ekonomide hareketlilik olacaktır. Yüksek faizler ile birlikte sektörde bir daralma oldu ancak, son günlerde devletimizin faiz indirimi inşaat sektöründe de bir canlılık getirdi.

İLETİŞİM                                                                                                                                   

ADRES
Dumlupınar Mah. Beste Sok. Akcan Plaza
No:2 Kat:4 Daire:6 Nilüfer/Bursa

T: 0224 224 60 64
F: 0224 246 05 20

info@akcanyapi.com.tr
www.akcanyapi.com.tr

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.