Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜRSU CHP GENÇLİK KOLLARI TÜM HIZIYLA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gürsu CHP Gençlik Kolları Başkanı olan Sayın Sercan Çelik ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÜRSU CHP GENÇLİK KOLLARI TÜM HIZIYLA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gürsu CHP Gençlik Kolları Başkanı Sercan Çelik ‘Parti içerisindeki sorunların mutlaka bir an evvel çözülmesini beklemekteyiz. Ayrıca 26 Ağustos'ta Çanakkale'de düzenleyeceğimiz "Adalet Kurultayı" bizim için çok önemlidir ve bu kurultayın  memleketimiz için güzel sonuçlar  doğurmasını beklemekteyiz’ dedi.

Öncelikle Sercan Bey sizi tanıyabilir miyiz ?   Sonrasında ise Gürsu CHP Gençlik Kolları Başkanı olmanızın, öncesindeki  ve sonrasındaki süreci okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?

1996 yılında Erzincan'da doğdum. Erzincan'daki büyük depremin  etkisi ile Bursa'ya yerleştim. Bursa Ticaret Sanayi Odası Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümünü bitirdim .Halen eğitim hayatımın devam ettiğini de ilave etmek isterim. 2016 yılında Gürsu CHP Gençlik Kolları başkanlığına seçildim ve halen bu güzel görevi yürütmekteyim.

Sercan Bey ,Gençlik Kolları olarak ne tür çalışmalar, faaliyetler ,etkinlikler gerçekleştirmektesiniz bunlarla ilgili bizlere  ve okuyucularımıza bilgi verebilir misiniz?

Gürsu CHP Gençlik Kolları olarak gerçekten aktif bir şekilde çalışmalar yürüttüğümüzü söyleyebilirim .

Bunların bazılarını sıralayacak olursam;

Büyükşehir Belediyesi'ne karşı Adaköy köprüsü ve çevresinin temizlenmeyerek, devamlı taşkınlara sebebiyet vermesinden dolayı üç dört defa basın açıklaması yaptık bu kanalın temizlenmesi bölge halkı ve mahalle sakinleri için gerçekten çok önemli bir konu olduğunu vurgulamaya çalıştık.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için Bursa'da kent meydanında oturma eylemi gerçekleştirdik.

Yine  Adaköy yolunun düzenlenmesi ve asfaltlanması ile ilgili basın açıklaması yapmış olduğumuzu eklemek isterim.

İnsan sağlığına zararlı madde alışkanlıklarına son verilmesi ile ilgili Bilici Düğün Salonunda yine Gürsu Gençlik Kolları olarak etkinlikler düzenledik.

Gençlerimiz için yine Gürsu Adaköy'de top sahası yaptırdık.

Ankara Caddesi üzerinden  insanların rahat ve kontrollü bir şekilde karşıdan karşıya geçmeleri için trafik lambaları oluşturulması için bir etkinlik düzenledik.

Kadınlar Günü ile ilgili ev ziyaretleri yaptık .

Gençlik Kolları olarak konserler düzenledik.

Gürsu Dışkaya köyünde yine Gençlik Kolları olarak bütün vatandaşlarımıza açık olan bir piknik düzenledik.

Gürsu ilçesindeki minibüs sıkıntıları  için basın açıklaması yaptık.

Gürsu ilçemize kadar gelmekte olan metro vagonlarının bilhassa belirli bir noktadan sonra sıklıkla arızalanması ile ilgili toplumsal duyarlılığı arttırıcı etkinlikler düzenledik.

Gürsu ilçesinde çöp konteynırlarının eksik ya da hiç olmaması ile ilgili tepki gösterdik ve bu konu ile ilgili duyarlılığı arttırıcı çalışmalar sergiledik.

Yine Gürsu ve ilçeleri ile birlikte köylerinin de çöp konteynırlarının ilaçlanması ile ilgili tepkileri dile getirdik. Bu konuyla ilgili gerekli mercilerin dikkatini çekmeye çalıştık.

CHP Gürsu Gençlik Kolları olarak durumu kötü olanlara, giyecek ve kıyafet Yardımlarında bulunduk.

Gerçekten de Gürsu'da  sosyal hayat içerisinde epeyce bir payınız olduğu aşikar Peki gelecekteki hedeflerin ile ilgili bizlere neler söylersin?

Şimdiye dek almış olduğum bilgisayar eğitimi mi ,  ilerletmeyi düşünüyorum. Ayrıca CHP'nin başarılı olması için daha çok çalışmamız gerektiği inancıyla geleceğe hazırlanmaya çalışıyoruz .Genel başkanımızı da çok sevmekteyim ve mutlaka iktidar hedefi ile çalışmalarına yön vermesini beklemekteyim.

Röportajımızın  sonlarına yaklaşmışken daha başka neler ilave etmek istersiniz?

Parti içerisindeki sorunların mutlaka bir an evvel çözülmesini beklemekteyiz. Ayrıca 26 Ağustos'ta Çanakkale'de düzenleyeceğimiz "Adalet Kurultayı" bizim için çok önemlidir ve bu kurultayın  memleketimiz için güzel sonuçlar  doğurmasını beklemekteyiz.

Bursa'da şu ana kadar 4 il başkan adayı  mevcut , Bunlar Sayın Zafer Yıldız ,Sayın Gürel Yılmaz ,Sayın Metin Çelik ve Sayın Deniz Baykal'dır. Adaylar arasında en kuvvetli aday Bursalı avukatlardan olan  Deniz Baykal'ın  olduğu görülmektedir.

Gerçekten de Gürsu CHP Gençlik Kollarının  genç başkanı , büyük fedakarlıklarla aktif bir şekilde Gençlik Kolları Başkanlığı'nın hakkını vermekte olan Sayın Sercan Çelik'e  Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diler bundan sonraki çalışmalarında da her zaman muvaffak olmasını dileriz.

Hazırlayan : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.