Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"GÜMÜŞ LOSTRA SALONLARI"NDA BÜYÜK BULUŞMA

Yok olmaya yüz tutan meslekleri , geleceğimizin yarınları olan çocuklarımızla tanıştırmak amacıyla Çamlıca Mahallesi'ndeki "Koza Çocuk Diyarı Anaokulu"nun 5 ve 6 yaş sınıfları düzenlenen etkinlik dolayısıyla Gümüş Lostra Salonları'nın Beşevler Şubesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"GÜMÜŞ LOSTRA SALONLARI"NDA BÜYÜK BULUŞMA

Ziyaret esnasında çocuklarımız işletmenin Beşevler Şubesi Ustası Sayın Niyazi Köprülü'ye  ayakkabı, valiz ve çanta tamiratları konusunda birçok soru sordu, ustamız ise bu sorulara hem anlatarak hem de uygulamalarla göstererek  miniklerimizi bilgilendirmeye çalıştı.

Bu kapsamda ziyaretlerini gerçekleştirmiş olduğumuz Gümüş Lostra Salonları'nın Beşevler şubesinde işletme sahibi Sayın Osman Gümüş'ün oğlu Sayın Gökhan Gümüş'ü tanıyalım istedik.

Öncelikle Gökhan Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise bugünkü bu etkinlikle ilgili bizlere bilgi verirseniz seviniriz?

Elbette, Memnuniyetle.1994  yılında  Samsun'un  Taflan köyünde doğdum. Babam Osman Gümüş bu sektörde aşağı yukarı 40-45 yıldır hizmet vermektedir. Bende kendimi bildim bileli 6 yaşından beri babamın yanında ona yardım etmekteyim. Bu meslekteki Bursa'daki en genç kişiyim. Beşevler'deki bu şubemizde  ustamız Niyazi Köprülü ile birlikte hep beraber vatandaşlarımıza her zaman ve daima en güzel hizmeti sunma  çabasındayız.

Peki burada hangi tür hizmetler vermektesiniz? Nelerin tamirlerini  gerçekleştirmektesiniz?

Ayakkabı, çanta ,valiz tamirleri yapmış olduğumuz gibi bakım servisi ,deri ve deri bakım ürünleri  üzerine de hizmetler verebilmekteyiz.

Peki bugünkü bu anlamlı ziyaret ile ilgili bizlere neler söylemek  istersiniz. 5-6 yaşlarındaki miniklerimiz ziyaretinize geldiler ve burada yapmış olduğunuz çalışmalar ve uygulamalarla ilgili bilgi ediniyorlar .Bu konuyla ilgili sizden bilgi alabilir miyiz?

Tabi ki, Çamlıca Mahallesinde eğitim  vermekte olan Koza Çocuk Diyarı Anaokulu  tarafından "Yok olmaya yüz tutan meslekler" ile ilgili bir çalışma olduğunu ve bu maksatla işyerimize ziyarete gelmek istediklerini, 5- 6 yaşındaki minik çocuklarımızın da bu ziyaret esnasında gelerek bu meslek  ile ilgili bilgiler almak istediklerini söyleyince, Biz de böylesine güzel bir faaliyet ve etkinlik içerisinde olacağımızdan dolayı kendimizi çok mutlu hissettik ve bugün onları burada karşılamaktan ayrıca ziyadesiyle onurlandık gururlandık. Bu manada bizlere birçok soru soran değerli miniklerimize, yok olmaya yüz tutan bu meslek üzerine bazı bilgilendirmeler yapmaya çalıştık ve böylelikle belki de bu mesleğin  daha uzun yıllar ülkemizde, yurdumuz da daha fazla yayılması ve yok olmamasına  ve ileriki nesillere daha güçlü bir şekilde   aktarılmasına destek sağlayabilmişsek   ne mutlu bizlere.Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa'da  güzel çalışmalara imza atan Gümüş Lostra Salonları'nın sahibi Sayın Osman Gümüş olmak üzere Osman Bey'in oğlu Sayın Gökhan Gümüş'e ve Sayın Ustamız  Niyazi Köprülü'ye  bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerini de başarılar diliyoruz.

Ayrıca ayakkabı, çanta , valiz tamiri ve bakımında Bursa'da  profesyonel hizmetler sunan , kalitenin tek adresi olan Gümüş Lostra Salonları'nı  ben de bütün Bursa'da yaşayan hemşerilerime ,vatandaşlarıma önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri :

Gümüş Lostra Salonu | Osman Gümüş |

Merkez Adres : Yeşilyayla Mahallesi Teyyareci Mehmet Ali Caddesi No:128

Yeşilyayla Şaypa Karşısı

0 537 760 92 28

——————————————————

2. Şube Adres : Baruthane Mahallesi Baruthane Caddesi No:2

Akbank Arkası

Yıdırım / BURSA

0 537 760 92 28

——————————————————

3. Şube Adres : Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi  8 – C

Nilüfer / BURSA

0 539 951 18 66

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.