Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜÇLÜ VE İDDALI KADININ MARKASI ŞEHR-İ SAADET BUTİK

Bursa'da kısa süre önce açılmış olmasına rağmen ilgi odağı olma başarısı gösteren "Şehr-i Saadet Butik" in kurucusu ve işletmecisi hanımefendi Sayın İlkay Coşan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÜÇLÜ VE İDDALI KADININ MARKASI ŞEHR-İ SAADET BUTİK

Ürün çeşitliliği, uygun fiyatı ve kalitesiyle kısa zamanda adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Şehr-i Saadet Butik’in kurucusu ve sahibi Sayın İlkay Coşan bu yaz tercih edilecek renkleri açıkladı.

Öncelikle İlkay Hanım sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Şehr-i Saadet Butiğin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.

Elbette, 1986 yılında Yozgat'ta doğdum. Subay kızı olduğumdan babamın görevi dolayısıyla yurdumuzun il, il, ilçe ilçe dört bir yanında bulundum. Bu yüzden bütün bölgelerin şive ve özelliklerini edindiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Açmış olduğumuz Butiğin özeline gelince; Hayatımda her zaman böyle bir iş yeri açmayı istiyordum. Her zaman giyinmeyi ve giydirmeyi çok seviyordum, klasik olsun, spor olsun, kombin oluşturma konularında olsun, etraftan ve çevremden büyük beğeniler alıyordum. Ve bunun neticesinde 2016 yılının Aralık ayında geceden sabaha böyle bir iş yeri açmaya karar verdik ve sonucunda 2. Kazım Karabekir Mahallesi, Yaylalı sokak No: 20 - 6/A'da "Şehr-i Saadet Butik" adı altında işyerimizi açtık, o günden bugüne her zaman müşterileri memnuniyeti esaslı çalışmalarımıza İlk günkü şevkle devam etmekteyiz.

Peki, İlkay Hanım hangi yaş guruplarına hitap etmektesiniz?

15 + Yaş grubu bayanlarımıza hitap etmekteyiz, Ayrıca 56 bedene kadar ürünlerimizin olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Gelecek hedefleriniz ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

İsmimizin tanınmasını ve büyümesini sadece bu mahallede kalmaktan ziyade Bursa'da ki bütün gözde mahallelerde mağazalar açma planlarımız bulunmakta. Müşterilerimize her zaman en iyisini ve yenisini sunma gayreti içerisinde olduğumuzdan, mağazamıza ürün alırken başka mağazalarda olmamış olmasına aşırı önem gösteriyorum. Bu yüzden Bursa'da kimseyle çalışmamış firmalarla çalışma gayreti içerisindeyim.

İlkay Hanım bilindiği üzere son yıllarda işsizlik oranları hayli yükselmekte. Siz de genç girişimci başarılı bir iş kadını olarak gençlerimize genel anlamda işsizlere ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz?

Maalesef şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hiç kimse çalışmak istemiyor, çalışmak istediklerinde de iş beğenmiyorlar. Hâlbuki mutlaka işin ucundan bir şekilde tutmaları gerektiği inancındayım ve böylelikle ilerleyen süreçte daha iyi iş imkânlarına da ulaşacaklarını düşünmekteyim.

İşletmenizin farklılıkları ile ilgili bizlere neler söylersiniz?

Çeşitlilik,

Uygun fiyat,

Samimiyet ve Güleryüz.

Bir işletmede olması gereken yukarıda saymış olduğum bu üç ana unsurun Şehri Saadet Butik ‘de oldukça fazla bulunduğunu düşünmekteyim. Bunun da bizlere, Ekstra değer ve güç kattığı kanaatindeyim.

Peki, İlkay Hanım sizce moda nedir?

Bence moda kişinin kendine yakıştırdığı her şey diyebilirim. Biraz klasik oldu gerçi ama modanın anlamının bu kelimede saklı olduğunu düşünüyorum.  Moda hakkında diğer bir belirtmek istediğim husus ise her şey moda diye giyinilmesinin ve kullanılmasının da çok yanlış olduğu kanaatindeyim.

Bu yaz hangi renkleri ağırlıklı göreceğiz acaba?

Pudra, bebe mavisi, kırmızı ve tonları inanılmaz revaçta. Ayrıca, Haki ve mürdüm olmazsa olmazlardandır. İlaveten çiçekli ve şeritli pantolonların bu yaza damga vuracağı görülmekte.

Bursalılara buradan ne gibi mesajlar vermek istersiniz?

Kesinlikle mutlaka herkesin gelip mağazamızdaki çeşitliliği, uygun fiyatı ve Kaliteyi görmelerini şiddetle öneriyorum.  Mutlaka gelip mağazamızda raflara bir göz atmalarını öneriyorum,  kesinlikle pişman olmayacaklarının garantisini veriyorum.

Diğer bir mesajım ise kadınlarımıza; maalesef kadınlarımız da bir güven eksikliği bulunmakta, O yüzden hep eşlerinin arkasında durmaktadırlar. Benim onlara önerim bir kere eşine ve çocuklarına değil de, kendilerine nasıl mutlu olurum diye sormalarını bekliyorum.

Son olarak Ramazan ayı ve Bayramı ile ilgili halkımıza ve vatandaşlarımıza ne gibi mesajlar vermek istersiniz?

Ramazan ayının son günlerini yaşamaktayız ve şimdiden halkımızın Vatandaşlarımızın gelecek Ramazan bayramlarını kutluyorum. Bayramın sağlık, sıhhat, afiyet, barış, dostluk getirmesini temenni ediyorum, Buradan Herkese selamlarımı iletiyorum.

Şehr-i Saadet Butiğin kurucusu ve sahibi Sayın İlkay Coşan hanımefendiye çalışmalarında ve hizmetlerinde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Kazım Karabekir Mahallesi

Yaylalı Sokak     No:22     6/A

Facebook: İlkay  Cosan   Sehri  Saadet  Butik

Instagram: sehrisaadet

Yıldırım/ Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.