Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GS STORE Bursa FSM taraftarlarının hizmetinde

Bursa FSM Galatasaray Store Mağaza Müdürü Sayın Alper Yaman ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GS STORE Bursa FSM taraftarlarının hizmetinde

Galatasaray dünyada kurulduğu günden bu yana sayısız başarılara imza atmış adını altın harflerle tarih sayfalarına yazdırmış ve ülkemizin tanıtımında marka yüzü olmuş büyük bir camiadır.

Öncelikle Alper Bey FSM Galatasaray Store ‘nin kuruluşu ve hizmetlerini hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz?

Yurt çapında 90 şubesi bulunan Galatasaray Store'lerin yurt dışında da 2 şubesi bulunmaktadır GSSTORE ailesinin bir parçası olan Bursa FSM mağazamız 2011-12 yıllarında hizmete girmiş olup halen aktif şekilde ve ilk günkü heyecanla taraftarlarımızın hizmetine devam etmektedir. Tüm sportif araç gereçler, konfeksiyon, ev tekstili, aksesuarlar, ayakkabı vs. ürünlerin yetkili bayisi olarak satış hizmeti vermektedir. Ayrıca futbol haricindeki amatör Branşlarla ilgili tüm ürün gruplarının arzını da gerçekleştirmekteyiz.

Hizmet çeşitliliği ve farklılıklarınız hakkında okuyucularımıza ve taraftarlarınıza neler söylemek istersiniz?

MBA Şirketler Grubu tarafından işletilmekte olan FSM şubesi mağazamız ürün yelpazesinin genişliği anlamında Türkiye’de alanında en fazla stoklara sahip mağazalardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. FSM şubesi haricinde, İstanbul-Viaport ve Ankara Ankamall şubelerinin de işletmeciliğini yapmaktayız. Yeni şubelerimizi de açma anlamında bölgesel hedeflerimizin de bulunduğunu sizin aracılığınızla belirtmek isterim.

Talep edilen ürünleri, mağaza stoklarımızda olmasa dahi en kısa zamanda tedarik etme şansımız var. Her zaman taraftarlarımıza en iyi hizmeti sunmak açısından bizim için bu durum büyük bir avantaj teşkil etmektedir.

Alper Bey Sadece Bursa-Merkez özelinde mi satışlar yapmaktasınız?

Bursa genelindeki taraftarlarımızın yanı sıra, ürün talebinde bulunan tüm taraftarlarımıza da yardımcı olmaktayız. Yurtdışında yaşayıp, Türkiye'ye tatile gelen taraftarlarımızın da çok fazla ilgisini görmekteyiz.

Taraftar grupları ve derneklerle olan ilişkileriniz ne düzeyde?

Alper Yaman olarak 17 yıldan bu yana aktif tribün geçmişim bulunmaktadır. Galatasaray'a yıllarını, gençliğini vermiş biri olarak sadece Bursa'da değil Türkiye'de ve hatta Avrupa'da tribünlerden arkadaşlarım ve dostluklarım var. Bursa genelinde ise; Dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan’ın Bursa Temsilcisi Sayın Ali Çetin ve Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sayın Ozan Kozan'ın her zaman desteklerini görmemiz ve hissetmiş olmamızın mutluluğunu yaşamaktayız. Bunun yanı sıra Türkiye genelinde taraftar gruplarının ve taraftar derneklerinin yöneticileri, temsilcileri ve üyeleriyle sürekli irtibat ve görüşme halindeyiz. Ayrıca, taraftarlarımızın talep ve isteklerini kulüp yetkililerine iletme anlamında köprü vazifesi de gördüğümüzü sırası gelmişken belirtmek isterim.

Piyasada bol miktarda korsan ürünler bulunmakta bu konular hakkında neler söylemek istersiniz?

Eski ve yeni sezon olmak üzere tüm gelir gruplarına hitap eden geniş yelpazede ürün çeşitliliğimiz bulunmaktadır. Böylelikle taraftarlarımızın korsan ürünlere  olan ilgisini en aza indirgemeyi, hatta bitirmeyi amaçlamaktayız.

GERÇEK ASLAN ,GİYMEZ KORSAN !!!

Peki, Alper Bey röportajımızın sonlarına doğru taraftarlarınıza ve camianıza ne gibi mesajlarınız olacak?

Galatasaray dünyada kurulduğu günden bu yana sayısız başarılara imza atmış adını altın harflerle tarih sayfalarına yazdırmış ve ülkemizin tanıtımında marka yüzü olmuş büyük bir camiadır. Bu bizim için gurur vesilesidir. Kurucumuz Ali Sami Yen Bey'in misyonu ve vizyonu doğrultusunda Galatasaray her daim başarıları hedeflemiştir. Tabii ki şanssız ve istenmeyen sonuçların alındığı dönemler olabilir ve olacaktır. Ama her zaman ‘’Aslolan Galatasaray'dır.’’ Çok değerli ağabeyim olan Rahmetli Alpaslan Dikmen'in de söylediği gibi; ”Galatasaray yararına olacak bir taşı, yerinden kaldırıp iki metre öteye koyanlara bile müthiş saygı duyarım" manifestosundan yola çıkarak, taraftarlarımızın her şartta ve koşulda Galatasaray’a sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum…

Galatasaray FSM Store Mağaza Müdürü Sayın Alper Yaman'a ve ülkemizin güzide Kulübü Galatasaray’a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar dileriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

CUMHURİYET MAHALLESİ

FATİH SULTAN MEHMET BULVARI

SEDEF APT.  NO:47/A

NİLÜFER/BURSA

bursa.nilufer@gsstore.org

instagram: BursaGSStore

Twitter: GSStoreBursa

Facebook: GSStoreBursaFSM

TEL: 0 224 451 51 94

GSM: 0535 020 04 55

NİLÜFER/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.