Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÖRÜLMEMİŞ HİZMET ANLAYIŞI “1X GARAGE CAR&CARE’DE”

“1X GARAGE CAR&CARE” adı altında Emrah Yıldırım, Furkan Alınca ve Vural Bayram yönetiminde hizmet vermekte olan iş yerlerinde sayın yöneticilerin konukları olduk.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÖRÜLMEMİŞ HİZMET ANLAYIŞI  “1X GARAGE CAR&CARE’DE”

Öncelikle sırayla sizleri tanıyabilir miyiz acaba?  Emrah Bey isterseniz sizden başlayabiliriz.

Röportajımıza başlamadan önce öncelikle bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine kendim ve arkadaşlarım adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1987 Bursa-Görükle- Gökçeköy doğumluyum. Her üçümüz de Gökçeköy’lüyüz. Yani aynı köydeniz. Yaklaşık 8 yıldır bu meslek içerisinde çalışmalar yürütmekteyim, yaklaşık 1 yıldır da Furkan Alınca ve Vural Bayram’la birlikte burada 1X Garage Car & Care’yi  işletmekteyiz. Üçümüzün de değişik kollarda müessesemizde görevleri bulunmakta. Profesyonel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyeti esaslı en iyi hizmeti sunma çabasındayız.

Furkan Bey şimdi de sizi kısaca tanıyabilir miyiz acaba?

Emrah kardeşimin de demiş olduğu gibi bende 1994 Bursa-Gökçeköy doğumluyum. Genç yaşta iş hayatına atıldım 8-9 yıl kadar Kasap geçmişim var. Sonrasında askerden geldiğimde,   burada Emrah’la ve Vural’la birlikte bu projeyi hayata geçirerek yaklaşık 1 yıldan beri hizmet vermekteyiz.

Şimdi de Vural Beyi tanıyalım.

Bende,  1990 Bursa-Gökçeköy doğumluyum. Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra iki senelik Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü mezunuyum. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ne devam ettim ve halen 4. sınıf öğrencisi olarak eğitimimi sürdürmekteyim. Bir dönem Penguen Gıda’da IQF Operatörü olarak çalıştıktan sonra Tekstil sektöründe çalışmalar yürüttüm. Uzun yıllardan beri bu tür bir işyeri üzerine fikrim vardı ve sonrasında da değerli kardeşlerim Emrah Yıldırım ve Vural Bayram’la birlikte bu güzel işletmede bu hayallerimi gerçekleştirme fırsatım oldu.

Öncelikle bu kısa anlatımınız için sizlere teşekkür etmek istiyorum ve sırayla her birinize birkaç soru sormak istiyorum.  Öncelikle Emrah Bey sizin diğer benzeri işletmelerden farkınız ne? Bu konuyla ilgili bizlere neler söyleyebilirsiniz?

Tabi ilk önce güler yüz. Ondan sonra yıkama, yağlama ve diğer hizmetlerin yanı sıra müşterilerimizin araçlarında herhangi bir sıkıntı oluşmuşsa kaza vesaire benzeri gibi durumlarda da müşterilerimize yardımcı oluyoruz. “1X”  olarak başka yerlerde de ayrıca anlaşmalarımız bulunmakta kendimizin teknik olanakları yetmediği zamanlarda teknik yardımda aldığımızı ayrıca belirtmek istiyorum.

   Peki Furkan Bey bizlere yapmış olduğunuz hizmetlerle ilgili bilgiler verebilir misiniz? tek tek ,  kalem kalem söylerseniz bunu halkımız daha iyi anlayabilir ..

-- Seramik Kaplama,

-- Detaylı Temizlik,

-- Boya Temizliği,

-- Pasta Polish,

-- Motor Yıkama Koruma,

-- Cam Filmi,

-- Klima Temizliği,

-- Boya Koruma,

-- Kaput Koruma,

-- Jant Temizleme

gibi hizmetlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca Bursa'nın her bölgesine Vale hizmetimiz olduğunu son olarak eklemek istiyorum.

Peki Furkan Bey bir yıla yakın bir zamanda epey güzel çalışmalar yapmışsınız, Bundan sonraki süreçte 1X’in gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Bundan sonraki hedefimiz bir şubemizi daha Bursa'nın Nilüfer ilçesinde açma planımız bulunmakta. Ayrıca franchising tekliflerine de açık olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum. Çok yakında buharlı yıkama hizmetini (Ozmo sistemi)ni devreye sokacağız yaklaşık bir ay içerisinde nano teknoloji ile birlikte hizmet vermeye başlamayı hedeflemekteyiz.

Vural Bey, üçünüzde iş yerinde güzel bir görev bölümü ile kurumsallaşma adına güzel bir adım atmışsınız. Peki hizmet bakımından öncelikli hedefleriniz neler?

Söylemiş olduğunuz gibi kurumsallaşmış bir işletmeyiz. Sonrasında müşteri memnuniyeti elbette ki çok önemli sadece araçların temizliği bakımı ya da diğer vermiş olduğumuz hizmetlerle ilgili değil buraya, birçok müşterimiz kahve içmeye çay içmeye sohbet etmeye geliyorlar.  Tabi bu da yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra insani ilişkiler bakımından da bizleri oldukça mutlu kılmakta. Sonuçta insanlar sevdikleri, mutlu oldukları yere giderler.

Röportajımızın da sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak Emrah Bey neler söylemek istersiniz?  Ne tür ilaveler yapmak istersiniz?

 “1X Garage Car&Care”  olarak işyerimize müşterilerimizin araçları geldiğinde Demo uygulamalarıyla koltuk temizliği, dış çiziklerde, pasta polishlerde araçta ücretsiz demo uygulaması yapmaktayız. Bunun yanı sıra 10.(Onuncu) yıkamaların ücretsiz olduğunu ve aracın iç detaylı temizliği yapılırsa dış boya korumasının da ücretsiz olduğunu söylemek istiyorum. Haftanın 7 günü hizmet verdiğimizi, açık olduğumuzu son olarak eklemek istiyorum.  Diyerek sözlerini tamamladı.

Görükle’nin Gökçeköy’ünden kardeşten öte 3 arkadaşın işletmiş olduğu “1X  Garage  Car& Care’nin  vermiş olduğu hizmetler ve olanaklar gerçekten de pek görülmemiş türden. Bizler de başta Görükleliler olmak üzere bütün Bursalıların bu güzel hizmetlerden yararlanmalarını tavsiye etmek istiyor. Bu üç gence Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Görükle Mahallesi,

Muammer Aksoy Caddesi,  Önalay Apt No:14/A1

Gsm:  0 553 877 96 27

0 546 541 31 17

0 553 108 87 75

Görükle- Nilüfer- Bursa

HABER VE FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.