Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Muhteşem Lokal açılışıyla faaliyetlerini çeşitlendiren Muş Hasköy Dağdibi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Kemal Altay ve Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Alkış açılışta güzel temenni ve dilekler de bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÖRKEMLİ AÇILIŞ

AK Parti milletvekili Muhammet Müfit Aydın ve şehrimizin önde gelen siyasetçi ve  iş adamlarının da hazır bulunduğu açılışa, vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösterdiler.

Açılış konuşmasında Başkan Kemal Altay şunları söyledi:

"Öncelikle davetimize katılan başta Sayın Vekilimiz Muhammet Müfit Aydın'a değerli konuklarımıza ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve nezaketen dolayı Muş Hasköy Dağdibi Köyü Kültür, Eğitim, Kalkınma, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi adına şükranlarımı iletmek istiyorum. Bilindiği üzere dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı kültür varlıklarını ortaya çıkartmayı yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlarlar. Üyeler ve hemşireler arasında iletişim kurarlar, projeler üretir ve hayata geçirme çabası gösterirler.

Sevgili hemşehrilerim dernekçilik zor iştir dernekleri kurmak kolaydır, ancak yaşatmak büyük enerji ve özveri ister. Dernek yönetiminin gücü kuvveti ve enerjisi ise sizlersiniz, sizler olmadan dernekler yaşamaz. İyi ki sizler varsınız. Derneğimizin amacı evliyalar şehri Bursa'mızın dört bir tarafında bulunan Dağdibi köylüleri, Bidri Aşireti'nin birlik ve beraberliğinin sağlanmasını kolaylaştırmak ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bağlarbaşı Meydanı’nda bulunan Muş Hasköy Dağdibi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ise şu isimlerden meydana gelmektedir.

-- Kamuran Alkış,

-- Behçet Bütün,

-- Barış Coşkun,

--Tanju Kılıç,

-- Arafat Mengeç,

-- Ferdi Taş,

-- Mehmet Eğin,

-- Önder Uluğ,

-- Musa Uslu,

-- Erhan Çiftçi,

-- Maşallah Tutar,

-- Selahattin Acar,

-- Murat Menteş,

-- Veysel Menteş,

-- Yusuf Menteş,

-- İsa Uslu,

-- Nazım Yavuz,

-- Cemil Bütün.

Yönetim kurulu haricinde bir de Kanaat Önderliği adı altında bir kurulu da bulunmakta olan Muş Hasköy Dağdibi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başta Başkan Kemal Altay ve Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Alkış olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine ve kanaat önderlerine bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz.

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.