Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görkem Pasta Evi’ne Tatlı açılış

Görkem pasta evi adı gibi görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görkem Pasta Evi’ne Tatlı açılış

İkinci şubesini yine ETİBANK caddesinde açan firma yetkilisi Salih Güneş yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirirken bu şubenin açılmasını müşterilerimizin talebi üzerine gerçekleştirdik diye belirtti.

Neden Görkem Pasta Evini tercih ediyorlar?

Öncelikle Salih beyin işin mutfağından geldiğini öğrendik 20 yıllık usta olması ve işin başında kendisinin bulunması kaliteyi getiriyor ve bu yüzden müşteriler burayı tercih ediyorlar elbette kullanılan malzemelerin kalitesi de bunda büyük etken oluşturuyor en önemlisi ise sürekli taze ve günlük üretim pasta ve poğaça çeşitlerinin sabah 05:00 23:00 arası mevcut olması. Ayrıca özel günler veya özel talepler üzerine pasta ve special ürünler hazırladıklarını belirten Salih Güneş cemiyetlere de her türlü sipariş aldıklarını dile getirdi

PASTANIN TARİHÇESİ

Tarihte insanların ilk ekmeği yapmaları ve sonrasında onu çeşitli malzemelerle tatlandırmaları pastacılığın başlangıcı sayılıyor. Eski Yunanlılar ve Romalılar döneminde çok ilerlemeler kaydeden Pastacılık, Roma İmparatorluğu’nun çöküşü ile büyük bir darbe alsa da; Amerika’nın keşfi ile tekrar canlılık kazanmış. Yeni kıtanın keşfi, Avrupa’da şeker ve kakao bolluğuna sebep olmuş. Pastacıların sayısı artsa da devrin kuralları ve imtiyazlı aileleri, pastacıları yanlın kendilerine pasta yapmaları için himayelerine almışlar. 1270 yılında Paris’te Pastacılar Birliği kurulmuş. Birlik tek yetkisi doğrultusunda yalnızca düğün ve ziyafetlerde halka pasta satabiliyormuş. Günümüze kadar gelebilen çıraklık ise ilk defa bu birliğin nizamnamesinde mevcutmuş.

Günümüz pastalarını ise 19.yy'da Amerika’da görüyoruz. Burada yaşayan şehirli kadınların sosyalleşme eğilimleri, sık sık davetler vermeleri ile bütünleşiyormuş. Ve bu bayanlar konuklarına değişik pastalar yaparak ikram etmekten hoşlanıyorlarmış. Bu merak, pastacılığın gelişiminde önemli bir yere sahiptir.

VİZYON & MİSYONUMUZ

Teknolojik yenilikleri ve trenddeki değişimleri yakından takip ederek, müşterilerimizin beklentilerine cevap verebilecek nitelikte lezzetli, kaliteli ve hijyenik koşullarda üretilmiş tatlar sunabilmek.

MİSYONUMUZ

Yaşamları daha ayrıcalıklı hale getirmek

Müşterilerimizin değer, lezzet, kalite, kişiye özel ve güler yüzlü hizmet beklentilerini doğru bir şekilde karşılamak ve bu beklentilerin ötesine geçmek.

Ürünlerimizi geleneksel damak tadında, standart kalitede, hijyenik koşullarda ve endüstriyel ölçekte üreterek müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda sunmak.

Çalışanlarımıza saygıdeğer, gelişime ve ilerlemeye açık, güvenli ve huzurlu bir iş ortamı yaratmak.

Personel ilişkileri, müşteri ilişkileri ve kârlılık alanında lider olmak, en kaliteli ve lezzetli ürünleri eşsiz hizmet ilkesiyle sunarak marka bilinirliğimizin artmasını sağlamak

İLETİŞİM

Çirişhane mah. Etibank cad. no:63 osmangazi/BURSA

Tel: 0541 710 7174

Haber Fotoğraf Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.