Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"GENÇ" GİRİŞİMCİDEN YENİLİKÇİ ATILIMLAR

Sektörde kısa zamanda büyük atılımlar gerçekleştirerek adından oldukça fazla söz ettirmiş olan "GIDAMİS GROUP"un kurucularından Sayın Kadir MUĞURTAY ile keyifli güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"GENÇ" GİRİŞİMCİDEN YENİLİKÇİ ATILIMLAR

"GIDAMİS GROUP"un kurucularından Sayın Kadir MUĞURTAY ‘Gıdamis  Group olarak yurt dışında farklı sektörlerde üretim yapıp ,hizmet vermek en birinci hedefimizdir’ dedi.

Kadir Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Gıdamis Group'un kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

1989 yılında Diyarbakır'da doğdum. Ortaokulu ve liseyi yatılı  olarak okudum. Bursa Erkek Lisesi mezunuyum. Uzun yıllar Tekstil sektöründe çalışmalar yürüttüm. 2016, Aralık ayında Gıdamis Group'u can dostlarım ile  birlikte kurduk ve yaklaşık 1 yıldır ağırlıklı olarak Bursa ve çevresinde çalışmalar yürütmekteyiz. 2017 yılının Ocak ayında Pandora Bilim Gıda ile bir yıllık bayilik anlaşması imzaladık. Ve şu an Güney Marmara yetkili bayisi  konumundayız. Ülkemizin ilk meyve suyu fabrikalarından olan Meysu Gıda Sanayi Ticaret A. Ş.'nin  ürünlerini Bursa'da dağıtım hizmetini gerçekleştirmekteyiz. İlaveten Karali Çay'ın da Bursa dağıtımını yapmaktayız.

Kadir Bey kaç araçla hizmet vermektesiniz?

Toplam 3 aracımızla hizmet vermekteyiz. Bir aracımız ön görüşme ,sipariş  ve tanıtım amaçlı çalışırken,İkinci  aracımız sıcak satış  ve üçüncü aracımız ise soğuk satış hizmeti vermektedir.

Peki bizlere Pandora Bilim Gıda'nın dağıtımını yapmış olduğunuz ürünleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Pandora Bilim Gıda'nın  dağıtımını yapmış olduğumuz ürünleri başlıklar halinde sıralayacak  olursam;

Hazır Çorbalar( Bardaktan İçme Özellikli)

Sıcak İçecek Grupları( Bardaktan İçme Özellikle)

Pakette Türk Kahvesi( Stick Paket)

Sprey Zeytinyağı  ve

Sprey Safran

Kadir Bey öncelikle şunu belirtmem gerekir ki hayatımda ilk kez sprey zeytinyağı ve sprey Safran görüyorum .Tabii çok yenilikçi atılımlarla dağıtımını gerçekleştirmiş olduğunuz bu ürünler gerçekten de heyecan verici ve sizleri bu güzel çalışmalar neticesinde kutlamak istiyorum ve sorularıma  devam ediyorum.

Gıdamis Group'un  gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Gıdamis  Group olarak yurt dışında farklı sektörlerde üretim yapıp ,hizmet vermek en birinci hedefimizdir.

Ziyaretler gerçekleştirmiş olduğumuz bütün  işyerlerinde, sektörlerinde sıkıntı yaşamamalarını istediğimiz halde, bazı durumlarda sıkıntılar yaşanmakta sizin sektörünüzde de sıkıntılar oluyor mu ? Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?

En büyük sıkıntımız nakitin çok dönmemesi diyebilirim .Ayrıca kalifiye, işi bilen, eleman bulmakta da  sektörümüzde maalesef çok zorlanmaktayız.

Peki Kadir Bey 20-30 yıl sonra kendinizi nerelerde görüyorsunuz? Ya da görmek istersiniz?

Milliyetçi ruhumla , 20- 30 yıl sonra kendimi Türki cumhuriyetlerde zincirleşmiş bir firma sahibi olarak görmek isterim.

Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?  Neler söylemek istersiniz?

Tek mesajım şu;

Bütün Vatandaşlarımızın alışverişlerinde  almış oldukları her şeyin ,her malın yerli üretim olup olmadığına  önem göstersinler ve mutlaka hayatları boyunca milli sermayeli ürünlerden alarak , yerli sermayeye destek olmaları konusunda mesaj  vermek istiyorum .Bu konu gerçek anlamda  çok önemli bir husus olduğu kanaatindeyim.

Sayın Kadir Muğurtay'ın  milli sermayeyi  destekleyici konuşmalarına ve anlatımlarına katılmamak elde değil. Bizler de bütün halkımızın alışverişlerinde öncelikli olarak yerli mallarını  kullanmalarını  ve böylelikle yerli sermayeye destek olmalarını öneriyoruz. Sayın Kadir Muğurtay'a da çalışmalarında, gelecek hedeflerinde ve planlamalarında Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak ayrıca başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Karaman Mahallesi,

Gül Sokak   No: 8/A

Gsm :0 536  730  07 32

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.