Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gayrimenkul sektöründe öncü Güneş Gayrimenkul

Güneş gayrimenkul yetkilisi Tolga Güldan Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2017 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gayrimenkul sektöründe öncü  Güneş Gayrimenkul

Tolga bey bu işte tecrübe çok önemli biz parayı her zaman ikinci planda tuttuk ve bu düşüncemiz bize yıllardır Bursa da bir numara olmamızı sağladı diye belirtti.

3. KUŞAK OLSUN

Hedefiniz nedir tolga bey?

Ben ikinci kuşak olarak bu işi yapıyorum en büyük hedefim bu işi en iyi şekilde ogreterek üçüncü kuşak olan çocuklarıma devretmektir.

Hizmetleriniz neler?

Tapu takip

Veraset ve intikal

Kat irtifakı

Kat mülkiyeti

İfraz

Tevhid

Cins değişikliği

Gayrimenkul

Alım satım

Neden sahibinden değil de, emlak danışmanı ile çalışılmalı?

Aslında “Neden sahibinden değil de Emlak danışmanı ile çalışılmalı?” sorusunun cevabı çok basittir. Çünkü her işin uzmanı ile çalışmak, en doğru ve de en karlı sonucun elde edilmesi anlamına gelir. Emlak danışmanı da gayrimenkul işlerinin uzmanıdır. Bu konudaki yetersiz bilgi, yatırımları kar yerine zarara çevirebilir ya da sıkıntı yaratacak daha pek çok duruma sebep olabilir. Emlak danışmanı, gayrimenkul alım, satım ya da kiralama işlemlerinizi hatasız bir şekilde ve de son derece seri olarak gerçekleştirir. Bu durum da size önemli boyutta bir hız kazandıracağı için tercih sebebidir. Üstelik Emlak danışmanları sanıldığının aksine müşterisine tasarruf ettirmektedir. Çünkü işinin uzmanı olmasının bir getirisi olarak, işlemlerinizi en kısa yoldan ve hızlıca halledecektir. Emlak danışmanı sayesinde bilmediğiniz prosedürler içerisinde boğulmadan, gayrimenkul işleminizin tamamlandığınızı görebilirsiniz.

Vizyon ve Misyon

VİZYON

Ülkemizin her köşesinde yaşayan insanlarımıza ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri dünya standartlarında, güvenli, sağlıklı ve keyifli yaşam alanları oluşturmak. Bu amaçla gerçekleştirilen her proje ile ülke ekonomisine katkı sağlayarak yeni istihdam alanları yaratmak ve insanlarımızın mutluluğu için çalışmak.

MİSYON

Türkiye’nin ilklerini gerçekleştiren, sektöründe öncü olan ve bunu amaç edinen profesyonel ekibi ve kurumsal yapısı ile en önemli kaynağının çalışanları ve iş ortakları olduğunu bilerek çağdaş, kaliteli, yenilikçi projeleri hayata geçirerek en verimli şekilde işletmektir.

İletişim

Tolga Güldan 0533 421 7847

0538 7267846/47

Merkez; istiklal Mah. YEŞİLOVA  CAD no;32 Osmangazi Bursa

Tel&fax; 2497076

Şube: Beyazıt Mah TARAKLI Sokak no15/A YILDIRIM Bursa

Tel&fax: 3614761

HABER FOTOĞRAF ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.