Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbol 64 Yıllık Armada Kestel Belediyespor

Sezon başında oluşturduğu güçlü kadro ile Süper Amatör B Grubuna Şampiyonluk parolası ile giren Kestel Belediye spor hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futbol 64 Yıllık Armada Kestel Belediyespor

Şu anda grubunda averajla lider durumda olan Kestel Beldespor’un bu başarısı tüm camia ve Kestel halkında heyecan gittikçe artarken tekrar 3. Lige yükselmek istiyor. Kulüp Başkanı Selim Yolgeçen göreve geldikleri günden itibaren, ilçe halkının ne istediklerini bildiklerini ve planlarını bu istekler doğrultusunda yaptıklarını ifade ederek;

Hedefte TFF 3. Lig Var!
“Öncelikle ifade etmeliyim ki, Kestel Beldespor’un yeri şu anda bulunduğu Süper Amatör Lig değil bölgesel amatör lig hatta TFF 3. Lig olması gerekiyor. Çünkü böylesine köklü bir camia profesyonel liglerde mücadele etmeli. Fakat geçmişte yaşanan sıkıntılar nedeniyle şu anda buradayız ama önümüzdeki sezonlarda hak ettiği yere mutlaka getireceğiz. Ama bence en önemli olan bizler camia olarak bu Şampiyonluğu hak ediyorsak elde edelim eğer hakkımız değilse Allah nasip etmesin”

Camianın Desteği
“Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim olarak Kaymakamımız sayın Ziya Polat, Belediye Başkanımız sayın Yener Acar, taraftarlarımız ve ilçe halkının çok değerli destekleri ile hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Bu durum bize doğru zamanda, doğru yerde, doğru insanlarla birlikte olduğumuzu gösteriyor. Aracılığınız ile başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere destek veren herkese sonsuz saygı ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum”
 

Transfer Bilgi İster!
Başkan Selim Yolgeçen, yönetim olarak sezon başında kurdukları takıma devre arasında 3 yeni isim daha kattıkları belirterek; “Özellikle amatör camiada isabetli transfer yapmak çok zordur çünkü maliyetler her zaman yönetimlerin belini büker. Elbette bizimde bu tarz zorluklarımız oluyor ama bu işi seviyorsanız ve biliyorsanız bazı şeyleri göz ardı ediyorsunuz. Bizde, ben ve yönetici arkadaşlarımla futbol camiasında daha önce edindiğimiz bilgilerimizle birlikte vakit ve nakit ayırıyoruz.”

Kaan ve Göksel Güç Kattı!
“Başarılı hocamız İsmail Vurgun’un devre arasında talepleri doğrultusunda kadromuza üç yeni oyuncuyu kadromuza kattık. Zonguldak Kozlu’dan Kaan Demircan, Balıkesir Belediye’den Göksel Söyleri ve 2000 doğumlu genç oyuncu Aziz Avaz oğlu tercihimizin ne kadar doğru olduğunu ikinci yarı başladıktan sonra daha iyi anladık. Bu oyuncularında katkıları ile takımımız ikinci yarı maçları bol gollü skorlarla elde etti. Az önce ifade ettiğim gibi transferde isabetli karar için mutlaka bir birikiminiz olmalı yoksa hem paranızı sokağa atarsınız hem de hedefinizden uzaklaşırsınız”

Efsane Karşılaşma 3-3
Süper Amatör küme B Grubunda zirve yarışı sürdüren iki takım arasında 21 Ocak’ta oynanan karşılaşmada uzun süre hafızalardan silinmeyecek efsane maçlar arasına girdi. Kestel Belediye spor deplasmanda en ciddi rakiplerinden Erdemli spor ile oynadığı karşılaşmada bir kez daha maçın 90 dakika olduğunu ispat etti.

Muhteşem Dönüş!
Mücadelenin daha ikinci dakikasında 1-0 öne geçen Kestel Belediye spor daha sonra yediği gol ile ilk yarıyı 1-1 berabere kapattı. Fakat ikinci yarıda ev sahibi Erdemli spor peş peşe bulduğu gollerle skoru bir anda 3-1’e getirdi. Hakemin oyuna 5 dakika ilave ettiği uzatma süresi içinde inanılmaz geri dönüş yapan Kestel Belediye sporlu oyuncular 90+2 ve 90+4 de bulduğu gollerle müsabakayı 3-3 berabere bitirdi.
Başkan Selim Yolgeçen’in en çok zevk aldığım karşılaşma dediği maç için; “Gerçekten futbol adına izleyenlerin unutamadığı bir maçtı ama her iki takımında verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bu karşılaşmadan sonra bir kere daha takımızla gurur duydum, oluşturduğumuz kadronun ne kadar isabetli ve karakterli olduğunu gördük”

Dayanışma Gecesi 17 Şubatta!
Kestel Belediye spor 17 Şubat Cuma akşamı düzenleyeceği birlik ve dayanışma gecesi ile Kestel ve Bursa futbol camiasını bir araya getirecek. 64 yıllık geçmişiyle Bursa futbolunun çınarları arasında yer aldığını söyleyen Başkan Selim Yolgeçen geleneksel hale gelen dayanışma gecesi için;
“Kestel Çilek spor adıyla 1952 yılında kurulan yarım asrı aşan geçmişiyle Bursa ve ülke futboluna hizmet eden Kestel Belediye sporumuz bu sene futbol camiasını bir araya getirecek bir gece organize edecek. Hazırlıklarını tamamlama noktasına geldiğimiz gecemizde İl ve İlçe protokolünün yanı sıra Bursa futbol camiasını özellikle ülke olarak en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde önemli bir aktivite olacağına inanıyorum. Tüm çalışmalarımız futbolda çıtanın yükseltilmesi üzerinedir”


YÖNETİM KURULU
Selim YOLGEÇEN (BAŞKAN)
Taner GALLEVECİ        Hüseyin KEŞANLI        Mahmut ÖZTİMUR
İbrahim IŞIK            Ali TOMBAŞ            Tuncay AKDEMİR
Burhan TUTUŞ            Ahmet ERASLAN        Kamil YILDIZ
Engin TAŞDEMİR        Cemalettin DELİGÖZ        Samet SAÇAN
Fuat KURT            Rıfat AMİL            Ersel PEHLİVANOĞLU
İbrahim ERDEN        Hasan ÇAKAL            Şahmettin BAKIR
Salih ÇALIK


TAKIM KADROSU
İsmail VURGUN (T.D)
Orhan GÜMÜŞKAYA (Y.A)
Metin KURT (K.A.)
Nurhan ÇALIŞKAN        Onur KAPANCIGİL        Tugay MUTAFOĞLU
Aşkın YETER            Dursun ATAN            Kaan TAMCAN
Kaan DEMİRCAN        Furkan ARAS            Yakup YILDIZ
Göksel SÖYLER        Uğur GÖRÜ            Onur Murat SÖZER
Mesut GÜNAYDIN        Emrah Anıl TORAMAN    Mert PAMUKKAYA
Aziz AVAZOĞLU        Anıl GENCER            Oktay TAZE
Mert TÜRKYILMAZ        Emrah ESENER        Ensar GÜREL
İsa Can BEYİT            Ahmet ÇOLAKVERMİŞ

HABER ve FOTOĞRAFLAR: Adnan ALP


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.