Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FİRUZECE LOKANTASI, LEZZETİN FARKLI NOKTASI

Son zamanlarda adından oldukça fazla söz ettirerek Bursa'nın gözde mekanları arasına girmiş olan "Firuzece Lokantası"'nın genç işletmecisi Sayın Metin Yavuz ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FİRUZECE LOKANTASI, LEZZETİN FARKLI NOKTASI

"Firuzece  Lokantası"'nın genç işletmecisi Sayın Metin Yavuz ‘En kaliteli, en lezzetli yemekleri ve yiyecekleri halkımıza  sunma amacındayız’ dedi.

Öncelikle Metin Bey sizi tanıyabilir miyiz ?   Sonrasında ise Firuzece Lokantası'nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?.

Memnuniyetle, öncelikli bizlere  böyle güzel bir fırsat tanıdığı  için Bursa Haber Gazetesi'ne  teşekkür etmek isterim. 1990 yılında Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde doğdum. Bursa'da Liseyi bitirdikten sonra Bulgaristan'da  Trakya Üniversitesi'nde 5 yıl kadar eğitim gördüm sonrasında  yurda döndüm ve babamın yanında "Serendi Mühendislik"te  çalışmaya başladım .Askerlik dönüşü  yine aynı şekilde burada çalıştım. Sonrasında 9 Temmuz 2016'da Firuzece  Lokantası'nın başına geçtim. 2012 yılında Babam  Celal Yavuz ve ağabeyim İlker Yavuz tarafından açılan işletmede 9 Temmuz 2016'dan  bugüne güzel çalışmalara İmza attığım  kanaatindeyim. Bilhassa babama buradan bana böyle bir iş imkanı sağladığı için  tekrardan minnettar olduğumu belirtmek istiyorum.

Peki bizlere Lokantanızdaki menüleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sabah Kahvaltısıyla başlıyayım isterseniz

Kahvaltı tabağımızda;  Domates,  Trabzon tereyağı, peynir ,salatalık, sigara böreği, reçel çeşitleri, Bal, kahvaltılık salça, kuymak, mıhlama, yumurta , sucuk  bulunmaktadır. Tereyağı mızı ve kuymak peynirimizi özel olarak Trabzon'dan getirdiğimizi de ayrıca belirtmek istiyorum.

CELAL BABA’NIN ÇİFTLİĞİNDEN NATUREL ÜRÜNLER

Aynı zamanda babamın ilgilendiği çiftliğimizden yumurta ,süt, bal ,salça ve değişik meyveler temin etmekteyiz .Öğlen servisinde çiftliğimizden getirmiş  olduğumuz meyvelerimizi  müşterilerimize sunmaktayız.

Öğlen Yemeğimizde;

Günlük  10 çeşit sulu  yemeğimiz+ Dönerimiz+ Pide çeşitlerimiz ve Lahmacunumuz bulunmaktadır. Fakat yemeklerimiz her gün sabit olmayıp , günden güne değişiklik göstermektedir.

Firuzece Lokantası'nın gelecek hedefleri ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Çeşitlerimize  ek olarak orta ve uzun vadede ileriye dönük akşam saatlerinde de hizmet verme planlarımız olduğunu söyleyebilirim.

Hayat nasıl gidiyor? Hayatınızdan  memnun musunuz?

Zamanımın büyük kısmını burada harcıyorum. Bir buçuk senedir işleri oldukça rayına oturttuğum  kanaatindeyim. Bazı müşterilerimiz sırf benimle muhabbet etmek için buraya geliyorlar, bu durumlar olsun, Ayrıca  lezzetlerimizi çok beğenmiş olmaları olsun beni hayatta gerçekten de çok mutlu kılıyor. Tabii müşterilerimiz lezzetlerimizi ve  , yemeklerimizi beğeniyor olmaları da beni gayet mutlu kılıyor.

Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa gençler  özelindeki işsizlik oranları daha da yüksek çıkmakta. Bu konu ile ilgili  gençlere, genç ve  başarılı bir girişimci olarak neler önerirsiniz?

Memnuniyetsizliklerini ortadan kaldırsınlar diyorum. Aynı zamanda gençlerin uzun sürelerle  kolay iş peşinde koşmaları ve bulamamaları tabi onları büyük sıkıntıya sokmakta.Mutlaka geleceği olan mesleklere girmelerini, girmiş oldukları meslek dallarında ısrarla başarıya ulaşmak  için ellerinden geleni göstermelerini önermek istiyorum. Ufak tefek sıkıntılarla  karşılaştıklarında da  pes etmemelerini ve mutlaka istikrarlı bir şekilde hedeflerine ulaşmak için çalışmalarını  öneriyorum.

Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?

En kaliteli, en lezzetli yemekleri ve yiyecekleri halkımıza  sunma amacındayız.  Gittikçe yükselen trendimizi  , daha da yukarılara çekmek için bütün halkımızı ulaşım açısından da oldukça elverişli olan lokantamıza  gelerek , güzel tat ve  lezzetlerimizden  denemelerini bekliyoruz.

Metin Yavuz idaresinde oldukça güzel lezzetleri halkımızla buluşturmakta olan "Firuzece Lokantası'nın güzel lezzetlerini bende bütün Bursalılara şiddetle önermek istiyorum. Sayın Metin Yavuz'a da  Bursa Haber  Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

İhsaniye Mahallesi,

2.Er  Sokak,

(Agora Çarşısı)   No:91

Telefon: 0 224 249 49 92

Gsm: 0 532 687 22 96

Nilüfer /Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.