Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FATİH GÜCÜ’NDE YENİ HEDEF “SÜPER AMATÖR LİG”..

Kısa zamanda büyük işler başararak Bursa amatör futbolunda ses getiren Fatih Gücü Spor Kulübü Başkanı Sayın Adem Sevinç ile Bursa Haber Gazetesi olarak güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FATİH GÜCÜ’NDE YENİ HEDEF “SÜPER AMATÖR LİG”..

Öncelikle Sayın Başkanım bizlere Fatih Gücü Spor Kulübü'nün kuruluşundan günümüze yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verebilir misiniz?  Hangi kategorilerde mücadele etmektesiniz?

2017 yılında Fatih Gücü Spor Kulübü adı altında kurulmuş olan kulübümüzün kurucu başkanıyım. İlk yılımızda mücadele etmiş olduğumuz ikinci amatör kümeden bir üst lige çıktığımızı, bundan sonraki hedefimizin de Süper Amatör Lig olduğunu söylemek istiyorum. Bunun yanı sıra  ilk yılımızda U11,U12  kategorilerinde mücadele ettiğimizi önümüzdeki yıldan itibaren ise U11, U12, U13, U14, U15  kategorilerinde mücadele edeceğimizi söylemek istiyorum. Teknik Direktörümüz Cemil Aydın, Sportif Direktörümüz Beklan Özçelik  nezaretinde  mahallemiz ve çevre mahalleler ile birlikte 100 bin  kişilik hinterlandımızda bölgemizde bulunan gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını  sağlamak hem de onlara sporla birlikte güzel bir gelecek kazandırma adına elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstermekteyiz.  Altınova’da bulunan sahada haftanın 3 gününde antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Kendi tesisimizde ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar ile seçim öncesinde gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıda kendisine bu konu ile ilgili olarak fikirlerimizi sunduk. Seçimden sonra tekrardan görüşmek üzere söz aldık ve de en kısa zamanda verilmiş olan bu söz dolayısıyla kendisi ile tekrardan randevu alarak Fatih Gücü Spor Kulübümüze kalıcı bir tesis kazandırılması ile ilgili fikirlerimizin bir an evvel hayata geçmesini sağlamaya çalışacağız. Bursa'da bulunan birçok spor kulübünde bulunmayan sağlık ekibimizin kulüp bünyesinde olduğunu söylemek istiyorum. Bu ekibin sorumluluğunu Mustafa Vural kardeşimiz gerçekleştirmektedir.

Kısa süre içinde Bursa amatör futboluna renk getirdiğimiz kanaatindeyim. Bundan sonraki süreçte yapmış olduğumuz ve yapacağımız transferlerle  hedefimizi süper amatör lig olarak belirledik. Ondan sonrasında ilerleyen süreçte daha da yüksek hedeflere ulaşmak amacında olduğumuzu da ayrıca eklemek istiyorum.

Peki bu  çalışmalarınızda sizin daima yanınızda olan bir destekçiniz,Sponsorunuz var mı acaba?

Her zaman gençlerin yanında olan,sportif çalışmaların içerisinde bulunan  Wamates Yönetim Kurulu Başkanı  Genç işadamı Sayın Murat Aktunalı kulübümüzün ana sponsoru olarak her zaman yanımızda olduğunu söylemek istiyorum. Buradan yönetim kurulumuz adına ayrıca bir kez daha Sayın Murat Aktunalı’ya teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

2 yıllık süreçte büyük ilerleme kat ederek ilk yılında mücadele etmiş olduğu ikinci amatör kümeden bir üst lige çıkma başarısını elde etmiş olan Fatih Gücü Spor Kulübü’ne bizlerde  Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak yeni sezonda ve ondan sonraki sezonlarda ilk yılda göstermiş oldukları başarının tekrarını diliyor, bunun yanında ekranların sevilen moderatörü Osman Korkmaz'ın tecrübeleriyle  kulübün basın iletişim sorumluluğunu gönüllü olarak yaptığını ekleyerek meslektaşımız olarak ona da bu güzel vazifesinde başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Fatih Mahallesi, 2. Adalet Caddesi  No:130 Osmangazi/ Bursa

HABER VE FOTOĞRAF : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.