Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FARKLI BİR TAT İLE BURSALILARIN HİZMETİNDEYİZ!!

Bursa'mızın değerli iş adamlarından "Ertuğrul Bey Dibek Kahvesi"nin Yöneticisi Sayın İbrahim Noyan ile keyifli bir o kadarda bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FARKLI BİR TAT İLE BURSALILARIN HİZMETİNDEYİZ!!

Öncelikle İbrahim Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Ertuğrul Bey Dibek Kahvesi'nin kuruluşu ve bu günlere geliş sürecini bizlerle ve  okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.

Elbette, 1981 yılında Mardin'in Midyat ilçesinin Yolbaşı köyünde doğdum .Midyat Aziz Önen Lisesi'ni bitirdim. Sonrasında üniversiteyi kazanmış olmama rağmen yurtdışı programından dolayı maalesef devam edemedim. Hayatım hep ticaret ile geçti, daha Orta-1'de   iken  ailemizin maddi durumu yerinde olmuş olmasına rağmen babamdan  harçlık almadan   okuluma bu şekilde devam ettirdim. Evlendikten 3 gün sonra Bursa'ya geldim. Geliş o geliş bir daha geriye dönmedim. Sonrasın da bütün ailem  buraya yerleşti .2004-2011 yılları arasında Telekomünikasyon işi yaptım ,sonrasında Yalova'da bir akaryakıt istasyonu açtım 3 sene kadar burasını işlettim ama  3 yıl boyunca her gün gidip  gelmeler büyük sıkıntı olduğundan istasyonu devrettim .Daha sonra Teleferik'te Restaurant açtım aşağı yukarı 3 sene kadar işlettim ve sonunda Teleferik İşletmesine sattım. Bursa'nın köklü bir kafesini ve burasını  işletmeye   devam etmekteyim. 3 sene önce bu kahve işine bir arkadaşımızın vesilesiyle girmiş olduk .Ondan sonra bu işteki potansiyelin güzel olduğunu anladığımdan yatırımlarımızı   bu sektör üzerinde  yoğunlaştırdık. Kademe kademe gün geçtikçe profesyonel bir şekilde hizmet vermeye başladık. Şu an da bütün imalatımızı  kendimiz yapıyoruz. İnternet üzerinden dahil satışlarımıza  başlamış  durumdayız. Ertuğrul Bey Dibek Kahvesi'nin yanı sıra "Mirracı  Özel Dibek Kahvesi" ve Bey KAH-VE markaları da  bünyemizde bulunmaktadır.

Bu güzel giriş ve anlatım dolayısıyla İbrahim Bey size teşekkür etmek istiyorum. Bizlere  kahve çeşitleriniz ile ilgili  bilgi verebilir misiniz?

Özel Dibek Kahvesi,

Damla Sakızlı Dibek Kahvesi,

Tarçınlı Dibek Kahvesi,

Hindistan Cevizli Dibek Kahvesi,

Türk Kahvesi,

Damla Sakızlı Türk Kahvesi,

Dağ Çilekli Türk Kahvesi,

Çikolatalı Türk Kahvesi,

Menengiç Kahvesi,

Vanilyalı Kahve,

Espresso Filtre Kahve çeşitleri,

Nescafe Gold Kahvelerimiz,

Salep, Nar çayı, Sıcak çikolata,

Kolonya çeşitlerimiz.

ve bunun yanı sıra isteğe göre özel spesiyal kahve üretimimiz de bulunmaktadır.

Peki genel anlamda İbrahim Bey hayatınızdan memnun musunuz?

Çok şükür memnun olduğumu söyleyebilirim, hedeflerimize ulaştığımızı  da  ayrıca söyleyebilirim ama İnşallah ilerleyen süreçte çok daha güzel günlerin bizlerle olacağını ümit etmekteyim.

Genç ve başarılı bir girişimci olarak bilindiği üzere son yıllarda işsizlik oranları bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları yüksek çıkmakta. Bu konuyla ilgili sizde bir genç olarak gençlere hangi tavsiyelerde bulunmak istersiniz? Neler öğütlemek istersiniz?

Ben işsizlik diye bir şey olduğu kanaatinde değilim, iş beğenmeme durumunun olduğunu maalesef gözlemlemekteyim. Elbette toplum  içerisinde  hayat şartlarının kötü olduğu bir bölüm bulunmakta ,ancak ben bunun  toplumun çok az bir  bölümünde olduğunu düşünüyorum. Gençlerin de mutlaka bulmuş olduğu işlere  başlamalarını ve girmiş olduğu sektörlerde kendilerini kanıtlamaya çalışmaları gerektiği inancındayım ve bu şekilde tavsiyede bulunmak isterim.

Peki bizlere Ertuğrul Bey dibek kahvesinin gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Şu an kahve dendiğinde 13 TL' den 50 TL'ye kadar değişik fiyatlarda kahveler bulunmakta. Biz burada çok özel üretimler yapıyoruz , ucuza kahve satmıyoruz. Kesinlikle kahve kalitemizin en üst düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Büyük ,alışveriş merkezleri ile iletişim halinde bulunmaktayız  Bu yaygın marketlerde kısa zaman sonra vatandaşlarımızla halkımızla buluşacağımızı  buradan müjdelemek istiyorum.

Röportajımızın  sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?  Neler söylemek istersiniz?

Yeni girmiş olduğumuz 2018 yılının bütün vatandaşlarımıza ,halkımıza sağlık, sıhhat, afiyet ve mutluluklar getirmesini diliyorum  ve herkese selamlarımı iletmek istiyorum.

 

Kahve sektöründe gerçek manada tat ve lezzetiyle  sektörünün önde gelen kuruluşları arasına girmiş olmayı başaran Ertuğrul Bey Dibek Kahvesi'nin genç ve başarılı yöneticisi Sayın İbrahim Noyan'a  bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.  Ayrıca bu güzel lezzetlerden   tatmış olmanın verdiği avantajla bütün kahve sever halkımıza  ben de Ertuğrul Bey Dibek Kahvesi'ni  , Mirracı  Özel Dibek kahvesini ve  Bey KAH-VE' yi   şiddetle önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Piremir Mahallesi,

Teleferik Caddesi,

No: 88

( Teferrüç İstasyonu İçi)

Telefon: 0 224 532 07 77

Gsm: 0 535 627 69 96

Bursa

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.