Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FARKIMIZ LEZZETİMİZ

Güzel lezzetleri ile kısa zamanda fark yaratmış olan "Kırmızı Beyaz Döner Evi"nin kurucusu ve işletmecisi Sayın Mustafa Sağlam ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FARKIMIZ LEZZETİMİZ

Kırmızı Beyaz Döner Evi"nin kurucusu ve işletmecisi Sayın Mustafa Sağlam ‘Yaprak dönerimiz de olsun, tavuk dönerimiz de  olsun gerçekten çok iddialıyız ve bu güzel lezzetimizi bütün Bursa'nın tatmasını ve denemesini hedeflemekteyiz’ dedi.

 

Öncelikle Mustafa Bey sizi tanıyabilir miyiz ?  Sonrasında ise Kırmızı Beyaz Döner Evi'nin kuruluşu  ile ilgili bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

Elbette 1977 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesinde doğdum .1985 yılında Bursa'ya yerleştik. Sanayinin çeşitli dallarında 20 yıl  kadar çalıştıktan sonra 2016 yılında gıda- hizmet sektörüne giriş yaptım. Bir dershanede kantin işletmecisi olarak 1 yıl çalıştım, sonrasında 2017  yılının  başlarında   Kırmızı Beyaz Döner Evi'ni hizmete açtık ve açılışımızdan bugüne güzel çalışmalara  imza atmaktayız.

Bizlere menünüzle ilgili bilgiler verebilir misiniz?  Ne tür çalışmalar yapmaktasınız?

-- Tavuk Döner( porsiyon ,ekmek arası, dürüm)

-- Yaprak Döner (porsiyon, ekmek arası,  dürüm)

-- Köfte (porsiyon ,ekmek arası)

-- Tost (kaşarlı ,sucuklu çeşitlerimiz)

-- Pilav (pilav üstü Yaprak döner ve pilav üstü tavuk döner şeklinde ve karışık olarak servis edilmektedir).

İşletmemizde 8 çeşit menümüz olduğu gibi bunlardan 1. menümüz Yarım tavuk döner, ayran ve tatlıdan oluşmakta ve 6 liradan servis edilmektedir. 5. menümüz ise yarım yaprak döner ayran ve tatlıdan mütevellittir ve 12 liradan satışa sunulmaktadır.8. Günümüzde ise pilav üstü yaprak döner ayran ,tatlı ve salatadan ibarettir ve  20 liradır.

Peki Mustafa Bey bizlere işletmenizin gelecek hedefleri  ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Yaprak dönerimiz de olsun, tavuk dönerimiz de  olsun gerçekten çok iddialıyız ve bu güzel lezzetimizi bütün Bursa'nın tatmasını ve denemesini hedeflemekteyiz. Tabii ki gidişata göre de yine Bursa'nın  değişik semtlerinde şubelerimize arttırma planlarımız da bulunmaktadır.

Sektörel sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor musunuz?  Kalıyorsanız Bununla ilgili bizlere ve okuyucularımıza ne tür bilgiler vermek istersiniz?

Et piyasasından rahatsızız  bizim ete  ulaşabildiğimiz fiyatlarla açıklanan  fiyatlar arasında çok büyük farklar bulunmakta. Bakanlık etin 32 lira olduğunu söylerken Biz 45 liraya temin edebilmekteyiz şu an kuyruk yağının fiyatı bile 40 lira civarında olmuş. Yağ fiyatı bile açıklanan et fiyatından yüksek olduğunu bilhassa  söylemek istiyorum.

Son zamanlarda  işsizlik oranları yüksek çıkmakta ,bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları yüksek çıkmakta . Siz de genç, başarılı ,bir girişimci olarak gençlere neler  öğütlersiniz?  Ne tür  tavsiyelerde bulunursunuz?

Ben işsizlik olduğuna kesinlikle inanmayanlardanım. Genellikle gençlerde çalışma isteği yok burada ailelere  de büyük görev düşüyor çocuklarına baba parasıyla yaşamaya alıştırmasınlar sonra büyük zorluk çekerler diye düşünüyorum.

Gerçekten de  tattığımız denediğimiz   yaprak döner ve tavuk döneriniz bir harika bu işin sırrı ne ?

En başta kullandığımız kaliteli ürünler ve sonrasında da ustamızın derin tecrübelerinden kaynaklandığı kanaatindeyim .Etin nasıl hazırlandığı nasıl konulduğu ve Usta'nın bilgi birikimi bu konularda çok önemli  diye düşünüyorum.

İş yerini sabah kaçta açılıyorsunuz?  Paket servisleriniz kaçta başlayıp kaçta bitiyor?  Ve hangi bölgelere paket servisi yapabiliyor sunuz? Ayrıca paket servisinizin  telefon numaralarını  bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

İş yerimiz sabah 10:00 akşam 21:00 arası hizmet vermektedir. Paket servislerimiz öğlene doğru 11:00 gibi başlayıp akşam 20:00' ye kadar sürmekte paket servisi telefon numaramız ise   0535 0 86 86 85'tir istenilen adeti  yakaladığımız süreci paket servisimizin sınırının bulunmadığını ayrıca belirtmek isterim.

Röportajımızın sonuna gelmişken son olarak halkımıza vatandaşlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Başta Mahalle halkımız olmak üzere bütün Bursalıları işyerimizde ki bu güzel lezzetleri tatmaya ve denemeye bekliyoruz .

Ayrıca Canan Karatay hocanın da dediği gibi bütün halkımıza Yağlı et yemelerini önermek istiyorum çünkü bunun tamamen sağlıkla eşdeğer olduğu artık bir gerçek.Diyerek sözlerini tamamladı.

Gerçekten de çok güzel lezzetler sunan ve kısa zamanda güzel potansiyale  ulaşmış olan Kırmızı Beyaz Döner Evi'nin kurucusu ve işletmecisi Sayın Mustafa Sağlam'a ve değerli,işin ehli ustamıza Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bütün Bursalıları bu güzel lezzetlerden tatmaya davet ediyorum.

İletişim Bilgileri:

Yeni Karaman Mahallesi Polat Caddesi No :55

Gsm: 0535  086 86 85

0533 517 04 37

Osmangazi/ Bursa

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.