Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EVİNİZİN “GÜL-EN YÜZÜ”

17 yılı aşkın süredir sektörde güzel çalışmalara imza atmakta olan Sayın Güler Akbaba ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EVİNİZİN “GÜL-EN YÜZÜ”

Güler Akbaba ‘Hem imalatımızın, hem de mağazamızın yan yana olması bizim için büyük avantaj teşkil etmekte. Oğlum Engin'in okulunu bitirdikten sonra izdivaç neticesinde gelin hanımımıza Nilüfer bölgesinde bir şube açma hedefimiz bulunmakta’ dedi.

Öncelikle Güler Hanım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise   Gül-en Perdeniz  adlı işletmenizin  kuruluşunu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

1973 yılında Erzurum'da doğdum. 2000 yılında başlamış oldugum iş hayatıma  herhangi bir destek kredisi almadan Bir Makine  iğnesiyle bu günlere geldim. .2000 ile 2007 yılları arasında özel bir işletmede ustabaşı ve model tasarımcısı olarak çalıştım. 2007 yılında edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden kendi işyerimi ilk olarak Duaçınarı'nda açtım. Son 4 aydırda Selçukbey Caddesi üzerinde şu an hizmet vermiş olduğum noktada çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Şimdi de okuldan arta kalan zamanlarında annesine yardım eden Sayın  Engin Yücadağ'ı tanımak istiyoruz.

1995 yılında Bursa'da doğdum. Bursa Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim, okuldaki eğitimlerimi  %100 İngilizce olarak almaktayım. Okulumdan arta kalan zamanlarımda genelde öğleden sonraları anneme yardım etmekteyim.

Tekrardan Güler Hanıma dönüyoruz. Genel olarak müşterileriniz  sizi niçin  tercih etmekteler?

Tercih edilme nedenlerimizin başında bedelsiz keşif yapıyor olmamız gelmekte, ilk önce ölçü alıp maliyetin ne kadar olduğu ile ilgili müşterilerimizi bilgilendiriyoruz. Sonrasında müşterimiz beğenmiş olduğu ürünü seçiyor ,ilerleyen süreçte  diğer safhalara  sırasıyla geçmekteyiz. İşyerimizde ekonomik ürünlerden, üst gelir grubuna hitap edebilecek aralıklarda birçok   ürün çeşidimiz  bulunmakta. Bunlar arasından müşterilerimiz kendisi karar veriyor. Tabii ki onların Karar verme aşamasında bizde kendilerine, evlerine yakışabilecek en güzel perdelerin hangileri olacağı ile ilgili yardımcı oluyoruz. Montajı usta ile birlikte yapıyor ve ürünlerin dizaynını gidip müşterilerimizin memnun olacağı şekilde teslim ediyoruz. Aynı zamanda resimlerini de çekip işlemi sona erdiriyoruz. Bu da tabii birebir hizmet vermemiz açısından vatandaşlarımızın, halkımızın bizi tercih etme nedenlerinden bir diğeri olarak sayabilirim.

Peki hangi perdeler bulunmakta?  Çeşitleriniz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Tül perde,

Fon perde,

Kravize perde,

Rustik perde,

Jaluzi sistemleri,

Mekanik zebra stor perde,

Briz perde,

Dijital baskılı stor perde,

İşkembe perde,

Avangard  Japon perde

ve her çeşit perde aksesuarlarımız mevcuttur.

17 yılı aşkındır bu sektörde güzel çalışmalara imza atmaktasınız?  Peki işletmenizin gelecek hedefleri ile ilgili bize neler söylemek istersiniz?

Hem imalatımızın, hem de mağazamızın yan yana olması bizim için büyük avantaj teşkil etmekte. Oğlum Engin'in okulunu bitirdikten sonra izdivaç neticesinde gelin hanımımıza Nilüfer bölgesinde bir şube açma hedefimiz bulunmakta. Ayrıca yaklaşık 6 ay içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlerin yanı sıra ithal duvar kağıdı hizmetleri ve kesme ayna duvar dekor süslemesi işlerine de başlayacağımızı buradan bütün Bursalıları müjdelemek istiyorum.

Röportajımızın  sonuna gelmiş bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Hem imalatımızın  hem de mağazamızın yan yana olmasından dolayı ve lojistik olarak da ilave masraflarımızın  olmamasından dolayı oldukça uygun fiyatlarla çalışmalar yürütmekteyiz . Bütün halkımızı, bütün Bursalıları işletmemize gelerek  güzel ürünlerimizden bakmalarını, istişarelerde bulunmalarının  onların yararına olacağını söylemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Birbirinden güzel modelleri ve bol çeşitliliği ile kendini tüm Bursa'ya tanıtmış olan Gül-en Perdeniz'in işletmecisi Sayın Güler Akbaba'ya ve değerli oğlu Sayın Engin Yücadağ'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Selçukbey Caddesi

No:58  (PTT Karşısı)

Gsm: 0 535 972 61 91

0 539 270 14 95

Yıldırım/Bursa

Haber ve Fotoğraf:  ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.