Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EVİNİZİN ARKA BAHÇESİ BİLDİĞİN CAFE

Bursa'da yeşillikler içerisinde doğa ile baş başa stresten uzak kafa dinlenebilecek ender mekânlardan olan "BİLDİĞİN CAFE “nin işletmecisi Sayın Mehmet Yalçın ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EVİNİZİN ARKA BAHÇESİ BİLDİĞİN CAFE

BİLDİĞİN CAFE “nin işletmecisi Sayın Mehmet Yalçın ‘Gözlerimizde o kadar iddialıyız ki, hayattayken Mutlaka gelip bir kere olsun denemenizi öneriyoruz’ dedi.

Öncelikle Mehmet Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Bildiğin Cafe’nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1987 yılında Erzurum'da doğdum. İlkokulu Erzurum'da bitirdikten sonra ailecek İzmir'e yerleştik. Orada Ortaokulu bitirince Bursa'ya geldik. 1999 yılından beri Bursa'da ikamet etmekteyim. Telekomünikasyon sektöründe beş yıl kadar çalıştıktan sonra Araç Filo kiralama sektörüne geçiş yaptım orada da aşağı yukarı 2 yıl kadar çalıştım.  2015 yılı itibariyle Bildiğin Cafe'nin işletimini devralarak yeni görünümüyle hizmete açtık. Bildiğin Cafe'nin kuruluş geçmişi 15 yıl öncesine kadar dayanmaktadır. Bizim buradaki öncelikli amacımız, Bildiğin Cafe isminin geçmiş işletmeciler ile birlikte düşen İmajını, gerek dekorasyonunu gerek ise hizmetlerimiz ile birlikte en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Son 2 yıldır göstermiş olduğumuz performansın neticesi gösteriyor ki ivmemiz her geçen gün artmaktadır.

Mehmet Bey bizlere Cafenizin büyüklüğü ve açılış kapanış saatleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Toplam 700 metrekare alan üzerine 250 metrekare kapalı, 450 metrekare açık alanımızla müşterilerimize en iyi hizmeti verme çabasındayız. Sabahları 08:00’den gece 02:00’ye kadar açık olduğumuzu değerli müşterilerimize buradan iletmek isterim.

Menü içeriğinizle ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Menümüzde;

GÖZLEME  ( Gözlerimizde o kadar iddialıyız ki, hayattayken Mutlaka gelip bir kere olsun denemenizi öneriyoruz)

TOST-HAMBURGER-KUMRU

MENEMEN-OMLET

KÖRİ SOSLU TAVUK-ŞİNİTZEL

MAKARNA ve SALATA ÇEŞİTLERİMİZ

İşletme olarak gelecek hedefleriniz ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

İşletmemizin eski sahiplerinden Rahmetli İsmail ağabeyimizin dönemindeki mekânın gördüğü ilgi, alaka ve teveccühü en kısa zamanda tekrardan geri döndürmek amacıyla elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğimizi herkesin bilmesini istiyorum.

Mehmet Bey bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları, bilhassa gençler arasındaki işsizlik oranları yüksek çıkmakta sizde genç ve başarılı bir girişimci olarak gençlere bu konu özelinde neler tavsiye edersiniz?

2 yıldır burayı çalıştırmaktayım. İşsizliğe pek inanmıyorum. Gençlerin babalarına ve yakınlarına bakmalarını onların ne tür zorluklarla karşılaştıklarını gözlemlemelerini ve ona göre davranmalarını bekliyorum. Gözlemlediğim kadarıyla iş beğenmeme çok ciddi bir şekilde var, maalesef gençlerimiz zorluğu, terlemeyi sevmiyorlar çok çalışmayı da sevmiyorlar. Kolay yoldan para kazanmaya meraklılar ve günlük yaşıyorlar.

Cafe'nizin farklılıkları ile ilgili bizlere neler söylersiniz?

İnsanların Cafe’mizde iken, evlerindeki gibi rahat olmalarını, geldiklerinde farklı farklı locaları olan gerçek anlamda doğanın ve yeşilliklerin içerisinde ve şu tabiri kesinlikle söyleyebilirim ki "Sükûnet ve sessizliğin hâkim olduğu, şehir gürültüsünden ve kaosundan uzak adeta evinizin arka bahçesi" diyebilirim.

Röportajımızın sonuna yaklaşmış iken son olarak neler eklemek istersiniz?

Son olarak şunu ilave etmek istiyorum. İşletmemizin konumu, içerisinde bulundurduğu doğal güzelliklerin oluşturduğu ferahlık, rahatlık ve bunlarla birlikte bizim hizmet anlayışımız. Bir bütün olarak siz değerli müşterilerimize yansıdığında, canı gönülden söyleyebilirim ki, "Sevip müdavimi olacak, kafanızı dinleyeceğiniz bir mekân olduğumuzu ısrarla belirtmek istiyorum".

Ve son olarak belirtmek istediğim husus 2017-2018 Süper Lig sezonunun Futbol maçlarının Cafemizin hem kapalı hem de açık alanında canlı olarak yayınlanacak olmasıdır.

Bursa'mızın eski kafelerinden  olan Bildiğin Cafe'nin son 2 yıldır işletmeciliğini yapan ve adeta kafeyi baştan başa yenileyen değerli işletmeci Sayın Mehmet Yalçın'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyor ve bütün Nilüferli ve  Bursalıları bu güzide mekana gitmelerini ve güzel lezzetlerinden tatmalarını öneriyorum.

İletişim Bilgileri:

Konak Mahallesi, Bucak Sokak  No: 16

Tel: 0224  452  26  70

Gsm: 0551  414  14  00

Facebook: bildigin  kafe

Instagram:  bildigin kafe

Nilüfer/ Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.