Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EVİM'DE GÜVENDESİNİZ

Bursa'mızın tanınmış lezzet duraklarından olan Evim Et Lokantası ve Pide Kebap Salonları ‘nın kurucusu ve sahibi Sayın Mustafa Yıldıran ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EVİM'DE GÜVENDESİNİZ

Evim Et Lokantası ve Pide Kebap Salonları ‘nın kurucusu Sayın Mustafa Yıldıran ‘. Edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden ilk iş yerimi Mudanya'da 1988 yılında " Evim Lokantası" adı altında açtım’dedi.

Öncelikle Mustafa Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Evim Et Lokantası ve Pide Kebap Salonları ‘nın  kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

1963 yılında Artvin'in Yusufeli ilçesinde doğdum. 1977'de Eskişehir'e yerleştik. 14 Yaşında çırak olarak Eskişehir'deki Gaziantep Kebap salonunda işe başlayarak bu meslekle tanışmış oldum. 1988 yılında Bursa'ya geldim. Edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden ilk iş yerimi Mudanya'da 1988 yılında " Evim Lokantası" adı altında açtım. Ve burada 10 sene kadar güzel çalışmalara imza attım. Daha sonra Bursa’da 2000 yılında Prof. Tezok Caddesinde "Evim Et Lokantası ve Pide Kebap Salonu “adı altında işyerimizi açtık ve o zamanlardan günümüze burada güzel lezzetlerimizi ve ürünlerimizi halkımızla buluşturmanın onurunu yaşamaktayız.

Peki, Mustafa Bey Profesör Tezok Caddesi şubenizdeki Menü çeşitliliğinizle ilgili okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?

Şubemizde;

Lahmacun, Pide, Cantık çeşitleri,

Kebap ve Izgaralarımız,

Sulu yemek çeşitlerimiz ve Çorbalarımız,

Güveçte Ev yemeklerimiz,

Cağ Kebabımızın olduğunu söyleyebilirim.

Peki, bizlere paket servis telefon numaralarınızı ve dağıtım bölgeleri ile ilgili bilgiler verebilir misiniz?

Profesör Tezok Caddesi şubemizin paket servis telefon numarası 0224 364 14 69’dur. Bu şubemizden Yıldırım ilçemizin batısında ve ortasında kalan mahallelerimize servis yapabilmekteyiz.

Profesör Tezok Caddesi şubesi iletişim bilgileri:

Profesör Tezok Caddesi

No:146

Tel: 0 224 364 14 69

Gsm:  0536 252 61 94

Yıldırım/ Bursa

 

Haber Fotoğraf Özkan Yıldırım

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.