Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EV YEMEKLERİNDE KALİTENİN ADRESİ

Ev yemekleri sektöründe yeni kurulmuş olmasına rağmen adından oldukça fazla söz ettirmiş olan "Cumhuriyet Ev Yemekleri ‘nin kurucuları Nazım Öztürk ve eşi Belma Öztürk ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EV YEMEKLERİNDE KALİTENİN ADRESİ

"Cumhuriyet Ev Yemekleri ‘nin kurucuları Nazım Öztürk ve eşi Belma Öztürk ‘Bizden önce burası yine başkasının işletmiş olduğu ve masraflarını dahi çıkartamayan bir işletme iken, şu an bizi tam olarak tatmin etmese de işletme giderlerini karşılayabilmektedir’ dedi.

Öncelikle Nazım Bey sizi tanıyabilir miyiz sonrasında ise Cumhuriyet Ev Yemekleri ‘nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

1962 Yılında Bulgaristan'da doğdum. 30 yıl kadar Süsler Isı Cihazlarının Güney Marmara bölge Müdürü olarak çalıştıktan sonra emekli oldum.

Bu sektörle buluşmamız eşimin sayesinde oldu. Akrabalar arası günlerde ve organizasyonlarda eşimin yapmış olduğu yemekler, her zaman çevremizden takdir ve beğeni topluyordu ve eşime arkadaşları ve akrabalarımız Belma Hanım niçin bu güzel lezzetlerin satışını yapmıyorsunuz diye telkinlerde bulunuyorlardı. Böylelikle bizde bu işe yavaş yavaş girdik. Başlarda yaprak sarma ve ev mantısı yaptık. Etraftan, çevreden esnaf arkadaşlar da kendilerinin işyerlerine 3 kişilik 5 kişilik derken 25 -30 kişilik yemek servisi yapar olduk. Tabii ev ortamında bu işi yürütemeyeceğimizi anladığımız için profesyonel şekilde bir lokantaya geçiş yaptık ve böylelikle 2015 yılında eşimle birlikte "Cumhuriyet Ev Yemekleri "adı altında işyerimize açtık ve yaklaşık 2 yıldır ilk günkü azim ve şevkle çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam etmekteyiz. Tamamen her şeyi kendimiz evde nasıl yemek yapıyor isek burada da aynısını yapıyoruz. Malzemelerimiz olsun, işçiliğimiz olsun hepsini ev yemekleri Konseptine göre yapıyoruz ve tabi bu da çevreden müşterilerimizden çok olumlu tepkiler alıyor.

Fiyat politikamızı da her zaman uygun tutma taraftarıyız. Ayrıca Bayramdan sonra üç çeşit yemeğimizi 12 TL ye servis ederek yeni bir Konsepte başladık. Böylelikle gelen müşterilerimiz bir ana yemek olmak üzere diğer seçeneklerini kullanarak kaliteli güzel bir yemek yemiş oluyorlar.

Her gün 10 çeşit ana yemek, üç çeşit çorba, iki çeşit pilav, bunun yanında iki çeşit zeytinyağlı yemeğimizi servis etmekteyiz.

Gelecek hedefleriniz ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Bu işte aslında daha çok yeniyiz. Başladığımız günden beri de bakacak olursak ciddi bir yol aldık. Bizden önce burası yine başkasının işletmiş olduğu ve masraflarını dahi çıkartamayan bir işletme iken, şu an bizi tam olarak tatmin etmese de işletme giderlerini karşılayabilmektedir.

Peki, Belma Hanım size de bir soru sormak istiyorum. Uzun yıllar ev hanımıydınız, şuan ise bu tür çalışmalar yapıyorsunuz Hayatınızdan memnun musunuz?

Yorucu olmasına rağmen, memnunum insanların çok güzel olmuş demeleri bizleri oldukça memnun ediyor. Fakat maddi olarak da tatmin olmamız gerektiği inancındayım. Her geçen gün tavsiyeler üzerine yeni yeni kişiler gelmekte, bu da bizi oldukça memnun etmekte ve gelecek adına da bizleri ümitlendirmektedir.

Peki, Nazım Bey, Sektörel sıkıntılarla ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Hammadde girdi fiyatları sürekli zamlanmasına rağmen biz maalesef yılda en fazla bir kere artış yapabiliyoruz. Her sektörde olduğu gibi bizim sektörde de oldukça sert bir rekabet yaşanıyor. Ayrıca yemek kartlarında da uygun fiyatla satışlar yapmamız bizi oldukça zorlamakta ilaveten bu kartlardan yüzde 15 komisyonda ödememiz, Ayrıca bizleri olumsuz yönde etkilediğini söyleyebilirim.

Kalitesi ve çeşitliliği ile sektörde güzel çalışmalara imza atıyor olan Cumhuriyet Ev Yemeklerinin kurucuları ve işletmecileri Sayın Nazım Öztürk ve eşi Sayın  Belma Öztürk'e  Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

İstiklal Mahallesi, Rodop Sokak No:6/A

Tel: 0224 247 26 28

Osmangazi /Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖAZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.