Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ET ÜRETİM VE SATIŞTA ÖNCÜ KURULUŞ

Bursa’mızın köklü kuruluşlarından olan Fatih Aile Kasabı ve Demirtaş Fatih Aile Besi Çiftliği' nin kurucusu ve sahibi Sayın Fatih Görür ile keyifli, bir o kadarda bilgilendirici röportajımızı gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ET ÜRETİM VE SATIŞTA ÖNCÜ KURULUŞ

Fatih Görür sektöre dair merak edilenleri ve çalışmalarını Bursa Haber’e anlattı.

Öncelikle Fatih Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Fatih Aile Kasabı ve Demirtaş Fatih Aile Besi Çiftliği 'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1984 yılında Bursa'da doğdum, dededen gelen hayvan sevgisi ve merakıyla ben de Dedem gibi bu meslekle daha çocukluk yaşlarında tanıştım. Yaklaşık 22 yıldır bu işin içerisindeyim, 2007 yılında Fatih Aile Kasabı adıyla İş yerimizi açtık ve aynı noktada et satış ve hizmetlerimizi 10 yıldır sürdürmekteyiz.

Demirtaş Fatih Aile Besi Çiftliğimizi ise 2011 yılında Demirtaş mevki Baraj yolunda hizmete açtık. İlk başlarda sadece hafta sonları gezmek ve dolaşmak maksadıyla açmış olduğumuz çiftliğimize İlerleyen zamanlarda hayvan sayısı ve adetlerinin de artmasıyla çiftliğe dönüştürdük. Çiftliğimizde ilk zamanlarda sadece küçükbaş hayvan Besiciliği yaparken İlerleyen zamanlarda büyükbaş hayvan besiciliği yapmaya da başladık. Demirtaş’taki bu besi çiftliğimiz de kurbanlık hayvan ve adaklık satışlarında vatandaşlarımızın canlı hayvan ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi kasabımızın da kırmızı et ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Ayrıca sadece Kurban bayramına özgü besi çiftliğimizin içerisindeki kesimhanede kurbanlarını bizden temin eden Vatandaşlarımızın kurbanlarının kesilip parçalanması ve paketlenmesi konusunda da yardımcı olmaktayız.

Bizlere tezgâhlarınızda bulunan ürünlerle ilgili bilgi verir misiniz?

Kırmızı etle ilgili kıyma, parça et, kuşbaşı et, pirzola, biftek, köfte, sucuk vesaire ürünlerle birlikte beyaz et ve piliçlerimizde tezgâhlarımızda yer almaktadır.

Sektörel olarak sıkıntılar yaşıyor musunuz? Bu konu hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum?

Fiyatlarla ilgili sıkıntılarımız olduğunu düşünüyorum. Et fiyatlarının yüksekliği ve halkın yeteri derecede alamaması bizim sektördeki en büyük sıkıntı olarak gözükmekte. Fakat bir üretici ve  besici olarak yem fiyatları ve girdilerin  yüksekliğinden dolayı bu şekilde ülkemizde maalesef, et fiyatları yüksek seyretmektedir diye düşünüyorum.

Son olarak müşterilerinize, halkımıza, genel anlamda Bursalı hemşerilerimize neler söylemek istersiniz ne gibi mesajlar iletmek istersiniz?

İşyerimizde müşterilerimizle kesinlikle müşteri -satıcı ilişkisi olmayıp, tam bir aile ortamında dostane ilişkilerle müşterilerimize hizmet verme çabasındayız ve bu konu hakkında mahallemizde başarılı olduğumuz inancındayım. Son olarak yaklaşmakta olan Ramazan ayının ve ardından kutlayacağımız Ramazan Bayramı'nın bütün halkımıza, Müslüman âlemine, mahalle sakinlerine ve bütün Bursalılara hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

FATİH AİLE KASABI

HACISEYFETTİN MAHALLESİ

İNCİRLİ CADDESİ  NO:143/A

TEL: 0 224 328 78 43

YILDIRIM /BURSA

HABER- FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.