Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ESTHETİUM GÜZELLİK KOMPLEKSİ "YENİ YÜZÜYLE HİZMETİNİZDE"

Yapmış oldukları değişik uygulamalarla Bursa'mızda sektörünün Öncü kuruluşlarından olan" Esthetium Güzellik Kompleksi"nin işletmecilerinden Sayın Hasan Duvak ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ESTHETİUM GÜZELLİK KOMPLEKSİ "YENİ YÜZÜYLE HİZMETİNİZDE"

Esthetium  Güzellik Kompleksi"nin işletmecilerinden Sayın Hasan Duvak ‘En büyük hedefimiz yapacağınız yatırımlarla hastalarımızda daha iyi sonuçlar verebilmek adına yeni uygulamalar yapabileceğimiz yeni cihaz ve değişik uygulamaları bünyemize katmaktır’ dedi.

Öncelikle Hasan Bey sizi  tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Esthetium Güzellik Kompleksi'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini  bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

10 yıldır bu sektörde hizmetler vermekteyim .Güzellik uzmanı ve Estetisyeniyim birçok Dermo Kozmetik firmalarda yöneticilik ve eğitmenlik yaptım. Bu birikimlerimi Esthetium  Güzellik Kompleksi'nde değerlendirme çabasındayım.

Peki kompleksinizde hangi hizmetleri vermektesiniz?

Yaklaşık bir yıl önce açılmış olan Kompleksimizde;

-- Cilt ve Saç bakımı,

-- Bölgesel İncelme,

-- Lazer Epilasyon,

-- Kalıcı Makyaj,

-- Profesyonel Makyaj,

-- Estetik üzerine Danışmanlık Hizmetleri     ve

-- Hekim Desteği verilmektedir.

Birçok merkezden ve kompleksten farklılığımız olan hem bay hem de  bayanlara tüm  işlemlerde hizmet veriyor olmamızdır.

Peki bizlere Güzellik  Kompleksinizin gelecek hedefleri ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

En büyük hedefimiz yapacağınız yatırımlarla hastalarımızda daha iyi sonuçlar verebilmek adına yeni uygulamalar yapabileceğimiz yeni cihaz ve değişik uygulamaları bünyemize katmaktır.

Peki ya Sektörel sıkıntılar , sizin sektörünüzde de bu tür sıkıntılarla  karşılaşıyor musunuz?

Karşılaşılmaz mı?  En büyük sıkıntı sektörde 2-3 ay Eğitim alan herkesin kendilerini yeterli görüp işyeri açması olduğu kanaatindeyim. Sonrasında da yapmış oldukları yanlış uygulamalar neticesinde değişik sorunlarla karşılaşabilmektedirler .Bu  durum sektörün  tamamını sıkıntıya sokmakta ve insanlarımız maalesef bütün noktaları böyle kötü  sana bilmektedirler bu da tabii ki sektörün bütününe büyük zarar vermektedir.

Bu yüzden mutlaka halkımızın ,insanlarımızın gitmeden önce gidecek oldukları merkezler hakkında araştırma yapmaları olumlu izlenimler  sonrasında kendilerini güvende hissetmeleri durumunda hizmet almalarını şiddetle önermek istiyorum.

 Peki sizin "hizmet  farklılığınız" olarak neler söyleyebilirsiniz?

Bizim en büyük artımız yöneticilerin,  idarecilerinde  birebir çalışıyor olması  ve hizmet vermesidir. Bütün yöneticilerimiz sektörde 10 ila 20 yıl arası tecrübeye sahip olmaları yatsı namaz. Bunun çok önemli olduğu kanaatindeyim. Bunca yıllık tecrübe ve bilgi birikiminin  burada bir sinerji oluşturarak "Esthetium Güzellik Kompleksi" çatısı altında toplanmış olması başlıca farklılığımızdır. Benimle birlikte Sayın Nevin Dönmez ve Sayın Beyhan Dönmez'de hem yönetici ve  idareci oldukları gibi hem de hizmet veren uygulayıcılarımızdandır. .Kompleksimizde   bu yüzden hata yapma ,yanlış yapma gibi unsurlarda minimum seviyeye inmiş bulunmaktadır. Başta da söylediğim gibi , erkek  estetisyenimizin de bulunması ve Lazer Epilasyonda bölge sınırlamamız  olmadan hizmet vermekte olmamızda diğer bir farklılığımızdır kanaatindeyim.

Bursa'da şimdiye dek birçok güzellik merkezi ve Kompleksi'ni ziyaret etmiş bir kişi olarak, tüm işlemlerde hem bayan hem de baylara  hizmet veren bir işletmeyi  şimdiye dek pek gördüğümü söyleyemem. O yüzden  bütün bay ve bayanlarımıza  yeni yüzüyle ve son model donanımıyla hizmet vermekte olan Esthetium  Güzellik Kompleksi'ni  önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Fethiye Mahallesi,

Fazıl Sokak   No: 19

Saylık Plaza

Telefon: 0 224 242 03 04

Gsm: 0 542 402 59 34

Facebook:esthetium/

İnstagram:esthetium/

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.