Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EŞSİZ ET DÖNER LEZZETİ "HAZEL ET DÖNER'DE"

Kendi tarzıyla üretmiş olduğu döner ile Bursa'mızda adından oldukça fazla söz ettirmekte olan "Hazel Et Döner"in kurucusu ve sahibi Sayın Orhan Güneş ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EŞSİZ ET DÖNER LEZZETİ "HAZEL ET DÖNER'DE"

Öncelikle Orhan Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Hazel Et Döner'in kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Tabii ki ,Öncelikle bizlere böyle güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1968 yılında Bulgaristan'ın Kırcaali şehrinde doğdum.1990 yılında ailecek Bursa'ya yerleştik. Bursa'ya geldikten sonra Minareli çavuş'da "Güneş Kıraathanesi" adı altında açmış olduğum kahvehanede  4 yıl boyunca hizmet verdim. Buradaki çalışmalarımdan sonra Bursa'nın önde gelen kuruluşlarında 2004 yılına kadar değişik işlerde çalışmalar  yürüttüm. 2004 yılında Hazel Et Döner adı altında açmış olduğum işyerimizde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. 14 yıldır aynı noktada bu güzel lezzetimizi  her gün vatandaşlarımızla buluşturmaktayız. 31 yıllık evli bir kız ve bir erkek çocuğu babasıyım.

Peki Orhan Ustam bizlere menünüz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Elbette;

Pideli Döner Kebabımız ( Sade ya da yoğurtlu olarak )

Dürüm  İçi Dönerimiz,

Yarım Ekmek İçi Dönerimiz ve Atom Ekmek Dönerimiz  bulunmaktadır.

Gerçekten de 14 yıldan beri bu güzel lezzetinizin ünü  tüm bu bölgeye yayılmış bulunmakta. Peki Hazel Et Döner'in gelecek hedefleri ile ilgili bir bizlere neler söylemek istersiniz?

Aynı hizmet anlayışımızı  sunmaya devam etmekle birlikte uzun vadede Nilüfer ilçesinde şube açma planlarımız bulunmaktadır .Bilhassa bu konu hususunda Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Mezunu olan oğlum Ergün Güneş'le  birlikte bu hedefimize ilerleyeceğimize  inancın sonsuzdur. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı  bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamak üzere olan kızım Elmas Güneş'i de sırası gelmişken zikretmek isterim.

Peki sektörde sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz? Bu konu üzerinde neler söylemek istersiniz?

Olmaz mı ,ete sürekli gelmesi ve bizim de bu gelen zamlara rağmen  bu yükselen fiyatları anında kendi satış fiyatlarımıza yansıtamıyor olmamız  bayağı bir sıkıntı yaratmakta, ama biz her zaman en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunmak için her türlü fedakarlığı yapmaktayız.

Genel anlamda yoğunlukla tercih edilme nedeniniz neler?

Buna Tek kelimeyle cevap vermek istiyorum” Farklı Lezzetimiz”. Bu sistemi tamamen kendim icat ettim başkasının yanında çıraklık ya da kalfalık gibi herhangi  bir çalışmada bulunmadan tamamen kendi kendime oluşturduğum  bir sistemle üretmekteyim ve bu da sağ olsunlar halkımız, vatandaşlarımız tarafından büyük rağbet görmekte. Bu da bizleri ziyadesiyle memnun etmekte. Tabii bu lezzeti hazırlayabilmek için öncelikle bir gün öncesinden soslu bir şekilde dinlenmesini sağlamamız gerekiyor ve kesinlikle Soğuk zinciri bozmamamız en öncelikli unsurlar .Sonrasında sabah geldiğimizde şişe takıp pişirmeye başlıyoruz böylelikle bu güzel lezzetimiz ortaya çıkmakta.

Orhan Bey son zamanlarda işsizlik oranları  bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları yüksek çıkmakta, Sizde başarılı bir girişimci olarak bu konu özelinde gençlerimize ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz.?

Maalesef üniversite mezunlarımız dahi işsiz  kalabilmekteler.Ama ne olursa olsun hayallerinin peşini  bırakmasınlar  ve her zaman girişimci  ve atak olmalarını öğütlemek istiyorum.

2 üniversite mezunu genç yetiştirmiş olmanız ve sonrasında da güzel bir meslekte çalışarak  bugünlere gelmişsiniz genel anlamda Orhan Bey Hayatınızdan memnun musunuz?

Elbette memnunum. Öncelikle Sağlığımız, sıhhatimiz  yerinde olduktan sonra gerisinin  çok güzel olacağı kanaatindeyim.

Röportajımızın   sonuna yaklaşmış  bulunmaktayız ,son olarak vatandaşlarımıza, halkımıza ne tür mesajlar vermek isterseniz?  Neler söylemek istersiniz?

Yeni girmiş olduğumuz 2018 yılının geride bıraktığımız 2017'den daha iyi olmasını diliyor ve az önce de söylemiş olduğum gibi sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde güzel bir yıl geçirmemizi diliyorum .Aynı zamanda bütün esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar dilemek istiyorum.

 

Gerçekten de kendi buluşu döneri ile güzel bir sinerji  yakalamış  olan Hazel Et Döner'in kurucusu ve işletmecisi Sayın Orhan Güneş'e bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyorum. Ayrıca bu güzel lezzetlerden tatmış olmanın da vermiş olduğu gönül rahatlığıyla şunu söylemek istiyorum ki; Mükemmel güzellikte döner yemek isteyenler mutlaka Hazel Et Döner'e gitsinler .

İletişim Bilgileri:

Hürriyet Mahallesi,

2.İhsaniye Caddesi,

No: 2/A

Telefon: 0 224 249 95 42

Gsm: 0 534 316 74 14

Osmangazi/ Bursa

HABER VE FOTORAF ÖZKANYILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.