Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ES 16 GAYRİMENKUL BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Bursa'nın gözde gayrimenkul firmalarından olan "ES 16 Gayrimenkul Danışmanlığı"nın ortaklarından Sayın Serkan Üçdal ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2017 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ES 16 GAYRİMENKUL BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Genel anlamda yatırım danışmanlığı olarak faaliyet göstermekteyiz diyen Serkan Üçdal ‘İnşaat Sektöründe daha önce şahsi olarak devam ettirdiğimiz yatırımları, bundan böyle şirketimiz üzerinden devam ettireceğimizi yeri gelmişken belirtmek isterim’dedi.

Serkan Bey, Es 16 Gayrimenkul'ün kuruluşu, ES'in anlamı ve şirket ortakları hakkında okuyucularımızı bilgilendirebilir misiniz?
25 yıllık meslek deneyimiyle, değerli ortağım Sayın Erdal Çelebi ile birlikte, benimde 10 yıllık tecrübelerimi kattığım Es 16 Gayrimenkul'ü 2016 yılında resimlerde de görüldüğü üzere görkemli bir açılışla, hizmet vermeye başladık. Es'in anlamı ise her ikimizin baş harflerini birleştirerek işletmemize böyle güzel bir ad bulmuş olduk.

Peki, Serkan Bey, faaliyet alanlarınız ve çalışmalarınız hakkında bizlere neler söylersiniz?
Genel anlamda yatırım danışmanlığı olarak faaliyet göstermekteyiz. Bunları özetleyecek olursak;
Ticari Anlamda Yatırımlar  (Fabrika, Kira Getirili Mülk v.s.)
Arazi Yatırımları. Çiftçilik ve Hayvancılık anlamında olabilecek yatırımlar. Diyebilirim.
İnşaat Sektöründe daha önce şahsi olarak devam ettirdiğimiz yatırımları, bundan böyle şirketimiz üzerinden devam ettireceğimizi yeri gelmişken belirtmek isterim.

2017 yılında Görükle'de ki inşaatımızla Es 16 Gayrimenkul olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Şirket olarak, genellikle yatırımlarınızı nerelere, hangi bölgelere yapmaktasınız?
Genel olarak şehrin, batı kısmında ki, Karacabey ile Mustafa Kemal Paşa'ya ve Mudanya taraflarına. Şehrin dışında ise Balıkesir ve Çanakkale bölgelerinde yatırımcılarımıza hizmet vermekteyiz. Yatırım yapmak isteyen Bursalılara bu bölgeleri önermekteyiz. Ağırlıklı olarak araziler üzerinde çalıştığımızdan, yatırım sürelerini ve yatırım yapılacak miktarları, durumlarına göre yönlendirme yapmaktayız.

Ülke genelinde ve özellikle şehrimiz özelinde kentsel dönüşüm projeleri, maalesef istenilen seviyelere ulaşamıyor. Bu konuda ki görüşlerinizi alabilir miyim?
Mahalle bazında ki büyük kentsel dönüşümlere, destek vermekteyiz. Lokal dönüşümler sonucunda kısa süre sonra sosyal donatı alanları, okulların yetmezliği, parkların, dini tesislerin ve araç park sorunlarının çok arttığı ve başa çıkılmaz bir hal aldığı ve alacağı muhakkaktır. Hal böyle olduğundan Lokal dönüşüm yerine mutlaka büyük alanlarda Mahalle dönüşümlerinin önü açılmalıdır. Bu bize ve gayrimenkul sahibi olan vatandaşlara katkı sağlayacaktır.

Serkan Bey, Daha başka neler ilave etmek istersiniz? 
Bursa'nın büyük bir sanayi şehri olduğu apaçık ortadadır. Şehrimize yeni yapılacak olan, Batı Sanayi Organize Bölgesi'nin nüfusu ve ticari hacmi arttıracağından, yeni konut alanlarının oluşmasını kaçınılmaz hale getirmektedir. Muteahhitlerin yer bulamama sıkıntılarından dolayı, konut alanı bulduklarında da daha fazla imalat yapabilme adına, maalesef yaşanabilirliğin dışına çıkılmış yapılar yapılmaktadır. 
Genç İş adamlarımızdan, aynı zamanda Es 16 Gayrimenkul Danışmanlığı'nın ortaklarından Serkan Üçdal'a bundan sonraki proje ve çalışmalarında Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
İHSANİYE MAHALLESİ
TUNA CADDESİ  NO:157/A
TEL:0 224  246 89 80
GSM:0 506 858 93 96
www.es16gayrimenkul.com
NİLÜFER/BURSA

HABER VE FOTOĞRAF:  ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.