Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ERKEN BAŞLA , ÖNE GEÇ !!!

Başparmak Anaokulu Kurucusu ve Müdürü Sayın Nuray Çelik ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ERKEN BAŞLA , ÖNE GEÇ  !!!

Başparmak Anaokulu Kurucusu ve Müdürü Sayın Nuray Çelik ‘En büyük ilkemiz,vatana millete sadık evlatlar yetiştirmektiR’ dedi.

Öncelikle Nuray Hanım sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Başparmak Anaokulu'nun kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, öncelikle Bursa Haber Gazetesine ve değerli yöneticilerine bizlere  böyle bir fırsat tanıdığı için teşekkür etmek istiyorum. 1972 yılında Erzurum'da doğdum. Doktor kızıyım. İlkokulu Erzurum'da tamamladım. İlkokul beşten sonra hafızlığa başladım ,hafızlığın kemaline erdikten sonra Arapça ilmine başladım. Çok büyük hocalardan dersler aldım 10 sene Arapça hocalığı yaptım. Çocuk gelişimi üzerine özel hocalardan dersler de  aldım.  Lise ve yüksek okulu bitirdikten sonra kızım  Esra Çelik'in  vesilesiyle Yıldırım bölgesinde Anaokulu dersleri vermeye başladık. 2013 yılında da ilk olarak Başparmak Anaokulu adı altında Bursa Yıldırım ilçesinde hizmet vermeye başladık. 2017-2018 eğitim öğretim yılı ile birlikte Osmangazi ,Yunuseli - Güneştepe bölgesine geçtik ve hizmetlerimizi burada sürdürmekteyiz .

Peki Nuray hocam bizlere Anaokulunuzun tercih edilme nedenlerini sıralamanızı istesek  neler söylersiniz ?

Başparmak Anaokulu'nda milli ,manevi eğitimler adına gerekli her şey  çocuklarımıza verilmektedir. Onların eğitimi bizler için en öncelikli ana unsurdur diyebilirim.Ayrıca eğitimde güvenin de çok önemli bir kural olduğu kanaatindeyim ve de biz de bu güveni bütün velilerimize verdiğimize eminiz.

Ayrıca; bizim farkımız maneviyat diyebilirim. Aynı zamanda sıcak bir aile ortamında olmamızın da yatsınamaz bir unsur olduğu muhakkaktır. 7/24 telefonla velilerimiz her şart ve koşulda ulaşabildikleri gibi bizler de onlara ulaşabilmekteyiz. Bunun yanı sıra sabah kahvaltısı, Öğle yemeği ve ikindi kahvaltılarımız  tamamen hijyen ve doğal koşullarda yapmış olduğumuz yemek ve yiyeceklerimizi çocuklarımıza sunmaktayız. Sabah  07:00  akşam 19:00 saatleri  arası hizmet verdiğimizi de ayrıca ilave etmek istiyorum.

Sayın hocam bizlere Başparmak Anaokulu'nun gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

En büyük ilkemiz,vatana millete sadık evlatlar yetiştirmektir. Şimdiye dek  birçok doktor, Hoca, öğretmen ,İmam yetiştirmiş olmakla birlikte bundan sonra da ilerleyen süreçte daha birçok vatan, millet Sevdası ile yetişen çocuklarımızın eğitimlerinde yardımcı olacağımız kanaatindeyim. Bana birçok velimiz çocuklarını 3 yaşında getirip bırakıp hatta bir üniversitede  açmamızı ve sonrasında üniversiteyi bitirdikten sonra tekrardan çocuklarını  iş hayatına girmeden  geri vermemizi istemeleri  gibi durumlarla  birçok kereler bu tür tekliflerle karşılaştık bu sıcaklığı bu içtenliği velilerimizden sıklıkla görmekteyiz.

Peki çocuklarınızla diyaloglarınız nasıl?

Ben çocuklarımı Evlatlarım gibi görüyorum hem çocuklarımı hem de öğretmenlerimi Öz Evlatlarım gibi görüyorum. Biz burada bir okul bir Anaokulu gibi değil de Baş Parmak ailesi gibiyiz de diyebilirim.

Nuray hocam röportajımızın    sonuna yaklaşmış bulunmaktayız , son olarak velilerimize genel anlamda da bütün halkımıza ve vatandaşlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?   Neler söylemek istersiniz?

Osmangazi'deki tüm velilerden destek bekliyoruz. Şu bilinmelidir ki onlar da eksik olan biz; biz de eksik onlardır. Eğer  çocuklarının topluma faydalı bir insan olmalarını istiyorlarsa mutlaka çocuklarının ilk eğitimcilerinin  iyi olmaları elzemdir. Aynı zamanda iyi olmak da yetmez kültürlü, ahlaklı, örnek alınabilecek, çocuk psikolojisinden ve ebeveyn psikolojisinden anlayacak iyi ve doğru yetişmiş bir eğitmen olması çok önemlidir .

Ayrıca biz burada Kur'an eğitimini de tercihen veriyoruz, velilerimizin  tercih etmeleri durumunda birebir çocuklarına  Kuran-ı Kerim eğitimi de vermekteyiz. Veliler  eğer istemiyorlarsa çocuklarını  bu eğitimden  muaf  tutmaktayız. Ayrıca dünya dili olan İngilizce bizim için çok önemli.

Bunların hepsinden önemlisi bir çocuğun çocukluğunu doyasıya, kıyasıya yaşaması ve bizler okulumuzda bunu  sağlayabilmek için elimizden gelen bütün imkanları seferber etmiş durumdayız.

Çocuklarla bir eğitici öğreticiden çok daha ileriye geçerek bir anne şefkati ile yaklaşmış olan Başparmak Anaokulu'nun kurucusu ve müdürü Sayın Nuray Çelik'e Bizlerde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak bu kutsal görevinde başarılarının devamını diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Güneştepe Mahallesi,

6. Mert Sokak     No:25/ 1

Telefon: 0 224 248 69 80

Gsm: 0 554 754 39 26

Facebook: başParmak Anaokulu

Instagram: basparmak anaokulu

Yunuseli /Osmangazi/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.