Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ENGLİSH SPOKEN CAFE BURSA SEN DE KONUŞABİLİRSİN DENEMESİ BEDAVA *test free

English Spoken Cafe Bursa; sosyal bir ortamda, yabancı lisanı anadili gibi konuşan profesyoneller eşliğinde konuşmaya dayalı adeta yurt dışında yaşıyormuş İngilizceyi geliştirme imkanı sağlayan ve İngilizce öğretmenleri tarafından özel olarak hazırlanmış sistemi olan bir kafe tarzında sosyalleşme alanı olarak dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2018 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2018 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ENGLİSH SPOKEN CAFE BURSA SEN DE KONUŞABİLİRSİN DENEMESİ BEDAVA *test free

Bursa'nın ilk ve tek dil cafesi olan, özgür ve özgün biçimde sohbet edip keyifle zaman geçireceğiniz yepyeni bir konseptteki English Spoken Cafe'nin Bursa şubesi kurucuları Semih Eryılmaz , Ferhat Okumuş ve Onur Kalendar ile kurumun iletişim sorumlusu Filiz Eryılmaz'ın katılımlarıyla hem yeni oluşumları hem de birçok kişinin korkulu rüyası haline gelen yabancı dili konuşma üzerine nitelikli bir sohbet gerçekleştirdik.

İNGİLİZCE KURSU DEĞİLİZ

English Spoken Cafe bir konuşma kulübü. Kurumumuzu İngilizce kursu gibi görmek son derece yanlış bir değerlendirme olur. Aslında ne sadece kurs ne de sadece kafe mantığı ile hareket etmediğimiz için insanlar kafalarında bizi bir yere koymakta güçlük çekiyorlar. Biz English Spoken Cafe  olarak en temel tanımıyla bir sosyalleşme mekanı, İngilizce konuşma kulübüyüz. Bizi tercih eden katılımcılarımıza yeni insanlarla farklı dilde diyalog kurma olanağı sağladığımız gibi öz güvenlerini arttırma konusunda da destek oluyoruz. El emeğimiz ile oluşturduğumuz sade ve samimi mekanımızda maksadımız sertifika vermek ya da katılan kişileri yarıştırmak değil. Yabancı dilin kullanımına kulak aşinalığı sağlayarak anlamaya ve konuşmaya yönelik pratikleri arttırmak. O yüzden tekrar vurgulayalım biz bir İngilizce kursu değiliz; biz profesyonelliğe önem veren özgürlükten ve samimiyetten de taviz vermeyen bir oluşumuz.

KENDİMİZE HAS SİSTEMİMİZLE SON DERECE İDDİALIYIZ

English Spoken Cafe oluşumunun sistemi profesyonel ve işinde uzman yabancı dil virtüözleri tarafından hazırlanmış kendine has iddialı bir sistemdir. Zorla insana bir şey öğretmenin imkanı olmadığını bildiğimiz için dil öğrenmeye hevesli, özverili ve sonuca ulaşma konusunda çabalamayı göze alan herkesin dili daha hızlı, akıcı ve nitelikli öğrenmesine kesin gözüyle bakıyoruz. Buradaki mekanımızda ders saatleri dışında da zaman geçirmeleri için davet ettiğimiz üyelerimizle kurduğumuz güven temelli samimi diyaloglar sayesinde çok daha hızlı yol kat ediyoruz.   

ANLYORUM AMA KONUŞAMIYORUM DİYORSAN

Biz üyelerimizi sistematik biçimde tespit ederek onlara uygun biçimde etkinlikler tertip ediyoruz. Üç gruba ayırdığımız üyelerimiz içinde baskın olanlar anlıyorum ama konuşamıyorum diyen kesim. Anladıklarını ifade etmeleri yolunda uyguladığımız özel ve eğlenceli programın meyvelerini hızla toplamak bazen üyemizin kendini bile şaşırtıyor diyebiliriz. Kısaca biz başvuran üyelerimizi; "anlıyorum konuşamıyorum", "konuşabiliyorum" ve "akıcı konuşabiliyorum" şeklinde üç gruba ayırıyor ona göre bir program izliyoruz. İngilizce konuşuyorsanız da akıcısı iseniz de sizleri de bekliyoruz. Ama anlıyorum ama konuşamıyorum diyorsanız asıl sizi muhakkak bekliyoruz; sonuçlara inanamayacaksınız.

BEN KONUŞAMAM DEMEYİN

Söz konusu yabancı dil olduğunda zihinlerde olumsuz duvarla örülmeye başlıyor. Bir nevi öğrenilmiş çaresizliğin kollarına kendini bırakan kişi bu konuda çabalamayı bırakıyor. İşte daha hiç mücadele etmeden hükmen mağlubiyete razı olmayı kendine yakıştıramayıp 'ben konuşamam' kabulünün arkasına sığınmayan herkese kapımız ardına kadar açık. İngilizcede kullandığımız öğretim tekniğinde dinleme ve okumalar ile kişinin hafızasına girdiler sunarak konuşma ve yazma ile de o girdileri dışarıya çıkarmaya sağlıyoruz. Bunu son derece özgür, samimi ve eğlenceli biçimde yansıtarak dil öğrenmeyi kolaylaştırıyor; öğrenilenleri unutmayı da zorlaştırıyoruz.

''ÖĞRENİYORUZ AMA NEREDE KONUŞACAĞIZ?''

Yabancı dili konuşmaya yönelik hazırladığımız ortamda her grupta kişiler kendi seviyelerindeki kişilerle profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde doğru koordine edilip yönlendirilerek, özgür ve eğlenceli biçimde konuşarak dil öğreniyor. Artık geyik muhabbeti halini alan 'Yabancı dili öğreniyoruz ama nerede konuşacağız?'' bahanesini de biz English Spoken Cafe Bursa şubesi olarak ortadan kaldırıyoruz. Eğitim sonrasında da gün içinde daima açık olan mekanımıza üyelerimizi davet ederek onlara derlerde ve sonrasında sınırsız İngilizce konuşabilecekleri bir yer vaat ediyoruz. Aksanlara yönelik olarak da farklı coğrafyadan olan anadil seviyesindeki eğitmen yelpazemiz ile profesyonel, kaliteli ve eğlenceli biçimde yabancı dil öğrenimine farklı bir soluk getiriyoruz.

İLETİŞİM
Cumhuriyet Mahallesi
Deniz Sokak
No:12/A Bursa
@spokencafe
TEL: 0553 776 90 89  / 0 543 475 20 48

Haber ve Foroğraf:SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.