Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ENFES PİDE IZGARA SALONU”

“ENFES PİDE IZGARA SALONU” AHMET TANER KIŞLALI BULVARINDA HİZMETİNİZDE... Başta Enfes Kebabı olmak üzere birbirinden güzel lezzetleri ile kısa zamanda Bursa’mızın Gözde lezzet duraklarından biri olmayı başaran “Enfes Pide Izgara Salonu”nun ortaklarından ve işletmecisi Sayın Engin Atar ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“ENFES PİDE IZGARA SALONU”
Öncelikle Engin Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Enfes Pide Izgara Salonu’nun kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

 Engin Atar, 12 yıldan beri bu sektörde çalışmalar yürütmekteyim ve 1,5 ay kadar önce de Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda Enfes Pide Izgara Salonu’muzu Fahrettin Deveci kardeşim ile birlikte açtık ve kısa zamanda gerçekten halkımızdan güzel teveccüh gördüğümüzü söylemek istiyorum. 6 kişilik uzman kadromuzla temizlik ve hijyen konularında titizliğimizle, güler yüzlü paket servisi hizmetimizle en güzel ve yüksek kalitede ki lezzetlerimizi halkımızla buluşturuyoruz.

Peki, bizlere Engin Bey menünüz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

 Izgara çeşitlerimiz; Tavuk Şiş, Tavuk Kanat, İncik, Kelebek bunun yanı sıra Izgara köfte olarak Acılı Köftemiz, Kaşarlı Köftemiz, Karışık Köftemiz ve Sade Köftemizin yanı sıra Pideli Köftemizde bulunmaktadır.

 Kebaplarımızdan bahsedecek olursam; Adanamız, Urfamız, Domatesli Kebabımız ve Karışık Kebabımız bulunmaktadır.

Peki, Engin Bey kırmızı ve beyaz et ihtiyacınızı nereden karşılıyorsunuz?

 Bursa'mızın köklü Kasaplarından özel olarak karşılamaktayız.

Engin Bey, bilhassa Enfes Kebabınız lezzetiyle, görünümüyle gerçekten de mükemmel.Enfes Kebabının yapımı ile ilgili bizlere ufak birkaç bilgi verebilir misiniz acaba?

Özel kendi kasabamızda kaburga kısmından, kıyma olarak çekiliyor, köfte olarak basılıp bize geliyor, onu fırında kısık ateşte pişiriyoruz, çıktıktan sonra ince ince kesip iskender tarzında özel sos ve özel tereyağımızla birlikte müşterilerimize servis ediyoruz. Bu lezzet kendimize özel kendimizin geliştirdiği güzel bir lezzet olduğunu ayrıca eklemek istiyorum.   

Gelecek hedefleriniz ile ilgili neler söylemek istersiniz?Gördüğüm kadarıyla gerçekten de halkımızdan yoğun teveccüh görmektesiniz?

 Şu an burada güzel lezzetlerimizi her geçen gün daha fazla insanımızla buluşturma hedefindeyiz, ilerleyen süreçte orta ve uzun vadede bazı gelişmeler olabilir diye düşünüyorum.

Peki, paket servisi saat kaç gibi başlıyor ve sona eriyor, bir de paket servisiniz ile ilgili telefon numaralarınızı da bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

 Paket servisimiz öğlen 12:00 gibi başlar, gece 23:00’e kadar devam etmektedir. Paket servis numaramız ise “0 224 233 10 00”dir. Ayrıca burada sırası gelmişken verilmiş olan siparişlerin teslimi 45 dakikayı geçmesi durumunda kesinlikle hiçbir ürünümüzden ücret almadığımızı da eklemek istiyorum.

Röportajımızın yavaş yavaş sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak neler eklemek istersiniz? Ne tür mesajlar vermek istersiniz?

 Pidelerimizde ve Enfes Kebabımızda gerçekten iddialıyız, halkımızın damak tadına uygun güzel lezzetleri burada onlara sunuyoruz, mutlaka gelsinler ve güzel lezzetlerimizden tatsınlar diyerek tamamlamak istiyorum.

 Halkımızın damak tadına uygun lezzetleri ve işini bilen kadrosuyla 1,5 ay gibi kısa bir zamanda Bursa'da adını duyurmuş olan Enfes Pide Izgara Salonu’nun ortaklarından Sayın Engin Atar’a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz. Bursaspor’umuzun değerli futbolcularının da uğrak yeri olan Enfes Pide Izgara Salonu’nun bilhassa Pide, Lahmacun ve Enfes Kebabını mutlaka denemelerini ben de buradan özel olarak bütün insanlarımıza tavsiye etmek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı No: 33 C/D Özlüce

Sipariş Hattı: 0 224 233 1000

Gsm: 0 553 636 29 77


HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.