Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EN BEĞENİLENLER LİSTESİNDE BİR BURSALI "ÖZELSPOR MALZEMELERİ-ONESTEP"

Bursa'da ,Spor Malzemeleri Sektörüne yön veren kuruluşlardan olan "ÖZEL SPOR MALZEMELERİ" ve bünyesindeki ONESTEP Markasının Kurucusu ve Sahibi Sayın Fatih ÖZEL ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2017 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EN BEĞENİLENLER LİSTESİNDE BİR BURSALI  "ÖZELSPOR MALZEMELERİ-ONESTEP"

ÖZEL SPOR MALZEMELERİ" ve bünyesindeki ONESTEP Markasının  Kurucusu ve  Sahibi Sayın Fatih ÖZEL ‘Sporcuların daha iyi ortamlarda var olabilmeleri için sağlam, dayanıklı, işlevsel, kaliteli, özgün ürünler tasarlamak, dünya pazarına sunmak, tasarımı ulaşılabilir kılmak ,çizgi ve tarz olarak öncü olmak’ dedi.

Öncelikle Fatih Bey sizi tanıyabilir miyiz?

Elbette,1989 yılında Bursa'da doğdum. Tophane Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum. Daha çocukluk yıllarımdan itibaren babamın da mesleği olmasından dolayı devamlı tekstil sektörüyle iç içeydim.1999 yılında babamla birlikte "ÖZEL SPOR  MALZEMELERİ"ni kurduk,ve halen ONESTEP markamızla kaliteden ödün vermeksizin çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Sektörünüzde en beğenilenler listesine girmenizi nasıl karşılıyorsunuz?

1999 yılından beri her zaman kalite ve müşteri odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda  ülke ekonomisine katma değer katarken ,bunun yanında  spor camiasının da  yanında olduğumuzu ve daima olacağımızı buradan tekrardan ifade etmek istiyorum .

Üretim kapasitemizi her geçen gün istikrarlı bir şekilde arttırarak kaliteden asla taviz vermeden  dünya standartlarında üretimimizi sürdürmekteyiz. Ayrıca en beğenilenler listesine girdiğimiz için de mutlu olduğumuzu ilaveten  belirtmek istiyorum.

Peki Fatih Bey,  Neler üretiyorsunuz acaba öğrenebilir miyiz?

FUTBOL TAKIM MALZEMELERİ

BASKETBOL TAKIM MALZEMELERİ

VOLEYBOL TAKIM MALZEMELERİ

HENTBOL TAKIM MALZEMELERİ

EŞOFMAN ÇEŞİTLERİ

MONT GRUP ÇEŞİTLERİ

JİMNASTİK, ALLETİZM MALZEMELERİ

AMERİKAN FUTBOLU MALZEMELERİ

MOTORSPORLARI MALZEMELERİ

KİCK-BOKS KIYAFET VE MALZEMELERİ

Bu saydıklarımızın haricinde ,tüm spor gruplarından gelebilecek özel siparişleri de karşılayabilmekteyiz.

Fatih Bey, Yurtiçinde ki hangi spor kulüpleriyle anlaşmalarınız bulunmakta?

Bursaspor Bayan Voleybol Takımı,Karşıyaka Altyapı Takımları,Eczacıbaşı Altyapı Takımları ve Atletizm Takımı anlaşmamızın olduğu kulüplerden bazılarıdır.

Fatih Bey,gerçekten de duyduğumda sizin adınıza gururlanmamak elde değil. Yurtdışındaki bazı kulüplerle de iş bağlantılarınızın  olması gerçekten övünç kaynağı.

Bu kulüpler hangileri acaba öğrenebilir miyiz?

Bu güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Amerika Teksas'da Dallas City futbol takımına malzeme tedariğimiz devam etmekte olup Amerika'da daha bir çok kulüple anlaşmalarımız bulunmaktadır.

Almanya'da ise TIV Nettetal Futbol takımıyla malzeme anlaşmamız da devam etmektedir.

Gelecek Planlamalarınızı sorsam ,neler söylersiniz?

Üretimini yapmış olduğumuz malzemelerin ,dünyanın önde gelen kulüplerinin takımlarında görmek bizim gelecekte ki öncelikli hedefimizdir.

Fatih Bey,Peki bizlere çalışma vizyonunuz ve misyonunuz hakkında neler söylersiniz?

Vizyonumuz;

Sporcuların daha iyi ortamlarda var olabilmeleri için sağlam, dayanıklı, işlevsel, kaliteli, özgün ürünler tasarlamak, dünya pazarına sunmak, tasarımı ulaşılabilir kılmak ,çizgi ve tarz olarak öncü olmak.

Misyonumuz;

İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz, ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ve çalışanların ilk tercihi olmak. yüksek standartlı ve kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Teknoloji çağının getirdiği yeni ve kaçınılmaz gerçekler doğrultusunda çözüm ortaklığı kimliği ile , işletmelerin ihtiyaçlarına görerek bakmak ve anlayarak çözmek. Uluslararası standartlar doğrusunda üretim yapmak.

Spor Malzemeleri için yurtdışına giden dövizimiz yıllık ne kadardır.  Araştırmadım  ama çok az değildir ,diye tahmin ediyorum. Çok daha  kaliteli ürünleri üretebilen hem de yanı başımızda ki "Özel Spor  Malzemeleri" ve onun bünyesinde ki "ONESTEP" markasıyla sektöre damgasını vurmuş olan Başarılı genç girişimci Sayın   Fatih ÖZEL' e  ve değerli babasına  bundan sonra ki çalışmalarında  bizlerde  Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Ayrıca en beğenilenler listesine de girmiş olduklarından dolayı kutluyor ,başarılarının devamını diliyorum.

İLETİŞİM BİLGİLER:

ADRES :Duaçınarı Mahallesi  Okul Sokak   No:5

Yıldırım/BURSA

TEL :+90224-361-7533

EMAIL info@ozelspor.com www.ozelspor.com

Haber ve Fotograf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.