Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ELMAS OTO KUAFÖR & OTO ALIM-SATIM "ARACINIZA DEĞER KATAR"

Uzun tecrübeler neticesinde sektöründe edinmiş olduğu birikimlerle güzel hizmetler sunmakta olan "Elmas Oto Kuaför & Oto Alım-Satım'ın kurucusu ve sahibi Sayın Koray Elmas ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ELMAS OTO KUAFÖR & OTO ALIM-SATIM "ARACINIZA DEĞER KATAR"

Koray Bey öncelikle bizlere kendinizi tanıtabilir misiniz?Sonrasında ise Elmas Oto Kuaför&Oto Alım-Satım'ınkuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

            Tabii ki, 1990 yılında Bursa- Hamitler'de doğdum. Doğma büyüme bu mahalle denim. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi , 2 yıllık İşletme Bölümünden mezun oldum.. İş hayatı ile tanışmam ise  daha ortaokul yıllarında hafta sonu ve tatillerde   çalışmakla oldu.. Mezuniyet sonrası da hemen askere gittim, Dönüşte 5 yıl kadar muhasebecide çalışmalar yürüttüm. Fakat sonrasında bıraktım. Daha  muhasebecilik zamanımda araba alım-satım işleri  yapıyordum. Bu şekilde sürdürmüş olduğum ve altyapısını edinmiş olduğum bu mesleğe 2017 yılının 5. ayı ile birlikte Elmas Oto Kuaför &  Oto Alım-Satım adı altında faaliyetlere başladım. Her zaman müşteri memnuniyeti esaslı çalışmalarımıza geçmişten günümüze sürdürmekte ve en iyi hizmeti sunma  çabasındayım. 3 yıldır evliyim ,1 yaşında kız çocuğu babasıyım.

Peki bizlere işyerinizde hangi tür çalışmalar yaptığınızdan bahsedebilir misiniz?

Seramik Kaplama  Uygulamaları,

Pasta Poliş Hizmetleri,

Boya Koruma,

Detaylı Temizlik,

İç , Dış  Yıkama hizmetleri başta olmak üzere  bir çok  hizmet sunulmaktadır.

    Bunların yanı sıra binek araçlarda oto alım satımı da yaptığımızı sırası gelmişken belirtmek istiyorum. Bilhassa,  uygun yakıt tüketimi olan ve Vatandaşlarımızın bütçesi ile  orantılı olan araçların alım satım işlemlerini yapmaktayız.

Peki sektörünüzde karşılaşmış olduğunuz sıkıntılarla ilgili neler söylemek istersiniz?

            Kesinlikle kuyu suyu kullanmıyoruz , araçlarımızı temizlerken  musluklardan akan  içme suyu kullanıyoruz .Araçlara zararlı olmaması ve kireçten sıkıntı yaratmaması adına  kesinlikle ama kesinlikle kuyu suyu kullanmıyoruz .Ancak içme suyunu kullanmış olmamızdan da tabii bizlere bayağı   kabarık bir su faturası çıkıyor. Bu tür sıkıntılar olduğunu söyleyebilirim. Tabi bunun yanı sıra dünyaca tanınan 1. sınıf temizlik ürünleri de kullanıyor olmamızı da sırası gelmişken söylemek istiyorum. Bu tür çalışmalar tabii ki bizim maliyetlerimizi arttırıyor olsa da ,  müşterilerimizin araçlarına herhangi bir yan etki ve sıkıntı yaratmaması adına  bu şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Çocukluk çağlarınız dagelecekle ilgili hayalleriniz de neler vardı?

            Gücümün yetmesi durumunda  Büyük bir show room açmayı hayal ediyorum düşünüyorum. İnşallah da bu amacıma bir gün ulaşırım.

Vatandaşlarımızdan yoğun teveccühgörmenizle ilgili 3 şey söylemeniziistesem. Bunlar neler olurdu?

    1- Müşterilerimizin araçlarına kendi araçlarımız gibi önem göstermemiz.

    2- Birinci  sınıf malzeme kullanmamız, kuyu suyu kesinlikle kullanmamamız.

    3 -Samimi birebir ilişkiler ve de en önemlisi güven duygusu diyebilirim.

   Bilindiği üzere son yıllarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta ,bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları ise genel rakamların neredeyse iki katı ,sizde genç başarılı bir girişimci olarak bu konu ile ilgili gençlere neler önerirsiniz?  Ne tür öğütler  vermek istersiniz?

            Maalesef günümüzde gençler iş kolay olsun, parası çok olsun , fazla zahmetli iş olmasın, cumartesi pazar  çalışma olmasın, gibi nedenlerden ötürü pek çalışmak heveslisi değiller. Ve bu yüzden de uzun süre işsiz kalabiliyorlar .Biz burada  bazı durumlarda eleman bulmakta zorlanıyoruz. Gençlere önerim   bulmuş oldukları işlerde azimli bir şekilde kendilerini kanıtlamaya çalışmalarını tavsiye etmek istiyorum.

            Araç sahibi arkadaşlarımızın, dostlarımızın bütün Vatandaşlarımızın , araçlarını mutlaka eğil, bu işi bilen profesyonel kişilere vermelerini tavsiye etmek istiyorum. On binlerce liralık, hatta  yüzbinleri aşan fiyatlı bu araçları, her önüne gelene teslim etmemelerini ,  tavsiye etmek istiyorum. Bu durumun  onların yararına olacağını da onlara belirtmek istiyorum. Uzun yılların deneyimi ile Hamitler Mahallesi, Albayrak Caddesi üzerindeki işyerimize bütün araç sahibi arkadaşlarımızı, dostlarımızı ,vatandaşlarımızı işyerimize gelerek  profesyonel hizmetten yararlanmalarını  son olarak eklemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

     Gerçekten de Bursa'mızda uygulamış olduğu hizmetler bakımından profesyonel bir hizmet sunan "Elmas Oto Kuaför &  Oto Alım-Satım'ı ben de bütün araç sahiplerine şiddetle önermek istiyorum. Kesinlikle memnun kalacaklarını da buradan bir kez daha söylemek istiyorum.

     İletişim Bilgileri:

Hamitler Mahallesi,

Albayrak Caddesi       No: 50

GSM:  0 530 112 54 96

Osmangazi/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM  


 


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.