Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ELEKTRİKLİ ÇİT SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. “SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞU”

İmalat Sanayisinde ki çalışmaları ile adeta sektöre yön verenler arasına girmeyi başaran Elektrikli Çit Sistemleri Limited Şirketi'nin Kurucusu ve Sahibi Sayın İbrahim Canımız ile güzel keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 01:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 01:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ELEKTRİKLİ ÇİT SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. “SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞU”

Öncelikle İbrahim Bey sizi tanıyabilir miyiz ?

Elbette memnuniyetle, sözlerime başlamadan evvel bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1966 yılında Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğdum. Biga Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümü mezunuyum. Okuldan sonra Biga'da uzun yıllar ticaret ile uğraştıktan sonra 1998'den itibaren imalat sektörüne geçiş yaptım. İlk zamanlar zirai aletler, römork, tanker, çizeller, tırmık vesaire gibi zirai ekipmanların üretimini bir yıl kadar yaptıktan sonra çapa makinası ve süt sağma makinası üretimine geçiş yaptım. 2011 yılına kadar bu şekilde devam ettikten sonra daha önceleri kısmen başlamış olduğum elektrikli çit sistemleri satışına 2011 yılı itibari ile Bursa'ya gelerek tamamen Elektrikli Çit Sistemleri ile ilgili çalışmalarımıza odaklandık.

Peki İbrahim Bey üretimini yapmış olduğunuz bu sistemler, insanlarımıza yaşamlarında ne tür kolaylıklar sağlıyor?

Elektrikli Çit Sistemleri araziyi yabani hayvanlardan korumaya ve yerli hayvanı da kapatıldığında dışarıya çıkmasını engelliyor. Kesinlikle bu sistemlerin yan etkisi ve tehlikesi bulunmamaktadır. Çok güçlü olduğundan caydırıcı olarak en iyi durumda olan cihazlardır.  Ülkemizde en az 3- 4 ilimiz büyüklüğünde arazi yabani domuzlar nedeniyle ekilmeden terk edildiğini de göz önüne aldığımızda kurmuş olduğumuz bu sistemlerin öneminin katbekat arttığı görülmektedir.

Peki bu sistemlere halkımızın insanlarımızın bakışı nasıl?

Bu sistemlerimizi biz az bir maliyetle yapabildiğimiz için insanlar bu kadar az maliyetle büyük arazilerin korunabilmesine ihtimal vermeyebiliyorlar. Ama biz  bunun garantisini veriyoruz yabani hayvanlar bakımından büyük bir caydırıcı olduğundan bütün arazi sahiplerinin hayvan sahiplerinin ve ekilmiş tarla bahçe sahiplerine bizler bu sistemi ivedilikle edinmelerinin kendileri yararına olacağını burada  tekrar tekrar söylemek istiyorum.

Peki Elektrik Çit Sistemleri Limited Şirketi olarak Bursa haricinde de ülkemize satış yapabiliyor musunuz?

Türkiye'nin hemen hemen her şehrine üretmiş olduğumuz alet ve yan ürünlerin satışını yapmaktayız.

Gelecek hedefleriniz ile ilgili bizlere ne tür bilgiler vermek istersiniz?

İlerleyen süreçte daha kaliteli ürünler ve cihazlar üretmek ve kalitemizi oturttuktan sonra artık yurtdışı satışlarımıza başlamak istiyoruz ve bu doğrultuda girişimlere başladığımızı da ayrıca söylemek istiyorum. İnşallah birkaç yıl içerisinde ihracat yapmayı hedefliyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Az bir maliyetle tarlalarının, ekili arazilerinin, bahçelerinin ve hayvanlarının güvenliğini sağlayabilme şansı olduğundan bizler de buradan bütün halkımıza bu güzel sistemi Elektrikli Çit Sistemlerini ivedilikle önermek istiyorum kesinlikle pişman olmayacaklarını da ayrıca belirtmekte yarar olduğunu söylemek istiyorum.

      Son olarak ülke ekonomisine, çok güzel bir katma değer sağlayan Elektrikli Çit Sistemleri LTD Şirketinin kurucusu ve sahibi Sayın İbrahim Canımız Ağabeyime de çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyor ve Yılın sanayi üreticisi adaylarımdan biri olduğunu da ayrıca belirtmek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Küçükbalıklı Mahallesi,

Karakavak Sokak No: 24 Osmangazi/ Bursa

www. canımızmakine.com.tr

www. elektriklicit.gen.tr

www. elektriklicit.com.tr

Telefon: 0 553 216 67 04

              0 538 296 66 01

HABER VE FOTOĞRAF : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.