Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Anlamlı Davranış

Bursa'nın en aktif hemşeri derneklerinden olan "Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ile aktüel faaliyetleri üzerine söyleşi yaptık.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nden  Anlamlı Davranış

Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Şehit, Fethi Sekin olmak üzere, bütün şehitlerimiz için mevlüt Okutarak örnek bir davranışa imza attı.

Başkanım, gerçekten de dernek olarak güzel, örnek davranışlar sergiliyorsunuz? Bu konularla ilgili okuyucularımızı aydınlatır mısınız?

Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği olarak bayan kardeşlerimiz, başta Elazığlı Şehit, Fethi Sekin olmak üzere, bütün şehitlerimiz için mevlüt okudular. Bu güzel davranışa katılan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Başkanım Bu örnek davranışınızdan sonra, İsterseniz birazda yıl içerisinde yapacağınız çalışmalarınız, hizmetleriniz ve faaliyetleriniz hakkında neler söylersiniz?

Ramazan ayının hemen bitiminde "peynirli ekmek pikniği" dediğimiz pikniğimizi Kirazlı yaylada gerçekleştireceğiz. Eylül ayının sonuna doğru Elazığlılar gecesi adı altında konser yapmayı planlamaktayız.

  Genel kurulumuzda Ufak tefek değişiklikler yaptık, ve çalışmalarımıza aralık vermeksizin devam ediyoruz. Yine Genel kurulumuzun kararıyla Her ayın ikinci cumartesi  akşamı Kürsü başı programlarının yapılması karara bağlandı. Bütün faaliyetlerimize bütün Bursalı hemşerilerimizi beklemekteyiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Koğuk çınar mah. Dr. Sadık Ahmet Cd. Kanlı ceviz  Sk.No:1/4 Osmangazi / BURSA

Gsm: 0 532 425 41 48

HABER FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.