Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EĞLENCENİN 3'Ü 1 ARADA

Üç değişik eğlence alternatifi ile Bursa'nın en popüler eğlence mekânlarından olan Marrakech Ocak başı, Kırmızı Tek 6 ve Kırmızı Live’ın işletmecisi Sayın Hanımefendi Özlem Tekaltı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EĞLENCENİN 3'Ü 1 ARADA

Kırmızı Tek 6 ve Kırmızı Live’ın işletmecisi Özlem Tekaltı ‘Balık, rakı, Fasıl Konsepti ile hizmet vermekteyiz. Balık ve mezelerimiz Bursa’da ün yapmış olan Mehmet Ustamız tarafından hazırlanmaktadır’ dedi.

Özlem Hanım öncelikle değişik 3 Eğlence Konsepti ile ortaya çıkmış bu mekânların kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Tabii ki 2002 yılında "Kırmızı Cafe Pub Restaurant" adı ile hizmet vermeye başlayan işletmemiz uzun yıllar önce Marrakech Ocak başı, Kırmızı Tek 6 Meyhane ve Kırmızı Live adı altında üç farklı Konseptle hizmet verir hale geldi. Her üç mekânımızda da değişik seçenek ve alternatifler sunarken değişmeyen olmazsa olmazımız her zamanki kalitemizdir.

Üç mekânında ayrı ayrı özellikleri ile ilgili okuyucularımızı aydınlatabilir misiniz?

Kırmızı Tek 6 Meyhane;

Balık, rakı, Fasıl Konsepti ile hizmet vermekteyiz. Balık ve mezelerimiz Bursa’da ün yapmış olan Mehmet Ustamız tarafından hazırlanmaktadır. Ayrıca güzel sohbetler eşliğinde canlı maç yayınlarımızın da olduğunu sırası gelmişken belirtmek isterim.

Marrakech Ocak başı;

Güneydoğu mutfağı eşliğinde, Eğlencenin ve keyifli anların tadına varılacak güzel bir mekânımız. İsterseniz Marrakech Ocak başının mutfak sorumlusu olan ustamız Ali Usta'ya kulak verelim.

Ali Bey siz Marrakech Ocak başı’yı okuyucularımıza nasıl tarif edersiniz? Kömürde pişen etin sadece lezzetini değil, pişerken seyretmesini de sever misiniz?

Cızır cızır pişen kebabın, şişin kokusu iştahı açtıkça açar. Hele bir de Ocak başındaki kebap ustasının maharetli ellerine tatlı dili de eşlik ederse, değmeyin Ocak başı keyfine. Sonra gelsin kebaplar, şişler, Közde domates biberler. Yanında ister şalgam, ister rakı. O zaman Kırmızı Marrakech ocak başına sizleri en kısa zamanda bekliyoruz. Tabi bizde de Canlı maç yayınlarının olduğunu ilaveten eklemek istiyorum.

Kırmızı Live;

Haftanın 7 günü açık ve devamlı canlı müziğimizin olduğu mekânımızda 3 sanatçımız ve 2 vokalimiz bulunmaktadır.

Pazar, Pazartesi ve Salı günleri, Değerli sanatçı arkadaşımızdan, Sayın Orhan Tonka,

Çarşamba ve Perşembe günleri, Sayın Melih Onur Önder,

Cuma ve Cumartesi akşamları ise Sayın Safa Zakir'in sahne aldığı mekânımızda,  konuklarımıza güzel eğlenceli dakikalar ve geceler yaşatmaktadırlar.

Peki, Özlem Hanım siz bu güzel mekânların işletmecisi olarak müşterinize konuklarınıza neler vaat ediyorsunuz?

Lezzeti ve eğlenceyi garanti ediyoruz Ayrıca samimi aile ortamı içerisinde hizmet vermekte olduğumuzu dost ve arkadaş gruplarının rahatlıkla birbirleriyle muhabbet edeceği, Kendilerini rahat hissedecekleri sıcak samimi bir platform olmamızı vaat ediyoruz.

Peki, farklılıklarınızla ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Ürünlerimizi tamamen kendimiz alıyoruz. Hatta ayıklıyor pişiriyor ve sunuyoruz. Deniz Mamullerimizin hepsi Ustamızın elinden çıkmakta her şeyin doğal ve kendi imalatımız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Etler ve balıklar günü gününe taze olarak alınmakta. Kesinlikle piyasada bulunan hazır ürünleri kullanmıyoruz.  Bu durumun müşterilerimizin damak tadına iyi geldiğine inandığımızdan, her zaman aynı kalitede ve özenle lezzetlerimizi hazırlamaktayız.

Gerçekten de Bursa'da eğlence denildiğinde akla gelen ilk adreslerden olan  Marrakech Ocak başı, Kırmızı Tek 6   Meyhane  ve Kırmızı Live'ın çalışkan ve başarılı  işletmecisi Sayın Özlem Tekaltı'ya başarılı hizmetlerinden  ötürü Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyor, işletmelerin sahipleri Sayın Erdal Aydemir ve  Sayın Yalçın Dinç’e ayrıca gazetemiz adına çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Cumhuriyet Mahallesi,

Gazi Caddesi   No: 53

Tel: 0224  452  97  06

0224  452  97  07

Facebook: Kırmızı  Live

Facebook: Kırmızı   Marrakech

Facebook: Kırmızı Tek6 Meyhane

NİLÜFER/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.