Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EĞİTİMDE YENİ DÖNEM MESAFE KOLEJİ

Mesafe Koleji̇ Okul Müdürü Fati̇h Akbulut eği̇ti̇m sohbeti̇mi̇ze konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EĞİTİMDE YENİ DÖNEM MESAFE KOLEJİ

HABER: ERDEM BERK

Mesafe Koleji'nin en belirgin özelliği nedir diye sorduğunuz da en belirgin husus kendimize has eğitim anlayışımız var ifadesini kullanan AKBULUT eğitim kelime anlamı ile kısıtlı kalıyor, öğrencileri çağa uygun eğitmek gerekiyor insan ilişkileri çok önemli bir husus ve bu bağlamda, sadece okul yada sadece hatiyat değil ikisini birlikte aşılamak gerekir biz de öğrencilerimize eğitim verirken hayat ta başarılı bireyler olmalarını sağlamak için de gerekenleri yapıyoruz diye belirtti

 

OKULUNUZU BİRAZ TANITIR MISINIZ?

Özel Mesafe Teknoloji Koleji , devlet destekli bir okul olup , kayıt hakkı kazanan tüm öğrenciler okudukları süre boyunca bu desteklerden yararlanabilirler. Bünyesinde Bilişim Teknolojileri , Tasarım Teknolojileri, ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojilerini barındıran kurumumuzda öğrencilerimiz , öğrenim gördükleri alanda uzmanlaşırken, üniversite eğitimini de istedikleri okul ve bölümde yapabilecek donanıma sahip olarak mezun olurlar. Okulumuzda öğrenim gördükleri alanla ilgili bir bölüm tercihi yaptıklarında ise, birçok üniversitede ek kontenjan puanı avantajı kazanırlar. Özel Mesafe Koleji’nde aldıkları eğitim ile de üniversiteye bir adım önde başlarlar. Öğrencilerimiz , bu yeterlilikleri kazanmalarının yanısıra , sportif faaliyetler , Tübitak Projeleri , Erasmus+ , Destination Imagination gibi , ulusal ve uluslararası proje ve yarışmalara da katılarak sosyal yönlerininde geliştirilmesi sağlanır.

MUTLU ÇOCUKLARIN OKULU YENİ DÖNEMDE İLK VE ORTAOKUL İLAVESİ

2020 – 2021 Eğitim Öğüretim Yılından itibaren kampüsümüz içerisinde , bünyemize bir ilkokul ve bir ortaokul ilave ediyoruz. Sosyal bir birey olarak dikkate alınan, yaparak yaşayarak öğrenen, çabasının önemsendiğini fark eden öğrencilerimiz; güven ortamı içinde eğitime mutluluk kaynağı olarak bakmaktadır. “Mutlu çocuk öğrenir.” ilkesi temel alınarak oluşturulan eğitim sistemimizde mutlu çocuklar, mutlu bireyler yetiştiriyoruz.

Tüm bunların yanısıra ilköğretim kademesinde , Ev Ödevsiz Okul , Bisikletli Okul , Zil Çalmayan Okul, Kantincisiz Kantin , Karakter ve Yaşam Entegrasyonu gibi eğitimin ilklerini Bursa’ya kazandırıyoruz.

TEKNOLOJİ EĞİTİMİ İLKOKULDAN İTİBAREN

Öğrencilerimizin iyi birer teknoloji okuryazarı olarak teknolojinin zararlarından korunmaları, teknolojiyi olumlu anlamda kullanmaları için Fen ve Teknoloji Lisemizin olanaklarından yararlanarak öğrencilerimize teknolojiyi tanıtıyoruz. Bilişim teknolojileri, tasarım teknolojileri ve otomasyon teknolojileri ile ilgili temel bilgileri edinmelerini sağlıyoruz. Öğrencilerimize Robotik Kodlama Atölyesinde ilkokul 1. sınıftan itibaren verdiğimiz robotik kodlama dersleri ile de algoritmik düşünme becerisi kazandırıyoruz

VİZYONUNUZ NEDİR?

Öğrencilerini yaşam ve kariyer becerileri ile donatan, bilimin, sanatın ve teknolojinin ışığında onlara yeni ufuklar açan,  aktif öğrenmeyi ilke edinmiş öncü bir kurum olmak.

 

EĞİTİM MİSYONUNUZ HAKKINDA NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ

Bilimsel ve etik değerleri göz önünde bulundurarak; gelişen endüstrinin beklentilerine cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yüksek performanslı, kendisini çağın gereklerine göre sürekli güncelleyen, ulusunun ve insanlığın ilerlemesi için teknolojiyi üreten ve uygulayan, kültür birikimi yüksek, toplumsal sorumluluğunun bilincinde, özgüveni tam, evrensel ölçülerde, girişimci, araştırmacı, katılımcı ve yenilikçi bireyler yetiştirmektir.

 

İletişim

●     Kestel Organize Sanayi Bölgesi, Uludağ Cad. Kestel / Bursa

●     0224 331 76 66

●     0533 027 80 40 - 41

●     info@mesafeokullari.com

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.