Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EĞİTİMDE ÇEYREK ASIRLIK DENEYİM: MODERN BURSA ANADOLU LİSESİ

Modern Bursa Eğitim Kurumları kurucu yönetim kurulu üyesi Sadettin EMİR ile güzel bir söyleyişi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EĞİTİMDE ÇEYREK ASIRLIK DENEYİM: MODERN BURSA ANADOLU LİSESİ

Modern Bursa  Eğitim Kurumları öğrencilerine en iyi öğretim olanaklarını sağlamak amacıyla tam ve etkili öğrenme modelini 16 kişilik özel sınıflarında uygulamaktadır.

Kurumlarımızda çalışan personellerimiz ve öğrenim gören tüm öğrencilerimiz bizim için değerlidir ve her biri ”Modern Bursa  Eğitim Kurumları Ailesinin” en kıymetli üyesidir.

 Modern Bursa Anadolu Lisesi  deneyimli eğitimcilerin daha önce eğitim sektörün başarılı üç kurumun bir araya gelmesiyle beş evlerdeki bu kurumumuzda eğitime başladı.                                                                                                                                  

Uzun yıllardır dershanelerimiz de nitelikli insan yetiştirme uğraşında olan bizler şimdi aynı amaçla sizlere Modern Bursa Eğitim Kurumlarında uzman eğitimcilerimizle hizmet sunmaya devam edeceğiz.                                                                                                                                                         .

YANLIZCA İYİ ÖĞRENCİLER DEĞİL İYİ BİREYLERDE YETİŞTİRİYORUZ

Eğitim politikamız  ATATÜRK,ÜN göstermiş olduğu  muasır medeniyet çizgisine ulaşan çağdaş ve bilimsel akılcı soran sorgulayan okuyan anlayan  bireyler yetiştirmektir.Ayrıca öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olması da önemsediğimiz, benimsediğimiz bir konudur  bunun içinde ayrıca kurum olarak büyük gayret sarf ediyoruz.                                                                                             

Okulumuza gelen her öğrencimizin tüm derslerindeki eğitimin seviyesini sınıf öğretmenlerimiz ve rehber öğretmenlerimizle önemle takip ediyoruz. En önemli amacımız akademik başarının yanı sıra iyi bir insan yetiştirmektir.                                                                                        

  ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIKİÇİN PROGRAMLARIMIZ VAR

Öğrencilerimize lise müfredatını uygularken aynı zamanda ekstra  etüt çalışmalarıyla ,düzenli deneme sınavlarıyla üniversite sınavlarına da hazırlıyoruz.                                                                                                                               

Okulumuz butik eğitim sisteminde sınıflarımız 16 kişilik öğrencilerimiz ayrıca dershane ve etüt merkezlerine gitme ihtiyacı duymuyorlar gerekli eğitim kalitesi okulumuzda mevcut öğrencilerimizi rehber öğretmenlerimizin  desteğiyle tüm eksiklerini giderip bire bir eğitim vererek en iyi şekilde üniversiteye hazırlıyoruz.                                                   

SOSYAL ETKİNLİKLER YAPIYORUZ                                                       

Tüm eğitim kurumlarımızın yaklaşık 110 kişilik kadromuzla öğretmenler günü güzel bir etkinlikle Ramada hotelde günün anlamına göre kutladık.   Yine 29 Ekim programını okulumuzda görkemli bir törenle kutladık.    

10 Kasımda FSM bulvarını trafiğe kapatarak atamıza saygı duruşu programımız oldu yakın zamanda bir huzurevi ziyareti planlıyoruz. Dolasıyla kurum olarak sosyal etkinlere önem veriyoruz.
Adresimiz

Konak Mh. Yıldırım Cd, Kartopu Sk. No: 7, 16110 Nilüfer  BURSA

Telefon

0224 224 444 7

Telefon

0533 553 67 25

E-mail Addres

bilgi@modernbursakoleji.com

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.