Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EĞİTİM AHLAK İLE BAŞLAR

Anaokulu eğitiminin önemini Genç Kardelenler Anaokulu kurucusu Fehime Şişli ve Hamdi Şişli ile konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EĞİTİM AHLAK İLE BAŞLAR

Bursa’da verdiği doğru eğitim ile adından sıkça söz ettiren genç kardelenler Anaokulu ahlaklı ve vicdanlı öğrenciler yetiştirmeye devam ediyor özellikle dini eğitimin çocuklar matematik sel zekayı da güçlendirdiğini belirten fehime hanım kontenjanlarının daha şimdiden dolduğunu söylerken bizim tek amacımız çocuklarımızı en doğru şekilde hayata hazırlamak ifadesini kullandı

ANAOKULUNUN ÖNEMİ

Çocukların, zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel gelişiminin %70’i 0-6 yaş arasında tamamlanmaktadır. Okulöncesi dönem alarak adlandırılan 0-6 yaş dönemi, çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, temel alışkanlıklarının, zihinsel yeteneklerinin en hızlı geliştiği ve biçimlendiği dönemdir. Bu süre içeri kazanılan davranış biçimleri, üm yaşam boyunca devam etmektedir. Beyin yapısı ve fonksiyonlarının gelişiminin üçte ikilik bölümü 0-4 yaş arasında tamamlanmaktadır. Erken çocukluk dönemindeki deneyimler beynin çalışma biçimi için belirleyicidir. Yapılan çalışmalar okul öncesi eğitim alan çocuklarda okula devam oranlarının ve okul başarısının daha yüksek olduğunu göstermiştir.

Okul öncesi eğitim sosyal ve duygusal gelişimi destekleyerek, yetişkinlik döneminde de kişilerin daha üretici ve verimli olmalarını ve sahip oldukları potansiyeli tam olarak kullanmalarını sağlar.

Okulöncesi eğitim, insan gelişiminin en hızlı ve en duyarlı dönemini oluşturur. Yaşamın ilk yıllarında alınan eğitimin ve geçirilen deneyimlerin, ileri yaşlardaki öğrenme yeteneği ve gelecekteki başarı üzerinde de önemli etkileri vardır.

İLETİŞİM

Yunuseli Mah. 6.Sarmaşık Sok. No:57

Osmangazi

Tel :0 541 217 49 07 / 0 224 248 99 66

Mail :genckardelenanaokuku@hotmail.com

Facebook:genckardelenanaokulu

Haber ve Fotograf : Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.