Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DÜNYA ŞAMPİYONU GÜREŞÇİ, SPORU SEVDİRİYOR.!!

Dünya şampiyonu güreşçimiz Sayın Kadir Gırdoğlu ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DÜNYA ŞAMPİYONU GÜREŞÇİ,  SPORU SEVDİRİYOR.!!

Dünya şampiyonu güreşçimiz Sayın Kadir Gırdoğlu ‘Kulüp olarak toplumsal  amacımız ise ;

Gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmelerini engelleyerek spora yöneltmek diyebilirim’ dedi.

 

Kadir Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz ?   Sonrasında ise GFC  Fitness -Club ve GFC  Görükle Spor Kulüplerinin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?.

1975 yılında Bulgaristan'ın Razgrad şehrinde doğdum. 1991 yılında Bursa'ya geldim. Ana branşım güreşte 1992 ve 2016 yıllarında dünya şampiyonluklarım  bulunmakta. 2004 yılında Görükle'de ilk olarak Fitness salonumuzu açtım ve adını da GFC  Fitness Club koydum ve 13 yıldır hizmetlerimize devam etmekteyiz . Ayrıca 2015 yılında GFC  Görükle Spor kulübünü kurdum. Bu kulübün kurucu başkanı olmakla birlikte halen daha aktif olarak başkanlık görevini yürütmekteyim. Kulübümüz 2 yıldır faaliyet göstermekle birlikte toplamda 33 madalyamız bulunmaktadır.

Kulüp olarak hangi branşlarda faaliyet göstermektesiniz?

Minder Güreşi,

Bilek Güreşi  ve

Vücut Geliştirme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Kulüp olarak gelecek hedefleriniz  ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Şu an 4 olan milli sporcu sayımızı gelecek  sene  en az 8'e  çıkartmayı hedeflemekteyiz. 2020 Tokyo Olimpiyatlarında  kulübümüzden en az 2 sporcumuzu olimpiyatlara  göndererek ayrıca  kürsüye çıkmalarını hedeflemekteyiz.

Kulüp olarak toplumsal  amacımız ise ;

Gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmelerini engelleyerek spora yöneltmek diyebilirim.  Çocuklarımızı  sportif faaliyetlere katılmalarını özendirerek, ileride sporcu olmanın avantajlarını  anlatıyoruz. Hele ki madalyalı sporcular için ise bütün kapıların  sonuna kadar açılarak ,gelecek hayatlarında mesut olmalarını anlatmaya çalışıyoruz. Memur olmak isteyenler olsun, güzel işlere girmek isteyenler olsun her daim madalyalı sporcuların toplum içinde ve nazarında büyük avantajlar yakaladıklarını anlatarak onları sporla iç içe büyümelerini öğütlüyoruz.

Peki GFC  Fitness Salonunuzda hangi dersleri vermektesiniz?

-- Winkchun,

--Güreş,

-- Vücut geliştirme,

-- Pilates,

-- Zumba,

-- Strong Zumba

dersleri  verilmektedir.

Yediden Yetmişe, bay- bayan herkesi  salonumuza beklemekteyiz.

Bilek Güreşinde, 2017 yılında Avrupa ve Dünya şampiyonu olan, Sayın Gülistan Korkmaz'a  ve   A milli  Takım Minder Güreşçisi Sayın  Ayşe Vatansever'e   üstün başarılarından dolayı buradan onlara   teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Röportajımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz, son olarak Bursa kamuoyuna ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Bursa bir sanayi kenti, Ticaret kenti .Bursa ekonomisi ile büyük bir şehir. Bursa'daki belli başlı büyük kurumsal şirketlerin mutlaka başarılı amatör spor kulüplerine kulak vermesi ve desteklemeleri gerektiği inancındayım. Böylelikle bizim gibi kulüplerin de çok daha büyük başarılar yaşamaları içten bile değil diye düşünmekteyim. O yüzden buradan  büyük kurumsal şirketlere  sesimi duyurmak istedim. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa'mızın unutulmaz şampiyonlarından Sayın Kadir Gırdoğlu'na Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz. Ve şampiyonumuzun da  çok doğru bir tespit neticesinde belirtmiş olduğu gibi Büyük kurumsal şirketlerin, işletmelerin mutlaka amatör spor kulüplerine ve amatör sporculara destek olmaları gerektiğini, bir kez de bizler buradan tekrarlamak istiyoruz.

İletişim Bilgileri:

Atatürk Caddesi,

Pamucak Sokak,

Kardeşler sitesi   B Blok

Telefon: 0 224 483 70 20

Gsm: 0 535 878 94 78

Görükle /Nilüfer /Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.