Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa İle İç İçe Çocuğunuz İle Baş Başa

“Sihirbaz Gösterisi ile Ücretsiz İkramlıkların dağıtılacağı Açılışımıza tüm halkımız davetlidir. 26 Mayıs 2017 CUMA 13:30-15:00 @Limon Ağacı Cafe & Event House”

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2017 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2017 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğa İle İç İçe Çocuğunuz İle Baş Başa

Limon Ağacı Cafe & Event House ‘un kurucusu ve işletmecisi Sayın Tuğba MARŞAN ile çalışmaları, hizmetleri ve faaliyetleri üzerine keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle Tuğba Hanım sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Limon Ağacı Cafe'nin bugünlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim.

1983 İstanbul doğumluyum. İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü mezunuyum. Evlilik kararım ile birlikte Bursa’ya yerleştikten sonra Master Eğitimi için eşimle birlikte İngiltere’ye gittim ve Londra’da 2 seneye yakın kaldım. Daha o zamanlar İngiltere'de annelerin çocuklarıyla güzel vakit geçirebildikleri Anne-Çocuk Cafelerinin çok yoğunlukla olduğu dikkatimden kaçmadı. Ben de bir gün mutlaka Türkiye'de böyle bir Cafe açmalıyım diye düşünüyordum. Fakat benden önce bu şekilde işletme açanların olduğunu ve hepsinin de kendine özgü apayrı keyifli ortamları olduğunu da eklemek isterim. İngiltere’den döndüğüde bir süre ambalaj sektöründe bir firmada çalıştım, daha sonra otomotiv sektörüne Magneti Marelli Mako firması ile geçiş yaptım. Mako’da ilk 3 yıl İş Güvenliği Uzmanı ve Çevre Mühendisi olarak, devam eden 2 yıl ise Satınalma Mühendisi olarak görev aldım. 2013 yılında ileride hayalimi gerçekleştirmek için KOSGEB Kadın Girişimci Sertifikamı da aldığımı ve kadın girişimci desteği ile ticaret hayatına atıldığımı sırası gelmişken belirtmek isterim. 2016 yılı sonu ise elime değerlendirebileceğim bir yatırım fırsatı çıktı ve ben de çok eskilerden, daha İngiltere'deki eğitim sürecinden beri aklımda olan ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirdikleri ve herkesin karşılıklı keyif aldığı bu atmosferi hayata geçirmeye karar verdim.

2017 Ocak ayı ile birlikte hizmet vermeye başladığımız işletmemiz, 250 m2 Kapalı ve 2.800 m2 açık alanı ve bahçesi olan ferah bir mekan konumundadır. Açık ve kapalı oyun parkı bulunan, ev yapımı lezzetlerin hazırlandığı, özel hazırlanmış eğlenceli çocuk menüleri ve ev yapımı içeceklerin bulunduğu, çocuklu bir ailenin ihtiyacı olan her şeyi bir arada sunabilen, alışılmışın dışında bir cafedir. Bu güzel giriş için teşekkür eder ve Limon Ağacı Cafe'nizin farklılıklarını ve menünüzden seçme lezzetleri hakkında da bilgi vermenizi rica ederim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki işletmemizde her zaman ve daim bayan ağırlıklı arkadaşlarla çalışmaktayız. Part-Time öğrencilerimizle birlikte şimdilik ekibimizde toplam 6 kişi bulunmaktadır. Menümüzde sürekli hazır olan anne yapımı yiyecekler ve içecekler bulunmaktadır.

Bunları açmamız gerekirse;

Kendimizin hazırladığı Organik ürünlerden meydana gelen Köy Kahvaltımız ve ayrıca güzel süslemelerle sunduğumuz Çocuk Kahvaltımız, Ev yapımı Hamburger, Anne Köfteleri Tabağı, El Açması Mantımız, Salçalı Tostlar, Çiğ Börek, Pizza, İçli Köfte, Çocuk Mamaları, her gün değişen Kurabiye Tabağı ve Sütlü Tatlılarımız, Limonlu Cheesecake ve benzeri özel lezzetler, Anne Eli Değmiş Waffle gibi birçok çeşidi menüden seçebilirsiniz. Mutfakta hazırlanıp sunulan tüm yiyeceklerimizin hepsi ev ortamındaki gibi taze, lezzetli ve sağlıklı sunulmaktadır. Köftelerimizi kendimiz hazırlıyor, ketçap ile domates suyunu, mayonez ile ev yoğurdunu karıştırarak çocuklarımızın aldığı hazır gıda oranını düşük tutmaya çalışıyoruz. Genel yaklaşımımız çocuklarımızın fast-food yerken bile vitamin alması ve annelerimizin içinin rahat olması…

İçeceklerimizden bahsedecek olursak;

Taze sıkılmış Portakal Suyu veya Elma-Havuç Suyumuz, Muzlu/Çilekli Sütümüz, Ev Limonatamız ve Anne Ayranımız, Yine Ev yapımı Bitki Çaylarımız, Süt ile hazırlanan Salep ve Sıcak Çikolatamız, Ihlamur vb. mevsimine göre bitki çaylarımız ile çocuklarımız ve ebeveynler için hoş sunumlu ve mutlaka denenmesi gereken lezzetler sunmaya çalışmaktayız.

Cafe'nizin fiziki şartlarını ve olanaklarınızı belirtir misiniz acaba?

Elbette…  50 m2 oyun odamızda çift katlı top havuzu-trambolin ve yumuşak oyun alanımız mevcut. Soft Play alanımız 3-10 yaş arası, Yumuşak oyun alanımız ise 0-3 yaş arası çocuklarımıza uygundur. Yumuşak Oyun odamızda TV ve Çocuk Filmi yayınları da yapılmaktadır. Her an süslenmiş şekilde kullanıma hazır ayrı bir doğum günü salonumuz bulunmaktadır. Doğumgünü odamızın kapasitesi 50 yetişkin ve 20 çocuktur. Ancak cafenin iç salonunu, balkonları ve sundurma alanlarını da kullanarak 300 kişiye kadar farklı organizasyonlar için hizmet vermekteyiz. Doğum günü kutlamalarında bütün süslemeler bize ait olduğu gibi Palyaço ve Sihirbaz gösterileri de yapılabilmektedir. Ayrıca müşterilerimiz 30 çeşit Kahraman Konseptlerimizden çocuklarının yaşlarına ve zevkine uygun süsleme konseptini de seçebilmektedir. Cafe'miz aynı anda ayrı salonlarda doğum günlerinin kutlanılabilmesine olanak sağlamaktadır.

Bahçemizde, Kaydırak, Salıncak ve Atlı-Karınca, Anne-Çocuk salıncağı gibi değişik yaş gruplarında ki çocuklarımızın iyi vakit geçirebileceği oyuncaklarımız mevcuttur. Nilüfer Belediyesi tarafından engelli park alanı olarak hizmete açılan bahçemizde, Tekerlekli Sandalyelerle kullanılan oyun aletleri de bulunmaktadır. Ayrıca alt değiştirme ve emzirme odası ile çocuk lavabo ve tuvaleti de bulunmaktadır.

Standart kapalı alanı 120 yetişkin, 50 çocuk olan limon cafemizde, 300 kişiye kadar Kına/Nişan/Bebek Mevlüdü gibi organizasyonlar da yapılmaktadır. Projeksiyon ve Barkovizyon hizmetimizle çeşitli şirket toplantıları, okul ve veli toplantılarına ilaveten eğitmen eşliğinde çocuk etkinlikleri de yapılmaktadır.

Emsallerine özellik ve hizmet çeşitliliği bakımından fark atmış olan Limon Ağacı Cafe & Event House'un kurucusu, sahibi, her şeyi Sayın Tuğba MARŞAN'a bundan sonraki çalışmalarında da Bursa Haber gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz. Bütün Nilüferliler’i ve Bursalılar’ı bu farklı ve unutulması zor kaliteli hizmetlerden faydalanmalarını şiddetle öneriyorum.

Bize Ulaşın

0536 881 78 86

/limonagacicafebursa

www.limonagacicafe.com

info@limonagacicafe.com

23 Nisan mah. 257. Sk. No:8 Altınşehir 16120 Nilüfer/Bursa

(Altınşehir Hipodrum Kavşağı- Onur Market / Beyti Sini arka sokağı)

Haber fotoğraf ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.