Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOĞA İLE BAŞBAŞA, YAYLA ET MANGAL

Eski Yalova Yolu üzerinde doğa ile iç içe olan güzel konumuyla Bursa'mızın gözde işletmelerinden olan "Yayla Et Mangal"ın sahibi Sayın Özer Aksoy ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 01:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DOĞA İLE BAŞBAŞA, YAYLA ET  MANGAL

Yayla Et Mangal"ın sahibi Sayın Özer Aksoy  ‘Konum itibariyle şehre çok yakınız. Merkeze 6 kilometrelik  bir mesafedeyiz. Bu kadar yakın olmamıza rağmen doğa ile baş başa yeşillikler içerisinde yüze yakın ağacın gölgesinde bütün vatandaşlarımıza  mangal keyfi sunuyoruz’ dedi.

Özer Bey röportajımıza başlarken öncelikle sizi tanıyabilir miyiz ?  Sonrasında ise "Yayla Et Mangal"ın  kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette 1986 yılında Bursa'da doğdum. Babam Recep Aksoy 1970'li yıllarla birlikte pide lahmacun ve yemek sektöründe çalışmalar yürüttükten sonra 1999 yılında Yayla Et Mangal'ı halkımızın hizmetine sunmuş. Sonrasında 2003 yılından itibaren de ben işletmeye başladım. 5000 metrekare açık alan üzerinde, 400 metrekarelik kapalı alanımızla, sıkıntısız otoparkımız, çocuklarımızın koşup oynayabilecekleri çocuk oyun alanımız ve 100'e yakın ağacımız ile tüm halkımıza  doğa ile baş başa mangal  keyfi sunuyoruz.

Peki Özer Bey bizlere güzel lezzetlerinizden bahsedebilir misiniz?

--- Izgara çeşitlerimiz;

-- Kasap köfte,

-- Pastırmalı kaşarlı Special köfte,

-- Kaşarlı köfteler,

--Kuzu pirzola,

-- Kuzu şiş,

-- Kuzu külbastı,

-- Kuzu beyti,

-- Kuzu küşleme

-- Dana bonfile,

-- Dana biftek,

-- Piliç ızgara,

-- Ciğer sarma

-- Mantar güveç

Saydıklarıma ilaveten;

Taş fırında, odun ateşinde Pide çeşitlerimiz de bulunmaktadır.

Bunlar;

Kıymalı , Kuşbaşılı  , Kaşarlı  ve  Karışık Pidelerimizdir.

(Mezeler ve salata çeşitlerimiz ise  isteğe bağlı olarak servis edilmektedir).

Tatlılarımız ile ilgili bilgi vermem gerekirse;

-- Kaymaklı Ekmek Kadayıfı,

-- Trileçe,

-- Fırın Helva ve

-- Supangle'dir.

Ayrıca gruplara özel kuzu tandır ve çevirme hizmeti de  verdiğimizi  son olarak eklemek istiyorum.

Peki Özer Bey bizlere gelecek hedeflerinizden bahsetmek ister misiniz?

Orta vadede çok müsait olan arazimizde ,  Kır Düğün Salonu projemiz bulunmakta.  Bu projemizi hayata  geçirmek için  planlamalar yürütmekteyiz.

Sektörel sıkıntılarla karşılaşıyor  musunuz?   Karşılaşıyorsanız bu hususta bizlere ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Maalesef her kesimden bizim sektörü girişler bulunmakta. Fakat bizler bu işin çekirdeğinden gelmiş  olmamız  nedeni ile  bizi  sektörde  avantajlı kılıyor. Ama  sektörü çok iyi tanımadan büyük yatırımlar yapmış olanlar ilerleyen süreçte büyük zorluklarla karşılaşarak kısa zamanda da tekrardan sektörden çıkmak zorunda kalıyorlar. Bu tür sıkıntılar yaşandığını söyleyebilirim.

Başka sektörlerde de çalışmalar yapıyor musunuz?

Yayla Et Mangal ile hizmet sektöründe çalışmalar yürüttüğümüz gibi Otomotiv ve İnşaat sektörlerinde de yatırımlarımız bulunmakta. Otomotiv sektöründe yedek parça ve tasarım işleri yapmaktayız. İnşaat sektöründe ise Yap- Sat ve Taahhüt  sistemi ile  çalışmalar yürütmekteyiz. Şu ana dek 3 projeyi tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik. Halen  bir proje üzerine çalışmalarımız yoğunlaşmış durumda. Ayrıca bir projemizin  de plan aşamasında olduğunu ve en kısa zamanda hayata geçeceğini şimdiden bütün Bursalıları müjdelemek istiyorum.

Özer Bey röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Son olarak Bursalılara , Demirtaşlılara ne tür mesajlar vermek istersiniz?

Neler söylemek istersiniz?

Konum itibariyle şehre çok yakınız. Merkeze 6 kilometrelik  bir mesafedeyiz. Bu kadar yakın olmamıza rağmen doğa ile baş başa yeşillikler içerisinde yüze yakın ağacın gölgesinde bütün vatandaşlarımıza  mangal keyfi sunuyoruz. Bütün ailelerimizin ve minik yavrularımızın çok rahat edebilecekleri geniş bahçemiz ve Çocuk Parkımızla bütün Demirtaşlı ve Bursalı hemşehrilerimizi "Yayla Et Mangal"a bekliyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Ulaşım avantajı , konumu ,geniş ve sınırsız Otoparkı, Çocuk oyun alanları, 100'e yakın ağacı ve tabii ki güzel lezzetleri ile hizmet vermekte olan" Yayla Et Mangal"ın  girişimci, genç sahibi Sayın Özer Aksoy'a Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek planlamalarında  başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Demirtaş Yolu Caddesi,

( Eski Yalova Yolu Caddesi)

Telefon: 0 224 262 34 42

Gsm: 0 532 204 87 67

Demirtaş/ Osmangazi/ Bursa

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.