Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOĞA İLE BAŞBAŞA, ŞELALENİN DİBİNDE; ŞELALE DOĞA CAFE

DOĞA İLE BAŞBAŞA, ŞELALENİN DİBİNDE; ŞELALE DOĞA CAFE

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DOĞA İLE BAŞBAŞA, ŞELALENİN DİBİNDE; ŞELALE DOĞA CAFE

Sayit bey, sizi tanıyabilir miyiz ? Sonrasında son 5 yıllık ortaklığınızla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Sayit BULUT. Turizm sektörüne, Antalya’daVahap beyle birlikte 2005 yılında başladım. Orada da yıllarca aynı işletmelerde bulunduk, birlikte çalıştık, aynı mahallelerde yaşadık. Sonrasında 2013 yılında Bursa’nın Ortadoğu Turizm başkenti seçilmesiyle birlikte Bursa’ya atılım yaptık. Doğa Restoran’ın sahibi Muhlis Can ile tanıştık ve kendisinin önderliğiyle birlikte Şelale Doğa Cafe’nin kurulmasını sağladık ve hizmet vermeye başladık.

-Peki Sayit bey, umduğunuz gibi gidiyor mu ? Bu 5 yılda neler yaşadınız ?

Son 3 yılda ülkenin içinde bulunduğu sosyal politik durumlardan dolayı patlamalar vs. bunlar turistleri çok etkiliyor. Gelirlerimiz açıkçası biraz düşük oldu. Çok da kötü diyemeyiz. Periyodik bir şekilde ilerledik, telefi etmeye çalışıyoruz. Bu yıl inşallah daha iyi olacak.

-Şelale Doğa Cafe olarak, gelecekte neler hedefliyorsunuz Sayit bey ?

2013 yılından beri işletmeci arkadaşlarla birlikte bayrağı açıyoruz. Antalya’daki turizm tecrübemizden de kaynaklı olarak geldiğimiz ilk günden bugüne hep Şelale’ye bir artı koyarak başardık. İlerleyen dönemde Bursa’da Saitabat Şelalesi bir marka oldu, bunu dünyada bir marka haline getirmek istiyoruz. Çünkü; tabiatın içinde doğayla iç içe, her yerde bulunamayacak temiz bir hava yani doğal bir klimamız var burada. Doğası bozulmamış bir yer, doğayla barışık olarak işletmemizi geliştirmeyi daha ileriye taşımayı düşünüyoruz.

İnsanlardan ricamız; Saitabat’ta doğanın içinde doğal bir nefes alsınlar istiyoruz.

Vahap bey kendinizi tanıtabilir misiniz ?

Vahap ÇETİN. Yaklaşık 15 yıllık turizmciyim. Asıl mesleğim fotoğrafçılık. Bursa bölgesinde hem fotoğraf hem de cafe işletmeciliği yapmaya başladık. Cafe ve fotoğraf hizmetini aynı anda sunuyoruz. Yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyoruz. Sayit beyle turizme başladığımız dönemden beri arkadaşız. Arkadaşlığımızın, samimi dostluğumuzun neticesinde beraber ortak işletme yapmaya başladık ve yaklaşık 5 yıldır bir ortaklığımız vardır.

Buraya gelen turistler neler bulabilirler ? Ne tür hizmetle sunabiliyorsunuz ?

Buranın doğası ve havası çok muazzam, şelalenin hemen dibinde. Aynı zamanda buraya gelen insanlar Bursa’nın eski halinden de kalıntılar görebilir. Değişik restaurant hizmeti, cafe hizmeti, çocuklar için eğlence hizmeti herşeyi bulabilirler. Sadece burada değil genel olarak buradaki tüm tesislerde aynı şekildedir. Biz burada bir aileyiz.

Sayit bey ve Vahap beye çok teşekkür ediyoruz. Bizde Bursa Haber Gazetesi olarak sizlere bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Tel: 0 532 401 50 33

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.