Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOĞA İLE BAŞBAŞA DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI

Doğa ve yeşillikler içerisinde düğün organizasyonlarıyla Bursa'da adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Bahçe Panorama Kır Düğün Salonları ‘nın kurucuları ve sahipleri İlhan ve Reyhan Coşkun kardeşlerle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DOĞA İLE BAŞBAŞA DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI

Biri 1000 ve diğeri ise 600 kişilik iki salonu bulunmakta olan Bahçe Panorama Kır Düğün Salonları müşterilerine ilk günkü şevk ve aşkla en iyi ve kaliteli hizmeti sunma uğraşını veriyor.

Öncelikle, Bahçe Panorama ‘nın kuruluşu ve hizmet verdiğiniz organizasyonlarla ilgili okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

2011 yılında kurmuş olduğumuz "Bahçe Panorama Kır Düğün Salonlarında, başta Düğün Organizasyonları olmak üzere, Kına, Açılışlar, İftar Yemekleri, Doğum günü, Sünnet düğünleri, Kurumsal etkinlikler, Mezuniyet törenleri, Nişan, Parti, Piknik gibi organizasyon ve kokteyllerle birlikte çay, kahve ve kahvaltı servislerimizle halkımızın hizmetindeyiz.

Ev sahipliğini yapmış olduğumuz cemiyetlerin yemekli, yemeksiz ve olabilecek her türlü seçenek imkânlarını müşterilerimize sunmaktayız. Şu bilinmelidir ki, Yeni bir hayata atılan en önemli adımdır düğün törenleri. Tüm davetlilerin akıllarında kalmalı ve başta yeni çift olmak üzere herkes mutlu ayrılmalıdır organizasyon alanından. Bizlerde  sizlere ve misafirlerinize şehir manzarası eşliğinde, iki ayrı konseptteki salonumuz  ile güzel ve eğlenceli bir organizasyon amacı ile  , özel dekorasyon seçeneklerimiz ve önerilerimizle hizmetinizdeyiz...

Bahçe Panorama Kır Düğün Salonları ‘nın Fiziki Şartları ve Hizmet İçeriği ile ilgili bizlere neler söylersiniz?

Biri 1000 ve diğeri ise 600 kişilik iki salonumuz bulunmaktadır. Ayrıca 400 araç kapasiteli otoparkımızda vale hizmeti de bulunmaktadır.

Şimdi kişilerin en çok merak ettiği konuya geldi sıra, fiyatlandırmalar hakkında bizlere neler söylersiniz?

Uygun fiyat politikaları uygulamakta olup, İstek ve seçenekler çerçevesinde, Düğün Organizasyonlarında 10 TL ile 60 TL arasında kişi başı fiyat aralığımız bulunmaktadır. Sırası gelmişken Hafta içleri % 50 'lere varan fiyat indirimlerinin olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca Düğün Organizasyonlarında fiyata Gelin Başı, Araba Süsleme, Fotoğraf ve Arşiv Hizmetleri ile 3 sazdan oluşan Canlı Müzik Hizmetleri dâhil edilmektedir. Yemek ve İkram Hizmetlerimiz de ilk günkü şevk ve aşkla en iyi ve kaliteli hizmeti sunma uğraşı verdiğimizi belirtmek isterim.

Eşsiz Şehir Manzarası eşliğinde Doğa ile baş başa, gerçek çim üzerinde düğün organizasyonu planlayanlara şiddetle önereceğim Bahçe Panorama ‘nın sahipleri Sayın İlhan Coşkun ve Sayın Reyhan Coşkun'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ODUNLUK MAHALLESİ

LEFKOŞA CADDESİ ORHANELİ YOLU 2 KM

NO:111/A

TEL:0 224 452 04 77

GSM:0 538 569 86 81

0 536 739 36 20

www.bahcepanorama.com

Facebook: bahce panorama

NİLÜFER/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.