Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEZGAH YAPI; PASTANIN KREMASI

Kentimizin başarılı mutfak ve banyo tezgâhı üreticilerinden olan Dezgah Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin ortaklarından Sayın Erdal Sevim ile güzel bir o kadar da bilgilendirici keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEZGAH YAPI;  PASTANIN KREMASI
Öncelikle Erdal Bey sizi tanıyabilir miyiz?Sonrasında ise Dezgah Yapı İnşaat Sanayi’nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

 1975 yılında Bursa'da doğdum. Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunuyum, evliyim bir oğlan, bir kız olmak üzere iki çocuk babasıyım. Önceleri,  İlk olarak 2008-2009 yıllarında Mermer Atölyesi olarak Geçit’ te bu işe başladık, ilk zamanlarda sadece mermer işi yapıyorduk, atölyemizin küçük gelmeye başlamasıyla birlikte ve Bursa'da mermer sektöründe birçok işletme olduğundan, bizde o dönemde branşlaşma yoluna gittik sadece mutfak ve banyo tezgâhı yapmaya başladık. İlerleyen süreçte de bu günlere gelmiş olduk.

Peki, Erdal Bey hangi tür markalarla üretimler gerçekleştirmektesiniz?

 Çimstone,  Belenco ve Silestone gibi markaların taşlarını alıp bunları işliyoruz. Bu nu nasıl işliyoruz, ilk olarak ölçü ekibimizden arkadaşımız evde kurulmuş olan, dolabın üzerinden ölçüsünü alıp geliyor, bizler de hazır büyük levhalardan, kesiyoruz biçiyoruz ve bunları yapıştırıyoruz ve tabi ki yerine gidip montajını yapıyoruz. İşlem bu şekilde devam ederek süreklilik kazanmış oluyor. 

Gerçekten çok güzel, peki Erdal Bey şimdiye kadar hangi projeleri gerçekleştirdiniz? Bizlere bunlarla ilgili örnekler verebilir misiniz?

 Tabi ki, Endülüs Park projesini tamamladık. Balat-İnci projemiz hali hazırda devam etmekte. Dikencik Meteor Projesi de halen sürmekte. Akyükselen Kentsel Dönüşüm projesini tamamladık. İstanbul'da Golden Tulip Otel’de projelerimizdendir. Bursa Şehir Hastanesi projesi de bu hafta netleşecek oradan gelecek haberi bekliyoruz, inşallah o projeye de başlamak istiyoruz, aynı zamanda Muğla-Dalaman Havaalanı projesinde de bulunduğumuzu sırası gelmişken söylemek istiyorum. Kısacası Bursa’da ve yurt çapında büyük projelerde çalışmalar yürütmüş olduğumuzu kesinlikle söyleyebilirim.

Dezgah Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

 Gelecek hedefleri olarak biz Bursa, Eskişehir, Kütahya, Tavşanlı, Bandırma, Yalova ve daha birçok şehirdeki birçok çalışmada birçok projeye de bulunduk. İstanbul'da da çalıştık, bizim için mesafeler aslında çok sınırlı değil, sınırsız mesafelerde proje çalışmaları yapıyoruz. Bursa İkea'nın tezgâhta çözüm ortağı olduğumuzu da ayrıca sırası gelmişken belirtmek istiyorum. Bunun yanı sıra yurt dışında New York'taki Lions Milk Cafe'nin ürünlerini gönderdik,  Nijerya, Fransa ve daha birçok Arap ülkelerine ürünlerimizi göndermekteyiz. Birçok noktayla İhracat bağlantıları sağladık. Tabii bunu ilerleyen süreçte daha da fazlalaştırmak iç piyasadaki daralma sürecini yurtdışına açılarak aşmak ve daha ilerletmek hedefindeyiz.

Erdal Bey Peki üretim tesisleriniz nerede ve toplamda kaç personel ile hizmet vermektesiniz?

 Çalı yolu üzerinde Toplam 3500 metrekarelik bir alan üzerinde 1000 metrekarelik kapalı alandaki üretim tesisimizde toplam 13 personel çalışmaktadır. Şirketimizin diğer ortağı Fatih Dikici de ayrıca Finans Müdürümüzdür. Bunun yanı sıra Burcu Hanım Satın Alma ve Proje İşlerine bakmaktadır.

Son sorum ise şirket olarak insanlara tüketicilere neler vaat ediyorsunuz?

 Tezgâh standart bir şey, herkesin evinde olan bir şey ama tezgâhın buraya gelesiye kadar aşamaları çok önemlidir. Yüksek kaliteli olması hizmet kalitesinin yüksek olması için elimizden geldiğince uğraş vermekteyiz. Tezgâhın tercih konusu zaten budur, en öncelikli hedefimiz servis ve yüksek hizmet kalitesidir. Müşterinin dilinden anlamak onların istedikleri ürünleri sunabilmek en önemli unsurlardan biridir ve biz burada bunları sunabildiğimize inanıyoruz. Bir ev içerisinde bir ofis içerisinde mutfak gerçekten çok önemli bir unsurdur, bayanlarımız bir eve girdiklerinde hemen mutfağa bakarlar, mutfakta da mutfak tezgâhının nasıl olduğuna dikkat kesilirler. Bir mutfakta sadece dolaplar olduğunda tezgâh yoksa bir anlam ifade etmez. Biz de o yüzden üretim aşamalarında olsun her zaman yüksek kalite standartları tutturmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Linea Dekor, İntema Mutfak, Atölye Mutfak ve Dortek gibi işletmelerle üretim ortaklığı ve işbirliği yapmaktayız.  Diyerek sözlerini tamamladı.

 Kaliteli hizmet anlayışıyla Bursa’da sektöründe adını duyurmuş olan Dezgah Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin ortaklarından Sayın Erdal Sevim'e ve şirketin Satın Alma, Proje Sorumlusu olan Sayın Burcu Adem'e bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyor röportajımıza yapmış olduğu katkılardan dolayı da teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

Fabrika - İletişim Dezgah Yapı İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Alaattin Bey. Mah. Ahıska Cad. No:258 Nilüfer/BURSA

0224 242 88 81

0224 242 88 80

Ofis - İletişim Dezgah Yapı İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Emek-Zekai Gümüşdiş Mah. Sanayi Cad. No:570/A Osmangazi/BURSA

0224 242 88 81

0224 242 88 80

info@dezgah.com

dezgah@dezgah.com

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.