Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DENİZCİLİKTE 39 YILLIK EMEK, ALIN TERİ VE BAŞARI SAN BOAT MURSAN

Aile şirketi olarak 1979'da sektöre adım atan, MURSAN'ın firma adları San Boat'ın ise satış markası olarak lanse edildiği, 4500 m2 kapalı alana sahip fabrikasında tamamı kendi bünyelerinde ürettikleri 5 bin 500'den fazla tekneleriyle Türk ve Dünya sularında söz sahibi olan, Almanya’dan, Lübnan’a, İtalya’dan, Norveç’e kadar ağırlıklı Avrupa olmak üzere 23 farklı ülkeye yaptığı ihracatla sektörde lider konumda bulunan San Boat MURSAN firmasının konuğu olduk.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DENİZCİLİKTE 39 YILLIK EMEK, ALIN TERİ VE BAŞARI  SAN BOAT MURSAN

Firmanın başındaki isimler  Okan Oğuztürk ve Hasan Oğuztürk ile tekne modellerinden ihracata, Bursa'nın sektörel konjonktüründen global pazarın durumuna pek çok konu hakkında nitelikli bir söyleşi gerçekleştirdik.Okan Oğuztürk işlerinde son derece profesyonel biçimde çalışarak tecrübeleri ile harmanladıkları çalışmalar sonucu ortaya çıkan ürünlerinin üzerinde yazan SanBoat markasının, ailesinin ve firmasının, 39 yıllık emeğini, alın terini ve başarısını temsil ettiğinin altını çizdi.

AMACIMIZ MUTLU, KEYİFLİ VE GÜVENDE HİSSETTİRMEK

Okan Oğuztürk 39 yıl önce başladıkları bu yolculukta, önceliklerinin hiçbir zaman en çok tekneyi üreten yada en çok kar eden firma unvanına sahip olmak olmadığını, ilkelerinin ilk günden beri sadece, teknelerini kullanan tüm dostlarının, denizin üzerinde geçirdiği her dakikayı beklentilerinin dahi üzerinde mutlu,keyifli ve güvenli geçirebilmesini sağlamak olduğunu ifade etti. Oğuztürk '' Prensiplerimiz doğrultusunda deniz sever kişi müşterimiz olsun ya da olmasın fark etmez onlarla fikir alışverişi gerçekleştirmekten onların eleştirilerini dinlemekten ve onlara destek olmaktan fazlasıyla memnun oluyoruz. Biz sıcak ilişkilerle birlikte değişen ve gelişen teknolojik olanakları harmanlayarak yarım asra yakın tecrübemiz ile çıtayı yükseğe koyan bir firmayız. Bu minvalde opsiyonel unsurlarla misafirlerimizi farklı kılacak detayları ürünlerimizde kullanarak kaliteden taviz vermeden memnuniyet temelli hizmetimize devam ediyoruz.'' şeklinde konuştu.

24 SAAT İÇİNDE SERVİS GARANTİSİ

. Satış sonrası gerçekleştirdikleri koşulsuz servis desteği ile müşteri-satıcı ilişkisinden çok dostluk bağı ile yaklaştıklarını belirten Oğuztürk '' Denizde olduğunuz her an yanınızda olamasak ta, herhangi bir ihtiyacınız yada sorununuz da size bir telefon kadar yakında olabilmek amacıyla Sinop’tan Göcek’e, Mersin’den Gökçeada’ya kadar Türkiye’nin neresi olursa olsun, maksimum 24 saat içinde acil servis garantisi sunuyoruz. Kısaca sonuna kadar ürünümüzün arkasındayız; yerli bir firma olarak kolaylık ve çabukluk ilkelerini asla göz ardı etmeden 7/24 ulaşılabilinen servis çağrı numaraları ile hizmet veriyoruz.'' dedi.


2018 CNR AVRASYA BOAT SHOW'DA FARK YARATTIK

Ülkemizin organize ettiği uluslararası CNR Avrasya Boat Show Fuarı'nda kurduğumuz stand ile fark yarattıklarını söyleyen Okan Oğuztürk, ''Dünyaca ünlü markaların mega yat, tekne ve yelkenlilerinin yanı sıra sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanları ile yer aldığı CNR Avrasya Boat Show'da, denizcilik sektörünün önde gelen 1.500 markasına ait 3.500'ün üzerinde deniz aracı, on binlerce yerli ve yabancı ziyaretçinin beğenisine sunuldu.Biz de orada hem ülkemizi hem de Bursa'mızı başarılı biçimde temsil ederek anlımızın akıyla bir fuar geçirdik. Standımız adeta Marin Club gibi bir buluşma noktası haline gelirken firmamıza olan talep bizi fazlasıyla memnun etti.Bu şekilde önem arz eden tüm fuarları takip etmeye çalışıyor ve en üst seviyede ürünler sunmayı hedefliyoruz.Dünya piyasasını koklayarak global pazardan asla kopmak istemiyoruz.

BURSA İLE BERABER BÜYÜYECEĞİZ

Bursa'daki körfezlerin coğrafi ya da jeolojik yapıları nedeniyle verimli kullanımı konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Oğuztürk, belediyelerin bu konudaki duyarlı tutumunu sürdürerek Bursa ile sırt sırta vererek daha da büyüyeceklerini ifade etti. Oğuztürk bu konuda şunları söyledi:''Bakım sahalarındaki yetersizliğin herkes farkında. Tüketiciye anlık ve hızlı hizmet vermek adına oluşturulacak alanlarla Bursa'mız ekonomik anlamda daha da büyük pay alabilir. Şuan denizden elde edilecek gelirin yüzde 80'ini şehir olarak alamıyoruz. Duyarlı bürokratlarımızın sesimizi duyup bu konuda önümüzdeki zamanlarda projeler geliştireceğine zerre kadar şüphemiz yok. Denizde bir hazine saklı ve bundan Bursa olarak yararlanmayı ve büyümeyi şehrimizle paralel yaşamayı istiyoruz.'' dedi.

İLETİŞİM

 mursan@mursan.com.tr

 http://www.mursan.com.tr

T: +90 224 248 81 20 
 F: +90 224 248 87 28

HABER VE FOTOGRAF : SERCAN SELÇU

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.