Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DENGELERİ BOZAN ADAY ŞAHİN SEVİNÇ

CHP’nin ikinci bölge adayı Şahin Sevinç sıra dışı bir adaylık örneği sergileyerek gündem oluşturmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DENGELERİ BOZAN ADAY ŞAHİN SEVİNÇ

CHP’nin ikinci bölge adayı Şahin Sevinç sıra dışı bir adaylık örneği sergileyerek gündem oluşturmaya devam ediyor.Aslen Muş doğumlu olan Şahin Sevinç Doğu ve Güneydoğu seçmeni üzerinde ciddi bir potansiyeli yakalamış durumda.Yaptığı seçim çalışmalar Demokratikleşme ,sosyal devlet ve inançlara saygı eksenli olması ile göz dolduruyor. Kısa süre zarfında sıkılmadık el bırakmama hedefi ile çok yoğun bir tempoda geç saatler kadar ziyaretler gerçekleştiriyor.Gittiği ziyaretlerde gördüğü ilgiyle Bursa’nın en çalışkan Milletvekili adayı ünvanını aldı.

  Sayın Sevinç yaptığı görüşmelerde ayrıcalık ve şüphenin bitmesi,yurttaşların birbirine güvenmesi için ülkenin demokrasiye ihtiyacı olduğunu belirtti ve şunları ekledi; ‘Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında inançlara saygı gelecek,ötekileştirme son bulacak,komşularla gerilimler bitecek’ dedi.

 ‘ Yurtta Barış Dünyada Barış’ ilkesini prensip edinen Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ülkemizde kavgacı üslubun biteceğini ve Türkiye’nin dış ülkeler içerisinde yalnızlığının sona ereceğini ifade ederek halkımızdan destek istiyor.

  Şahin Sevinç adeta 1. Sıra adayı gibi kapı kapı gezerek Cumhuriyet Halk Parti teşkilatlarında yeni olmasına rağmen gayretli çalışmalarıyla ,fedakarlığı ve sempatik ilişkileriyle partililer tarafından da kısa sürede benimsenerek takdir edilmeye başlandı.

  Sayın Sevinç ayrıca şunları belirtti; bugün her zamankinden daha fazla uzlaşı kültürüne,bağımsız yargıya ,kuvvetler ayrılığına ihtiyaç olduğunu, bunun da ancak Cumhuruiyet Halk Partisi iktidarı ile gerçekleşeceğini belirtti.Eğitimin iflas ettiği günümüzde bunun ancak bir ameliyatla düzeltilebileceğini ekledi. Adaletsizlik eğitim sisteminde barınmaması gereken bir olgudur.Eğitimde fırsat eğitliğinin olduğu bir sistem amaçlıyor.Öğretmen maaşlarının arttığı atanamayan öğretmenlerin kalmadığı,tüm sınavların ücretsiz olduğu bir döneme geçmeyi hedefliyor.Cumhuruiyet Halk Partisi ile birlikte yüzlerin güleceği ,huzurun var olduğu bir gelecek amaçlıyor.

  Şahin Sevinç’in adaylığı ile ilgili olarak STK başkanlarının ve kanaat önderlerinin ev ev ziyaret yaparak destek istediği bilgiler arasında ve bu desteğin kendisini için çok kıymetli olduğunu belirtti.

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.